Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Radio Casetofon JVC

30 Aug 2011, 19:46

Am cumparat acum cateva saptamani un CD-PLAYER JVC KD-R 411 http://www.jvc.ro/product.php?id=KD-R41 ... 037&sub=ts si am o problema cu el , imi distorsioneaza sunetul, multi imi spun ca e CD-PLAYER-UL de vina dar eu nu cred ! Va rog ajutati-ma ! Multumesc .

Re: Radio Casetofon JVC

30 Aug 2011, 21:26

fii un pic mai explicit cum distorsioneaza?
incearca cu un alt cd player fa o proba de la un prieten ceva ,
sar putea sa nu ai masa ca lumea si deaia sau viziteaza un electrician sa-ti puna un stabilizator de tensiune sau ceva nu stiu cum ii zice de ala care anuleaza parazitii sau cum le spune.

30 Aug 2011, 23:06

Adica cand vreau sa dau mai tare imi fac boxele ca toate alea ! Nu pot sa tin decat la un anumit volum si treaba asta ma enerveaza .
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 31 Aug 2011, 22:24, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

30 Aug 2011, 23:13

inseamna ca boxele tale sunt praf unu din motive al doilea nu ai reglat bine playerul al treilea nu sunt legate bine boxele astea ar fi trei motive simple si rapide dar ma repet incearca cu un player deoricare de la vreun amic sa vezi,daca face tot asa sunt boxele daca nu este playerul cea mai simpla metoda.

30 Aug 2011, 23:15

Am schimbat boxele vechi ale masinii cu unele noi , am si un mic subwoofer bla bla . Dar am sa incerc cu alt player de la cineva sa vad daca face la fel . Mersi de raspuns.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 31 Aug 2011, 22:30, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

30 Aug 2011, 23:20

nu ai de ce dar daca ai schimbat boxele stock atunci parerea mea este problema la legaturi .

30 Aug 2011, 23:22

Am sa merg la cineva care se pricepe in treaba asta sa le faca bine si sper sa numai am probleme !
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 31 Aug 2011, 22:36, modificat 1 dată în total.
Răspunde