$1 scrie:$2i eu vreau sa multumesc acestei firme care spune "Preturile pe care le oferim UTILIZATORILOR acestui forum au discountul cel mai mare pe care il acordam clientilor nostri".ex:ulei 5w30 26 de lei la alti e 21 de lei.filtru ulei 55 lei(cand am spus ca e mult la lasat la 50 de lei)l-am cumparat cu 38 de lei.
Toate filtrele + 4 litri de ulei ma costat 388 de lei.pe cand la axevo ma costa 420-430 de lei.zilele urmatoare o sa scanez factura sa o postez sa nu credeti ca vb prostii.Va spun sincer ca nu am nici o treaba cu nici una dintre firme. pana acum am cumparat de la axevo.
Buna ziua,
deoarece consideram ca acest mesaj ne aduce acuze nemeritate vrem sa va dam cateva explicatii: clientul ULTRA2 s-a prezentat ieri, 12 septembrie la depozitul nostru din Bucuresti - Valea Lunga cu o oferta pentru revizie facuta de noi pe data de... 03 iunie 2011. Asa dupa cum am specificat in trecut ofertele noastre isi mentin preturile o perioada de 7 zile de la data trimiterii. Motivele pentru care nu putem sa mentinem preturile o perioada indelungata sunt multiple: achizitia pieselor de la diferiti furnizori europeni se modifica saptamanal ( din punct de vedere al stocurilor si preturilor ), apar periodic oferte speciale limitate in timp, apar noi reguli si taxe impuse de Uniunea Europeana sau de Statul Roman ( ex: taxa recuperarea uleiului ars introdusa de Ministerul Mediului de la 01 ianuarie 2011 ), apar fluctuatii ale stocului nostru mai ales pe timpul verii cand o mare parte dintre partenerii externi sunt in vacanta, etc.
Aceasta din urma a fost si cauza pentru care ieri clientul ULTRA2 a sesizat diferentele de preturi aparute: cateva dintre reperele solicitate nu le-am putut oferi la pretul cel mai bun, deoarece in luna August nu am avut posibilitatea sa le importam de la furnizorii externi cu cele mai bune preturi, acestia fiind in vacanta...
In zilele urmatoare aceasta situatie va fi remediata si toate ofertele noastre vor avea, cu siguranta, unele dintre cele mai mici preturi de pe piata din Romania.
In ceea ce priveste atitudinea clientului ULTRA2 noi o consideram lipsita de fair play.
echipa AX EVO
Va rugam sa ne trimiteti toate solicitarile dumneavoastra legate de piese de schimb la adresa
cristina.sulu@axevo.ro sau la numarul de telefon
0751184788 – d-na Cristina Sulu.
Va multumim pentru intelegere!
-----------------------------------------------------
“O singură ambiţie este legitimă, aceea de a fi mai buni!” Monseniorul Vladimir Ghika