ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
17 Iul 2007, 13:09
"urmatoarea vizita la bucuresti o fac garantat fara masina"
LOOOOOOOOLLLLLLLLL
ia vino cu masina in bucuresti intr-o luni in septembrie, cand o ploua, si mergi de la 7:30 la 10:00 prin oras, sa vezi cum e
17 Iul 2007, 13:13
Sau incearca sa pleci in Vinerea Mare... din pipera spre A1... am incercat eu... 4 ore...
17 Iul 2007, 13:53
Da, sau incearca sa vii dinspre mare pe autostrada si sa sosesti in Bucuresti undeva la 9-10 dimineata. Este o aventura, dar asa ajungi sa savurezi mai bine condusul...cand iesi din trafic realizezi cat de frumos este sa conduci masina ta!
17 Iul 2007, 16:20
"gropi si drumuri proaste ca la tara"
Vaaaiii, se poate, ne jicnesti
In rest cei de deasupra mea au dreptate, f**k Bucale !
Ce m-as muta de aici... macar si mai spre periferie... desi stau aproape de.
17 Iul 2007, 17:17
BERLIN, 17 iul (MEDIAFAX) - Un şofer de autobuz german a ameninţat o tânără de 20 de ani că o dă jos din autobuz în oraşul Lindau pe motiv că era prea sexy, informează, marţi, The Scotsman.
"A oprit brusc autobuzul. A deschis uÅŸa ÅŸi a urlat la mine: «Decolteul tău îmi distrage atenÅ£ia de fiecare dată când mă uit în oglindă ÅŸi nu mă pot concentra asupra traficului. Dacă nu te aÅŸezi în altă parte, va trebui să te dau jos din autobuz»", a relatat femeia, Debora C, citată de ziarul Bild.
Tânăra a spus că a luat loc în altă parte a autobuzului, dar a fost foarte umilită.
"Şoferul are dreptul să facă asta şi a făcut ce trebuia. Atenţia unui şofer nu poate fi distrasă, deoarece pierderea concentrării reprezintă un pericol pentru pasageri", a declarat un purtător de cuvânt al companiei de transport.
18 Iul 2007, 08:11

)
18 Iul 2007, 22:03
desi am facut doar 100km prin oras azi, am avut placerea sa remarc:
din forum :
o fiesta argintie, mmmadina
o fiesta st alba, cu numarul BRR (bmarianr daca nu ma insel)
care as vrea sa fie in forum:
una bucata focus ST orange cu numarul BV-XX-RUA
una bucata focus ST albastra cu numere rosii de bv
una bucata focus ST albastra cu numere de germania
19 Iul 2007, 08:56
Eu am vazut alaltaieri spre seara un Ka argintiu asteptand sa vireze stanga spre campia libertatii, venind dinspre potcoava, dar nu mi-am dat seama daca roscata de la volan era sau nu Oana

stiu ca le cam umbla prin zona aia.
19 Iul 2007, 09:16
daca avea numere rosii ... da sunt eu ( desi nu prea sunt roscata

) oricum am AUTOCOLANT
19 Iul 2007, 12:35
Habar n-am daca erau nr rosii sau nu, da era asa putin dupa ora 19...
19 Iul 2007, 14:09
Alaltaieri era ... marti? Daca era marti nu aveam cum sa fiu Je .... ca am plecat de la munca pe la 21:15
19 Iul 2007, 14:29
Io imi vad masina mea de la geam. E mare, e argintie, e spalata, e bestiala.
Daca treceti astazi prin spate pe la ateneu o sa o vedeti si voi iar dupa aceea o sa scrieti aici ca mi-ati vazut masina, ok?
Are sticker
PS Si maine o sa o vedeti, si luni, si marti si miercuri si joi si vineri...si tot asa
19 Iul 2007, 15:15
frumosule, da' pe tineretului ca cautai parcat ieri pe la ora 14:00, asa? acusica vin si pozele
19 Iul 2007, 15:19
Chiparosule macar bine ca recunosti ca sunt frumos
Ieri am circulat cu metroul..asa ca masina a ramas in statie
19 Iul 2007, 15:27
$1 scrie:$2hiparosule macar bine ca recunosti ca sunt frumos
Ieri am circulat cu metroul..asa ca masina a ramas in statie

