ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
nu a coborat nimeni, nici macar geamul nu l-am deschis desi ma-sa se uita fix la mine mirata de ce am claxonat. ce ati auzit pe film aia a fost tot, mi-a mai luat vreo 10minute sa imi revin. merita o batuta mica, nu? eu eram putin euforic, tocmai plecasem de la un concert, cred ca de asta nu s-a lasat cu "frigidere umplute".
"Gipu' " de PH statea la semafor pe contrasens , pana cand a venit un taximetrist in fata lui si i-a zis de toate cele
Si am mai vazut azi pe Timisoara , un camion i-a cazut roata spate in mers si a tras repede pe dreapta .. mai era o masina in fata mea si apoi camionul .
@ martini: In Romania, trebuie sa ai noroc indiferent in ce domeniu/situatie etc am si eu o curiozitate: ce semnifica indicatorul un cerc negru pe un triunghi galben?! l-am intalnit in Bulgaria (n-am facut poza)
@Viper: nu se apropia nici un sens giratoriu;alea oricum intelegi cand le vezi,urmeaza si indicatorul cu sageti circulare... era un cerc negru inscris intr-un triunghi de culoare galbena ( am mai aflat intre timp o parere ca ar fi un semn de constructie; cica in semnele rutiere nu se foloseste culoarea galbena) alte semne de circulatie afisate langa erau de drum cu denivelare si de limitare de viteza
Am fost si eu azi pe vestita A4 ,e ok , daca mergi spre Mangalia e de mare folos ! Totusi , nu reusesc sa inteleg de ce viteza e limitata la 80 km/h ...nici macar 100 ca pe un drum european ? pai da pina sa intri pe pseudo-autostrada mergi cu 70 prin localitate prin Castelu sau Murfatlar
Acum referitor la al doilea Ford, primul e din alt film oricum: intr-un fel are si el dreptate (desi schimbatul fara semnalizare e periculos, nu neaparat in cazul asta); aia cu masinile pe banda 2 si 3, daca stiu ca nu pot merge mai rapid, sa stea pe benzile 1-2 (ca asa scrie si-n lege).
Hai mah Alex ca esti culmea ,pai Mondeo-ul ala era model FR ,cum crezi ca putea sa respecte niste amarite de reguli de circulatie Avea si capace de vw?