Discutii libere/forum

Rezultate bac 2011 si...urmatoarele :)

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Rezultate bac 2011 si...urmatoarele :)

Mesajde catalin1972 » 06 Sep 2011, 19:24

$1 scrie:$2a nu generalizam. Exista facultati particulare care sunt peste mediea facultatilor de stat.

Fara generalizari , nominal : :-"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10 ... aureat.htm
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Nic_Bv » 06 Sep 2011, 21:35

Catalin, nu dau doi bani pe clasamentul asta. E un inceput bun, ca au inceput clasificarile, dar inca nu e suficient de credibil. Si nu ma refer doar la pozitionarea absolventilor din facultati particulare.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde mihai79 » 07 Sep 2011, 05:09

Si eu am citit si recitit postul lui bezart si cred ca o sa-l pun screen-saver (vorba ungurului citat deja mai sus).
Dar nu poti sa nu te minunezi ca sunt oameni precum colegul heaton care lasa tembeliziunile sa gandeasca pentru ei. Si tare mi-e teama de numarul acestora.
Aici cred ca sta esenta esecului nostru ca natie: cum se trezeste unul sa faca ceva cat de cat ok (in cazul de fata un minstru organizand un examen mai cinstit decat de obicei) se trezesc o mie sa-i dea in cap si sa-l traga inapoi in mocirla.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde patuiag » 07 Sep 2011, 11:58

Si eu sunt de acord cu marirea exigentei la examene si chiar reintroducerea selectiei la treapta si facultate prin examene de calitate.
S-a lasat in plata Domnului acele scoli profesionale sau scoli de meserii si uite ca avem lipsa de adevarati meseriasi (mecanici,electricieni,zidari,lacatusi, sudori etc).
Avem insa ingineri oameni cu studii superioare care insa nu au facut 1 luna de carte in toata facultatea si daca au sansa sau relatia sa prinda un post le trebuie 2-3 ani pana sa puna in practica ce ar fi trebuit sa stie cand a iesit din facultate.
Mai bine nu ai luat bacu dute nene la profesionala si invata o meserie .
Oare nu avem nevoie de mai multi "bibanu47" ?
Focus TDDI Turnier Ghia 1,8,90 cai,2002. WFONXXGCDN2L14771
Fiesta 1,4 benzina 2006.

De bun simt toata lumea are nevoie.Putini il au si fiecare crede ca il are.
patuiag

Maşina: Focus Turnier,1,8 TDDI 90CP,Ghia.
VIN: WFONXXGCDN2L14771

Mesajde heaton » 07 Sep 2011, 15:28

$1 scrie:$2i eu am citit si recitit postul lui bezart si cred ca o sa-l pun screen-saver (vorba ungurului citat deja mai sus).
Dar nu poti sa nu te minunezi ca sunt oameni precum colegul heaton care lasa tembeliziunile sa gandeasca pentru ei. Si tare mi-e teama de numarul acestora.
Aici cred ca sta esenta esecului nostru ca natie: cum se trezeste unul sa faca ceva cat de cat ok (in cazul de fata un minstru organizand un examen mai cinstit decat de obicei) se trezesc o mie sa-i dea in cap si sa-l traga inapoi in mocirla.

hai sa pastram o limita a bunului simt ok :)?
eu nu am jignit pe nimeni! fiecare are dreptul la opinie :) ....

Intelegeti o data ca asta nu a fost un BAC organizat perfect, ma refer la subiectele de anul acesta, nu ca s-au luat masuri ptr copiat!!! Este parere mea, mi-o sustin si sa nu va mai aud cu jigniri, ok ??? :| :|
Ford is EVERYTHING!!!
>>IMI PLAC FIARELE VECHI CE BAT PLASTICELE NOI<<
heaton
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo 1.8 16V 1993 GHIA

Mesajde DanielArdelian2 » 07 Sep 2011, 15:59

$1 scrie:$2u nu am jignit pe nimeni!

