de salexutz » 03 Oct 2011, 11:06
motorul este 2.0 tdci , 136 cp , de pe focus 2 , care e duratorq , cu cod motor G6DA , si iti zic din microcat si din etis si din ecat ca se potrivesc complet....
mai bine imi zici pt ce masina ai vrea si ma uit eu in programe in ecat si etis si microcat si tecdoc si vedem daca ele se potrivesc pt masina ta.
masina nu mai pleca de pe loc ...asa ca am fost cu ea la service...acolo a trebuit sa schimb kitul de ambreiaj.... placa de ambreiaj era dusa de tot....fenomenun s-a petrecut brusc....adik veneam de la brasov si aproape nu mai pleca de pe loc apoi aksa nu mai pleca deloc....asa ca am hotarat sa o schimb...ciudat a fost ca simptome nu au exista anterior.....totul a fost ditr-o data.....la serivce am schimbat kitul de ambreiaj dar asa cum este recomandat si din serice trebuie schimbat si volanta ca sa nu fie probleme mai tarziu.... la ford aveau preturi mari pt piese , iar eu vanzand piese auto de mult , am reusit sa imi achizitionez un kit de ambreiaj cu tot cu volanta la un pret mai bun ca la ford si asa am schimbat cu totul asa cum mi-a fost recomandat din seribvce ford.
volanta e in stare de uzura normala pt 35 000 km...asa a zis si mecanicul ford ....asa ca am hotarat sa o vand....stiind cat de scumpe sunt unele noi.... sustin 35 000 - 40 000 km ca mai poti face cu ea dintr-o simpla opinie....daca mergi corespunzator si depinde de fiecare probabil tine si mai mult...
sunt dispus la orice fel de investigatii , sau intrebari pt voalnta si rulmentu de presiune.... nu vreau sa ascund nimik , doar ca stiu cat e de scumpa de noua...si uneori cand nu ai garantie te usuca pretul ei si asa m-am gandit ca poate ajut pe cienva.....
astept msg....
pt orice detalii si pt orice masina ar vrea cineva...am programe si ne putem uita daca e compatibila....si tot....
o zi placuta
tel : 0723149378
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 03 Oct 2011, 11:10, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.
SC EFIX TEAM SRL
http://www.efixpieseauto.ro
efixteam@yahoo.com YM : efixteam
0760327872 & 0727182883 - SC EFIX TEAM SRL
0721815880 - ANDREEA
“The winner ain’t the one with the fastest car it's the one who refuses to lose”