esti frumos, da' tot io raman fotomodelul clubului (hai ca asta a fost offtopic grav, imi cer scuze); PS, tot offtopic - imi place aia cu toilet paper user din semnatura ta, ochiosule
19 Iul 2007, 15:59
$1 scrie:$2u am vazut alaltaieri spre seara un Ka argintiu asteptand sa vireze stanga spre campia libertatii, venind dinspre potcoava, dar nu mi-am dat seama daca roscata de la volan era sau nu Oana

stiu ca le cam umbla prin zona aia.
Teoretic ar fi trebuit sa vireze la dreapta daca se ducea acasa... Si cred ca mai degraba intra direct pe Stejarului...?
Ce zici, Oana?
19 Iul 2007, 16:13
depinde ... de stare ori fac dreapta pe campia libertatii apoi stanga pe gh patrascu si apoi stanga pe stejarului.
SAU fac dreapta direct pe stejarului.
19 Iul 2007, 16:21
$1 scrie:$2epinde ... de stare ori fac dreapta pe campia libertatii apoi stanga pe gh patrascu si apoi stanga pe stejarului.
SAU fac dreapta direct pe stejarului.
Deci, niciodata la stanga... Asa-i?
Nu-i mai simplu sa o iei la stanga pe Fildesului din Campia Libertatii?
19 Iul 2007, 16:41
Pai eu stau langa scoala

e mai aproape de gh patrascu decat de fildesului
Acum am vazut ce a scris cornel " ca faceam stanga pe campia libertatii" .. da niciodata la stanga
19 Iul 2007, 16:45
Avand in vedere ca am vazut-o pe Fildesului am crezut ca esti relativ aproape, dar e ceva distanta pana acolo...
19 Iul 2007, 16:46
pai ti-am zis ca lasam masina acolo pt ca se lucra la parcarea din fata blocului si la ora 22:00 can ajungeam acasa ... pe fildesului gaseam si eu un locusor.
De cand e gata parcarea nu cred ca ai mai vazut-o .
19 Iul 2007, 16:55
masina lu officer in timp ce el se plimba cu metroul
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- Image037.jpg
- (82.37 KiB) Descărcat de 375 ori
-
- Image038.jpg
- (104.67 KiB) Descărcat de 375 ori
-
- Image039.jpg
- (91.03 KiB) Descărcat de 374 ori
19 Iul 2007, 16:57
da pe la mine cand treci sa-i faci poze ?
19 Iul 2007, 17:21
$1 scrie:$2asina lu officer in timp ce el se plimba cu metroul
Nu te-ai lasat pana nu ai pus si poze.

Exact cum spuneam, este bestiala
Ce bine e sa fii membru in clubford...iti lasi masina linistit unde vrei ca au grija colegii
Sar'mana adishpane
Ultima oară modificat de
Officer pe 19 Iul 2007, 18:50, modificat 1 dată în total.
19 Iul 2007, 17:35
da ma, e bestiala ... si, fapt surprinzator, era spalata ...
@Cornel: pai vino si tu mai spre centru ...
19 Iul 2007, 20:43
chiar.....super reclama i-ai facut, adispan...
masina-i faina intr-adevar...
19 Iul 2007, 22:13
Mai multi membrii ai clubului ford stateau azi la o cola si la barfa langa Herastrau

. Zuza te-am zarit si pe tine...din pacate nu am trecut sa salut pentru ca eram in graba mare. Data viitoare sper sa intru si eu la discutii. Aveti grija de voi si masinutele voastre
L.E cu mine in masina mai era un fordist, si anume Cart00n

am uitat sa mentionez
19 Iul 2007, 22:36
se preconizeaza o reconciliere ?
19 Iul 2007, 22:44
DA domle e adevarat: era intilnirea posesorilor de ST, la care cu onor s-au prezentat subsemnatu' zuza cu o faptura blonda din Canada, officer FordFiesta (mai tarzior, asha) ... si inca 2: @tt@ck si muriel
asadar, cand va spuneam ca un porsche nu sa putut tine de mine, nu vorbeam prostii ... iata dovada, ca doar mam prezentat la intilnire ST-istilor
zilele urmatoare, poze cu masina colegului si vecinului Wlaad
20 Iul 2007, 00:07
reconciliere de ce? ...