Ba ai jignit pe multa lume:
$1 scrie:$2mi poate spune cineva ca a luat bac-ul pe cinstite de aici? hai sa fim seriosi...
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde heaton » 07 Sep 2011, 16:50

peste 90% din populatie tot s-a inspirat la vreun examen! Nu cred ca este vreun om care sa nu se fi inspirat sau sa copieze la vreun examen.

vad ca au inceput si moderatorii sa dea peste nas...pacat!

am rams putin dezamagit, admiram mult forumul!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 08 Sep 2011, 07:03, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
Ford is EVERYTHING!!!
heaton
Gold Member

Mesajde KomandantuR » 07 Sep 2011, 16:56

Deci daca 90% din utilizatorii forumului recunosc faptul ca au copiat la bac, ramane de admirat (forumul).
Daca lumea se simte jignita de acea afirmatie, suntem nashpa.
Ma dau batut.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde PH3N0M3N » 07 Sep 2011, 17:47

$1 scrie:$2este 90% din populatie tot s-a inspirat la vreun examen! Nu cred ca este vreun om care sa nu se fi inspirat sau sa copieze la vreun examen.

ei bine, eu sunt unul din aia care nu a copiat si nici nu s-a inpirat la niciunul din multele examene de la bac pe care le-am dat, avand, la vremea respectiva, subiecte de olimpiada la examenele de fizica si matematica; si cu toate astea am avut rezultate bune. Asa ca daca eu am putut, pot si altii, daca vor... Ca mine mai sunt cateva zeci, poate sute de mii de persoane. Deci, daca ai o parere, nu inseamna ca este si buna/realista.
Consider ca e bine sa se inceapa o triere a celor care invatza din multitudinea de elevi de liceu. Cum a inceput-o Funeriu, sunt de acord. A vrut camere de supraveghere si subiecte destul de dificile, foarte bine. Sunt sigur ca un elev mediocru ar fi facut de cel putin 5 sau 6 oricare din subiectele fiecarui examen, daca ar fi pus un pic burta pe carte.
Daca sistemul, stricat de cei dinaintea lui, a dus la asemenea rezultate, atunci, din partea mea, sa nu treaca niciunu' bac-ul, daca nu merita. Avem nevoie si de meserii mai putin nobile, dar foarte utile, si nu prea sunt dornici de asa ceva. Ei bine, poate asa mai "populam" acele meserii.
Ar mai fi multe de zis, mai ales ca am trait, oarecum intr-un mediu educational si stiu, probabil, mai multe chestii decat vad altii din exterior, dar ma limitez la atat.
Inscrie-te in Club Ford Constanta • Topic dedicat forumistilor din Constanta
Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Maşina: Ford Puma 1.7 16v VCT Zetec-S 125 CP

Mesajde Alen » 07 Sep 2011, 19:24

Nici eu nu am copiat la bac. L-am dat in 1985, l-am luat cu 7.35 si credeti-ma ca am invatat de mi-au sarit capacele pentru notele alea.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde catalin1972 » 07 Sep 2011, 19:41

PH3N0M3N,ce intelegi prin "meserii mai putin nobile" ? Eu la categoria asta incadrez :prostitutia,hotia,cersetoria,etc . :D Nu cred ca avem nevoie de meseriile astea ! :-"
Asa cum bine sublinia un coleg , s-a facut o mare greseala prin desfintarea scolilor profesionale .Dar realitatea e ca multe scoli profesionale s-au autodesfintat datorita lipsei de candidati (asa s-a intimplat cu cea de lacatusi constr. nave la Tulcea ).
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde PH3N0M3N » 07 Sep 2011, 19:55

Cata, ma refeream la acelasi lucru la care se referea si colegu'... Nu trebuie sa fim o natie plina de ingineri, cercetatori sau doctori in vreun domeniu. Utile sunt si meseriile mai putin dorite, dar foarte utile in zilele noastre: combainier sau tamplar sau cizmar sau orice care se studiaza intr-o scoala profesionala. Eu nu vad nimic rau in asta. Nu toti sunt facuti sa urmeze o facultate sau studii avansate. Dar, cine nu poate asta, ar putea incerca ceva la care s-ar pricepe mai bine, fiind util pentru societate. Da' cand toata lumea vrea bemveu si vacantze-n Fiji....
Inscrie-te in Club Ford Constanta • Topic dedicat forumistilor din Constanta
Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Maşina: Ford Puma 1.7 16v VCT Zetec-S 125 CP

Mesajde Mihai L » 07 Sep 2011, 22:26

$1 scrie:$2mi poate spune cineva ca a luat bac-ul pe cinstite de aici? hai sa fim seriosi...
peste 90% din populatie tot s-a inspirat la vreun examen! Nu cred ca este vreun om care sa nu se fi inspirat sau sa copieze la vreun examen.

Mie mi-ar fi rusine in locul tau... Despre tine nu a zis nimeni ca ai copiat, desi mi-e clar ca te numeri cu mandrie printre cei 90%. Iar tu iti permiti sa arunci cu noroi in altii despre care nu cunosti mare lucru.

