$1 scrie:$2AC-ul a fost foarte prost organizat:
Nu e normal ca la un examen de admitere sa fie asa prost gandit gradul de dificultate!!
Pai de ce "prost gandit"? daca au fost elevi normali (nu zic de tocilari, ci de elevi normali, care au dat nitica atentie
si scolii)
$1 scrie:$2orect este: pana la nota 5, cateva exercitii mai "relaxate" , de la 5 la 8 deja sa te pui pe gandit cand lucrezi iar de la 8 la 10 sa fie ceva extrem de greu... eu consider ca asa ar fi fost corect!
Si la ce folosea asemenea "corectitudine"? ori cu 5, ori cu 3, ori cu 1, bacul tot picat* ramane - asa ca da, ai dreptate, pana in 5 a fost relaxat
$1 scrie:$2 Funeriu este un dobitoc, el nu cunoaste bine lb romana si organizeaza bacalaureate.
pe ce te bazezi? ca nah... **
$1 scrie:$2ste si vina noastra!!!
vorba ungurului:
speak for yourself$1 scrie:$2oi nu stim sa ne exprimam nemultumirile
Foarte de acord (cu aceeasi mentiune de mai sus).
$1 scrie:$2ENTRU ca ei au stiut cand sa iasa in strada si sa protesteze!!!
Pai la ce sa protestam, ca nu ne lasa sa copiem? sau ca au pretentia absurda sa invatam pentru un examen?
$1 scrie:$2u ca noi, din 100 de oameni doar 3 se duc la protest!!!
si la bac cam tot asa: se duc 100 si trec 3
$1 scrie:$2imi poate spune cineva ca a luat bac-ul pe cinstite de aici?
Da, eu am luat bacul nu doar
pe cinstite, ci chiar mai mult decat atat.
Eh, lasand deoparte ciorovaiala si pofta de tachinare, e limpede ca elevii nu-s seriosi si de soi, parintii nu-s seriosi si de soi, profii nu-s seriosi si de soi, ministrii nu-s seriosi si de soi - dar nu putem sa corijam tot sistemul dintr-o data, nu-i asa? Asa ca incepem si noi de undeva (de oriunde, ca tot e mai bun decat sa stam cu mainile incrucisate): un examen serios, care (desi a provocat oarecare previzibila neplacere unora dintre noi - elevi, parinti, profi, forumisti) o sa ajute lucrurile sa se indrepte spre normalitate.
Si nici paguba nu cred ca este prea serioasa - ce mare nenorocire daca o generatie de loaze ramane fara patalama?
* da' se poate sa nu stii tu macar sistemul folosit la bac?
* nah = nu pari sa te pricepi nici la una, nici la cealalta