Hai noroc !!!
Uite ca-mi facui si eu cont pe acest forum pentru a-mi crea o parere legata de aceste autoturisme.
Momentan nu detin nici o masina Ford, dar ma gandesc la un un model ST. Cred ca cel mai probabil daca ar fi sa-mi cumpar ar fi Fiesta ST.
Nu prea stiu ce consum real de carburant are aceasta masina, nu cel dat in specificatii. Cam cat consuma in Bucuresti atunci cand e aglomerat, dar cand e liber? In afara daca mergi normal/sport cam ce consum are? Nu am apucat inca sa o testez, sa vad diferenta intre Fiesta ST si Octavia din dotare.
Nu sunt inca sigur daca sa trec de pe masina cu motorina, care consuma putin, la una sport, dar care este pe benzina.
Experiente Ford:
* Ford Fiesta din 2002 cu motor de 1,25 16v si 75 cp - l-am condus cam o vara prin Bucuresti si ceva drumuri prin afara orasului. Este o masina foarte buna, consuma putin, viteza mare, iar demarajul era ideal pt traficul infernal din capitala.
Cate ceva despre mine:
- pasionat de masini/motoare
- imi plac drumurile de munte, cu multe serpentine, imi place viteza, asta daca iti perminte traficul si sa nu puna in primejdie viata
- nu sunt de acord cu tuningul care costa prea multi bani si are doar un efect vizual
- imi plac excursiile cu masina, drumuri lungi
- calculatorul il folosesc ca sa muncesc si sa ma recreez (muzica, filme, jocuri)
Cam atat azi... o sa va deranjez pe parcurs.
Drum bun si fara evenimente neplacute!!!
Catalin
-

catala2k - Ford Freak
- Maşina: fiesta ST 2008

B 50 FST am eu la Fiesta