S-ar putea sa fi admirat acest forum exact din acest motiv (ca nu suntem multi care sa se incadreze in cei 90%)??? :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde temir » 08 Sep 2011, 00:41

Cred ca se aluneca intr-o alta extrema (grava, ca toate extremele), si anume izbirea caramizii de piept.

heaton nu cred ca sustine atat de tare (pe cat pare) frauda si (atentie, citez un clasic in viata) nemunca - probabil ca are o problema cu modul in care isi expune si sustine ideile (si poate ca nici nu vrea sa dea inapoi).

(si, sa nu uitam, cred ca este primul - in partea recenta a conversatiei noastre - care a facut un apel la incetarea agresiunilor verbale. Ce ne costa sa evitam jignirile? Chiar si atunci cand nu-s formulate in clar, cu subiect si cu predicat - in definitiv, vorbim despre invatatura si educatie)
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde heaton » 08 Sep 2011, 09:46

$1 scrie:$2

Mie mi-ar fi rusine in locul tau... Despre tine nu a zis nimeni ca ai copiat, desi mi-e clar ca te numeri cu mandrie printre cei 90%. Iar tu iti permiti sa arunci cu noroi in altii despre care nu cunosti mare lucru.

S-ar putea sa fi admirat acest forum exact din acest motiv (ca nu suntem multi care sa se incadreze in cei 90%)??? :D

vrei tu sa spui ca exista vreun om care sa nu se fi inspirat la vreun examen? nu ma refer numai la cel de bacalaureat. Hai mai ce naiba...nu exista oameni 100% corecti!

Ce am zis eu ptr voi s-a creat o "furtuna" !!! Nu ma refer la faptul ca au fost drastice subiectele sau ca au fost montate camere de supraveghere. Chiar mi se pare normal sa muncesti putin ptr un examen... a fost foarte urat modul de pregatire al elevilor!!! Nu au mai avut la dispozitie variante, profesorii au trecut vederea si au lasat multi elevi sa intre in BAC fiind nepregatiti. Un elev ar trebui examinat pe parcurs ptr a trece o noua "treapta" . In fine, este parere mea!

Este un subiect civilizat, hai sa nu-l golanim!
Ford is EVERYTHING!!!
heaton
Gold Member

Mesajde KomandantuR » 08 Sep 2011, 11:04

OK, peace!
Am vazut aseara un reportaj despre noul an scolar, subiectul rechizite scolare si pretul lor. La un moment dat a aparut o domnisoara (la vreo 16-17 ani zic eu), care justifica faptul ca isi cumpara caiet "cu coperta de fite" si nu unul banal, spunand "pai caietul trebuie sa fie oglinda elevului". Deci asta a inteles ea ca inseamna... Cool. :-t
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Nic_Bv » 08 Sep 2011, 11:09

@heaton: daca nu vrei golaneala, de ce reiterezi prostia asta cu "toata lumea fura"? De ce nu vrei sa intelegi ca foarte multi au absolvit bacalaureatul pe merit?

Imi aduc aminte ca la lb. romana "ne-a picat" Creanga si Eminescu (in 1989 se implineau 100 de ani de la moartea amandorura) am scris vreo 10-11 pagini de ma durea mana, cand naiba sa mai copiez cand mie nu mi-a ajuns timpul sa scriu tot ce stia pe vremea aceea orice elev mediocru?

La fizica era s-o pecesc din prostie, nu invatasem nimic despre curentul alternativ - era primul an in care se introdusese, evident ca s-a si dat din el - dar tot mi-am scos o nota rezonabila din celelalte subiecte.

In concluzie, stimate coleg de forum, bacalaureatul pe ochi frumosi, doctoratele pe pile, carnetele de sofer modelul Arges sunt chestiuni efemere, nu au existat dintotdeauna. iar mai devreme sau mai tarziu vor disparea.

Mai mult decat atat, iti mai spun un lucru: de la absolvirea facultatii am schimbat vreo 5 locuri de munca, dar nicaieri nu mi s-a cerut la interviu copie dupa diploma de facultate. Doar mai tarziu, la dosarul HR. La angajare a contat SA DEMONSTREZ cunostintele care stateau in spatele diplomei, nu sa arat hartia in sine.

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde heaton » 08 Sep 2011, 12:18

Mai omule intelege, o data ce am spus mai devreme nu ma refeream strict la examenul BACALAUREAT!!! Chiar o ti una si una buna ca ai fost cinstit pana acum? Ma refer in sensul examenelor, testelor etc :) ... hai mai ce naiba...toti am fost elevi, stundenti etc si stim ca au fost zile cand nu aveai chef de invatat sau chiar nu puteai si la teste/examene mai aruncai un ochi la colegul.
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 08 Sep 2011, 12:46, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul imediat anterior! Multumesc.
Ford is EVERYTHING!!!
heaton
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 08 Sep 2011, 16:49

Vad ca tu refuzi sa intelegi ca nu poti baga in aceiasi oala bacalaureatul cu o lucrare obisnuita data in timpul scolii. Efectele produse sunt diferite.

