ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
15 Aug 2011, 09:43
Punctul (3) se bazeaza pe un citat de-al cuiva de pe forum, care a incercat sa "emotioneze" cititorii sa-i sustina punctul de vedere cu acel citat. Nu spun cine, persoana importanta.
Si nici nu m-as fi legat de el daca n-ar fi defilat ulterior cu tuningul la motor. Pai cum adica, una zicem si alta facem? Pai asta-i frumos?
15 Aug 2011, 12:59
daniel, ai probleme serioase cu gandirea si insisti sa ma jignesti. trebuia sa profiti de zilele astea sa te odihnesti in loc sa arunci cu venin pe cat mai multe topicuri posibile. ti-am zis ca nici nu mai incerc sa iti raspund la provocari si sa ma las angrenat in discutii cu tine pentru ca tu insisti sa spui prostii si sa le argumentezi cu alte prostii, bazate pe niste citate ireale.
din punctul meu de vedere gresesti enorm insa tu sa fii fericit, nu putem avea cu totii aceeasi parere. ca gresesti e una si e scuzabil, insa tu ai spus atatea neadevaruri si le-ai repetat incat incepi sa le crezi. offtopicul si jignirile pe care tu le crezi subtile sunt mai mereu prezente in mesajele tale si nu neaparat in relatia cu mine; multi se abtin sa iti raspunda din bun simt sau datorita faptului ca esti moderator si profiti de lucrul asta.
nu mai esti bine-venit in nicio discutie initiata de mine pana nu iti rezolvi problemele personale.
15 Aug 2011, 15:29
$1 scrie:$2i probleme serioase cu gandirea
De ce, pentru ca nu-s de acord cu tine?
$1 scrie:$2u insisti sa spui prostii si sa le argumentezi cu alte prostii
De ce esti asa convins ca sunt prostii? Pentru ca nu-s de aceeasi parere cu tine?
$1 scrie:$2bazate pe niste citate ireale.
Uite citatul real:
$1 scrie:$2ici noi nu ne-am bazat prea mult pe banii astia, INSA fac diferenta intre a te tîrî si a avea un trai cat de cat.
$1 scrie:$2in punctul meu de vedere gresesti enorm insa tu sa fii fericit, nu putem avea cu totii aceeasi parere. ca gresesti e una si e scuzabil
Sau poate tu esti cel care greseste. Te-ai gandit la varianta asta?
15 Aug 2011, 16:40
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i probleme serioase cu gandirea
De ce, pentru ca nu-s de acord cu tine?
nu, asta apreciez daca ai avea argumente, insa nu citesti deloc ce am scris si parafrazezi, adica scoti din context si interpretezi schimband sensul original$1 scrie:$2u insisti sa spui prostii si sa le argumentezi cu alte prostii
De ce esti asa convins ca sunt prostii? Pentru ca nu-s de aceeasi parere cu tine?
la fel ca mai sus$1 scrie:$2bazate pe niste citate ireale.
Uite citatul real:
$1 scrie:$2ici noi nu ne-am bazat prea mult pe banii astia, INSA fac diferenta intre a te tîrî si a avea un trai cat de cat.
la fel ca mai sus, parafrazezi. din fericire nu sunt in situatia asta si am spus-o in mai multe randuri, vorbeam la modul general, dar tu nu citesti ci doar presupui ce vor sa scrie ceilalti si o tii pe aratura; cunosc persoane intr-o situatie financiara nu tocmai buna iar diferenta de indemnizatie pentru ei reprezinta o mare problema. faptul ca tu razi de cei mai saraci ca nu si-au programat copilul fara sa se bazeze pe banii veniti de la stat, nu poate fi decat grosolanie, snobism sau prostie. nu imi place sa ma repet, am impresia ca vorbesc ori cu limitati ori cu uituci, in ambele situatii nu are rost sa discut (iar) pentru ca intr-un viitor apropiat o sa fie nevoie de aceeasi discutie. si tie ti-am mai spus ca oricat de multi bani ai avea (sa fii sanatos sa te bucuri de ei) nu ai niciun drept sa iti bati joc de cei mai putin norocosi decat tine. iar ca tu te bazezi ca iti poti intretine copilul in orice conditii, esti naiv. daca iti tii banii la saltea si iti ia foc casa sau ti-i fura, adio intretinere fara griji. daca ii tii in banca si da faliment la fel patesti. nu stiu de ce esti tu asa convins de siguranta ta financiara pentru ca e doar o fantezie. o singura secunda iti poate schimba radical viata ta si a familiei tale.$1 scrie:$2in punctul meu de vedere gresesti enorm insa tu sa fii fericit, nu putem avea cu totii aceeasi parere. ca gresesti e una si e scuzabil
Sau poate tu esti cel care greseste. Te-ai gandit la varianta asta?
da, binenteles, de asta incercam sa discut. intotdeauna e posibil sa gresesc dar pana acum nu mi-ai oferit niciun argument logic asa cum te lauzi, ci doar ai facut speculatii ieftine bazate pe parafrazari. din momentul asta nu iti mai raspund, e pierdere de timp. mult succes!
15 Aug 2011, 18:29
Domnilor.
Inainte de toate am o nelamurire. Avand copil mare (14 ani peste o luna), nu prea stiu cum e cu indemnizatia asta. Cat timp se primeste de la nasterea copilului? Si despre ce suma e vorba?
Pentru ca:
- daca suma se primeste pe o perioada destul de mica (sa zicem primii doi ani), nu vad CHIAR ASA un motiv de a aduce in discutie cuvantul "genocid". In fond, din cate am inteles din vorbele domniilor voastre, s-a mai redus aceasta suma nu-stiu-cu-cat. Ma indoiesc de faptul ca un parinte responsabil si cu capul pe umeri (asa cum va "simt" pe voi, Daniel, Martini si Nic), nu a privit mai mult de granita aceea temporala de 2 ani de zile. Si sfarsitul acelei perioade ii va surprinde fara bani de hainute si jucarii.
- daca suma se primeste pe o perioada destul de mare (pana la 18 ani de ex), noi, "astilalti", care primim alocatie pt copil de 42, sau 43, nu mai stiu, de lei lunar, ce apocalipsa ar trebui sa prevedem/dezlantuim? Ca in cazul acesta, imi simt copilul discriminat! Cate hainute si caietele credeti ca pot cumpara eu copilului care poarta cat mine la picior si camasa?
Revin si va rog sa ma lamuriti cum e cu indemnizatia aceea, nu vreau sa fiu un "alt moderator" care sa fie acuzat de una, de alta.
Cu stima.
15 Aug 2011, 18:46
@KomandantuR: bag de seama ca avem baieti de varste apropiate, al meu (cel mare) face 14 peste 6 luni.
Din cate am inteles subiectul discutiei il reprezinta indemnizatia care se primeste in primii doi ani. Si cred ca discutia s-a inflamat peste masura, ambele "tabere" trecand la armament mult prea greu pentru o discutie despre copii si viitorul lor; poate n-ar fi rau ca subiectul sa ia o pauza de "racorire" de 24 de ore.
15 Aug 2011, 18:53
prin genocid ma refeream la un cumul de masuri luate de guvern impotriva viitorului nostru ca stat, nu in particular la indemnizatie de crestere a copilului sau alocatia sa.
puteti face ce dori cu topicul asta, eu am scris deja ca nu ma mai las atras in capcane si nu voi mai raspunde provocarilor