E rotunda si e cârna si cu capu-n jos atârna! (ghinda)
Din carne e crescuta, tare si osoasa. O parte-i belita si alta-i flocoasa. (pana de gâsca)
Deget nu e, unghie n-are, dar atârna-ntre picioare.
Orisicine se întrece, s-o apuce si s-o frece. (tâta vacii)
Cine se urca, o baga, o freaca, coboara, se spala si pleaca? (cosarul)
Ce se plateste, se beleste, se suge când e tare si curge când e moale? (înghetata)
În fata mareata, pe margine creata, în spate o lingi, în fata o-mpingi. (marca postala, timbrul)
Piele vie, piele moarta, dai din fund si intra toata. (cizma)
Vine o tipa la un popa si ii spune:
- Parinte stiti, am pacatuit, am facut si eu cu barbatu', asa cum se face acuma, stiti, sex anal.
Popa:
- Zece matanii repede.
Tipa le face si continua:
- Parinte, asta nu e tot, stiti am facut si sex normal cu amantu' meu.
Popa:
- Cinzeci de matanii repede.
Tipa le face si continua:
- Dar parinte, stiti, am facut si sex oral cu barbatu' meu.
Popa cauta la catastife, si negasind nimic isi suna superiorul:
- Pre-Inalte, am aici pe una care a facut sex oral, ce sa-i dau?
- Bai, descurca-te si tu, ca eu i-am dat cinzeci de mii.
Un baiat isi invita prietena sa ia cine la el acasa si ca totul sa decurga cum dorea el, isi cumpara un papagal pe care il dreseaza ca atunci cand prietena lui se va aseza pe canapea, sa inceapa sa spuna: "F***-o! F***-o ma!"
Se face ora la care trebuia sa apara tipa, dar in locul ei apare bunica ei, care o scuza pe tipa, ea fiind plecata din oras. Fiind un tanar amabil, tipul o invita pe batranica sa ia cina cu el. Dupa cina, bunicuta se aseaza pe canapea, iar papagalul isi incepe si el numarul: "F****-o! F***-o, ma!"
Rusinat de intorsatura situatiei, tipul se duce nervos la papagal si ii targe o laba sa taca.
Peste cateva zile, o noua invitatie la cina pe care de data asta fata o onoreaza. Dupa ce mananca, fata se aseaza pe canapea si baiatul tot astepta sa spuna ceea ce il invatase. Vazand ca papagalul nu are de gand sa spuna ceva, se duce la el si il intreaba:
- Ce ai, ma, de ce nu spui ce te-am invatat?
La care, papagalul ii raspunde:
- Laba mi-ai dat, laba sa faci!
O femeie usuratica se prezinta la ginecolog pentru o consultatie. Intra in cabinetul medicului si ii spune:
- Doctorasul meu scump, ma doare prunicica si urinez in patru directii. Asta-i o boala?
Ginecologul o roaga sa se intinda, o consulta si-i spune, in cele din urma:
- Am sa va spun trei lucruri importante: in primul rand eu nu sunt doctorasul dumneavoastra scump; in al doilea rand, nu-i prunicica, ci e lubenita si in al treilea rand, cineva si-a uitat in ea un nasture!
Bula cu tasu' dezbracat in pat..
- Tata ce e aia?
- Ciocanitoarea Woody.
- Ma lasi sa ma joc si io cu ea?
- Nu Bula!!
- Hai ma tata ma!
- Nu...
- Hai ma tata!
- Bine ma.
A doua zi tasu' mort. Politia il interogheaza pe Bula:
- Bula, de ce a murit ma tactu?
- Pai eu m-am jucat cu Ciocanitoare Woody... ea m-a scuipat in ochi si i-am f***t una in gusa...
La doctor se prezinta un barbat.
- Dom' doctor, am o problema: cand sunt cu nevasta-mea, nu mai dau randamentul de pe vremuri...
- Stai linistit! Uite aici un praf rosu, presara-l inainte si o sa ai randamentul de pe vremuri. A doua zi, omul vine iar:
- Dom' doctor, nu a avut nici un efect...
- Inseamna ca problema e mai grava decat am crezut. Uite un praf albastru. Asta trebuie sa mearga.
In urmatoarea zi, omul vine iar, amarat:
- Dom' doctor, nici asta n-a mers...
- Un singur praf mai am, asta gri. Daca nici asta nu merge, nu stiu ce sa-ti mai fac...
Pleaca omul acasa si se intoarce a doua zi fericit.
- Ei? Cum a mers?
- Super! Toata noaptea am fost activ! Si nici acum nu mi se culca!
- Ei, cimentul tot ciment...
Un tip se duce la concursul "Vrei sa fii miliardar"
Virgil Iantu ii pune intrebarea:
- Cat de adanc este vaginul sotiei dvs?
a) 10 cm B) 15 cm c) 18 cm
Tipul raspunde:
- Pot sa sun un prieten?
O femeie se casatoreste cu un om dar era o problema, pt ca femeia voia doar sex, ... sotul o duce la casa de nebuni.
Dupa jumatate de an doctorul o intreaba:
- Ce vrei sa faci cand vei iesi?
- Sex!
Dupa un an doctorul o intreaba din nou:
- Ce vrei sa faci cand iesi de aici?
- Vreau sa-mi fac o familie si un copil. Copilul va fi fotbalist si intr-o zi va avea un meci foarte important. Va da primul gol, pe al doilea il rateaza. Suporterii se enerveaza si striga:
"Bagami-as p**** in mata!" Si eu din tribuna, strigand: "Sunt aici! Sunt aici..."
Lui Bula ii venea a f**e. O vede pe bunica-sa si ii spune:
- Fa, am chef sa f*t si as vrea sa te ....
Auzind astea bunica-sa ii raspunde:
- Ba Bula, eu sunt femeie batrana si na, nu pot.
Pana la urma o convinge el si se duc in pod, si incet......
Deodata se aude un zgomot si Bula striga:
- Care esti ma acolo?
La care se aduce o voce:
- Taica-tu ma!
Bula intreaba:
- Si ce faci in pod?
Taica-su raspunde:
- O f*t pe mata.
Bula incepe sa rada si ii spune:
- Ce coincidenta, si eu la fel!
Un om bine facut se duce la doctor:
- Domnule doctor, imi este sculata de cateva saptamani, la inceput mi-a placut, dar acum a intrecut masura, ce sa fac?Ce se intampla? Ce este?
Dupa ce doctorul il examineaza gaseste problema:
- Va excita o furnica domnule pacient! Acesta ii scoate furnica si toate bune si frumoase...
- Vai domnule doctor cum as putea sa va rasplatesc?
- Nu e nicio problema! Asta mi-e meseria... dar furnica ramane aici...
O blonda ii zice unei brunete:
- Fai fata, mi s-a intamplat ceva ciudat saptamana trecuta. Iti zic doar daca stii sa tii un secret.
- Spune (zice bruneta)
- Luni vine un tanar frumos, bine imbracat, si ma intreaba daca sotul meu e acasa, eu raspund cu sinceritate ca nu, asa ca ma ia in brate, ma pune in pat si mi-o trage bine. Marti la fel, miercuri la fel, ma intreb: Oare ce vrea acest barbat de la sotul meu?
Un barbat ajunge acasa cu 3 cadouri in mana si zice:
- Mai nevasta am luat un pulover pentru mine, un putover pentru fimiu si un CENZURA pentru tine.