Ceea ce spui tu poate fi comparat prin analogie cu un violator care ti-ar spune "hai dom'ne ce naiba, matale n-ai facut sex niciodata?"

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 08 Sep 2011, 21:08

$1 scrie:$2..
Ceea ce spui tu poate fi comparat prin analogie cu un violator care ti-ar spune "hai dom'ne ce naiba, matale n-ai facut sex niciodata?"

Dom'le, ai o bere de la mine pentru vorba asta! =D>
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde heaton » 08 Sep 2011, 22:10

Eu vorbeam in general, nu ma refeream strict la BAC in unele posturi de mai sus! #:-S

Am auzit multe variante la TV, cum ca la anul cei picati v-or sustine toate probele :-t corect e la ce ai picat la materia aia sa dai. O alta varianta ar fi ca nu v-or mai fi doar 3 materii de BAC ci 7 :-t ....sa vedem acum ce decizie se va lua!
Ford is EVERYTHING!!!
heaton
Gold Member

Mesajde Mihai L » 08 Sep 2011, 22:58

$1 scrie:$2..v-or...
=)) Nu ai avut niciun coleg la care sa tragi cu ochiul? :D

Cat despre corectitudine, poate iti aduci aminte de examenul de la scoala de soferi, unde daca picai traseul trebuia sa dai din nou sala...?
Sau examene de admitere unde o nota proasta strica tot?

Si daca tot veni vorba de corectitudine... de ce amaratul ala care s-a chinuit sa invete ani de zile (chiar daca a avut sau nu chef) sa fie pana la urma comparat cu cineva care a luat bacul din bucati si eventual a luat si note mai bune, ca deh, timp de invatat a tot avut?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde heaton » 09 Sep 2011, 12:54

vor* =D>

Examenul ptr scoala de soferi la fel a ramas. Daca ai picat traseul dai din nou sala.

Sunt de acord, nu e normal ca "amaratul ala care s-a chinuit sa invete ani de zile (chiar daca a avut sau nu chef) sa fie pana la urma comparat cu cineva care a luat bacul din bucati" Dar daca vrei sa iei BAC-ul trebuie sa si muncesti putin.
Ford is EVERYTHING!!!
heaton
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 08 Oct 2011, 10:25

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 08 Oct 2011, 10:27

=D> =D> =D>
Abramburica, se aude??? =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde TOTALSENDER » 09 Iul 2012, 07:11

Si povestea continua....

.... si anul acesta... =))

Mi se pare mie sau noul ministru al invatamantului a lasat sa se inteleaga ca in toamna se vor regla lucrurile ?
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Mesajde verga_Cip » 09 Iul 2012, 08:35

avand in vedere ideile lui Andronescu..evident ca se vor regla!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde marius_tsr » 09 Iul 2012, 09:13

In ultimii 20 de ani au fost multe modificari in sistemul de invatamint, la care se adauga faptul ca profesorii nu sint foarte motivati din pdv financiar, si o parte nu suficient pregatiti. Si multi parinti nu se ocupa destul de copii. Dar totusi, .... tineretul din ziua de azi, foarte multi au in cap numai distractii, petreceri, principala preocupare a lor e sa aiba ultimul tip de smart phone si haine in trend. Cit despre scoala, copiaza pe rupte, de ce sa se oboseasca sa invete. Mai ii vedeam pe unii spunind ca din cauza camerelor nu au trecut exemenul, ca se simteau stresati. Hm! Cine a invatat a trecut. Simplu! Restul sint povesti.
marius_tsr
1nsane Member

Maşina: Ford Sierra RS Cosworth 4x4, 1990, N5D/YBJ, 220CP

Mesajde toxicristi » 09 Iul 2012, 09:27

Daca mai era vreun dubiu, in judetele in care anul trecut nu au fost instalate camere video s-au inregistrat cele mai mari scaderi ale promovabilitatii.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12 ... t-2012.htm
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Iul 2012, 10:03

$1 scrie:$2vand in vedere ideile lui Andronescu..evident ca se vor regla!

Ca de exemplu, inscrierea la facultate fara bac:
http://www.ziare.com/ecaterina-andrones ... ei-1124812
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum