Discutii libere/forum
film?
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Moderator: Automatistul
Re: film?
de Nic_Bv » 22 Aug 2011, 10:09
@arnos24: gusturile nu se discuta, pur si simplu se respecta.
Rise of the planet inca nu l-am vazut, dar mi-au placut clasicele din aceiasi tema, abia astept sa-l vad si pe acesta.
Vazut recent "Water for Elephants", o povestioara romantica OK: 9/10.
Rise of the planet inca nu l-am vazut, dar mi-au placut clasicele din aceiasi tema, abia astept sa-l vad si pe acesta.
Vazut recent "Water for Elephants", o povestioara romantica OK: 9/10.
Blog personal:
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
de TOTALSENDER » 22 Aug 2011, 10:14
Rise of the planet - este un film care te relaxeaza, adica, desi nu e superidee este ceva agreeabil... pana la urma... asta vrem, nu? Depinde deci cu ce compari
Apropos de comparatie reiau sugestia facuta cateva pagini mai in urma, si anume
Boardwalk empire : http://www.imdb.com/title/tt0979432/
Vazut Horrible Bosses - relaxant, merita vazut
Apropos de comparatie reiau sugestia facuta cateva pagini mai in urma, si anume
Boardwalk empire : http://www.imdb.com/title/tt0979432/
Vazut Horrible Bosses - relaxant, merita vazut

Eugen,
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !
-
TOTALSENDER - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN:
de Nic_Bv » 23 Aug 2011, 10:12
Vazut si Rise of the Planet of the Apes. Interesant, atat ca film de deconectare cat si la nivel mai profund.
Excelenta portretizare a modului in care omenirea, indrumata de vanitate, esueaza lamentabil - la fel ca si in viata reala - in incercarea de a fi superioara naturii... nota 10/10.
Excelenta portretizare a modului in care omenirea, indrumata de vanitate, esueaza lamentabil - la fel ca si in viata reala - in incercarea de a fi superioara naturii... nota 10/10.
Blog personal:
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-
alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
-
alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de Officer » 02 Sep 2011, 11:43
Am vazut Piratii din Caraibe - ultima parte - slabut. L-au cam stricat. Penelopa a imbatranit, s-a cam trecut si nu prea se mai preteaza la roluri din astea de latina chick. Mai degraba o vad in rol de mama Dolores. Johnny in schimb e bestial in rolul lui Sparrow. Nota 5/10.
Am mai vazut si Conan 3D. Total waste of time and money insa sotiei ii place de actorul din rolul principal. L-a vazut in Game of Thrones si gata, e fana. Data viitoare cand ma mai invita la film ii transmit live din bodega ca nu ma duc
Nota 3/10. PS efectele 3D de 2 lei - mai mult am stat fara ochelari la ochi ca se vedea intunecat si ma irita.
Am vazut trailer 3D la filmul acesta http://www.imdb.com/title/tt1253864/
Daca si in film se vor vedea efectele ca in trailer ar fi bestial. E produs de cei care au facut 300 si se aseamana ca imagine insa efectele 3D din trailer sunt pur si simplu spectaculoase.
Am mai vazut si Conan 3D. Total waste of time and money insa sotiei ii place de actorul din rolul principal. L-a vazut in Game of Thrones si gata, e fana. Data viitoare cand ma mai invita la film ii transmit live din bodega ca nu ma duc

Am vazut trailer 3D la filmul acesta http://www.imdb.com/title/tt1253864/
Daca si in film se vor vedea efectele ca in trailer ar fi bestial. E produs de cei care au facut 300 si se aseamana ca imagine insa efectele 3D din trailer sunt pur si simplu spectaculoase.
Obsedat de ordine si disciplina.
-
Officer - Elodia
- Maşina:
de mihai79 » 04 Sep 2011, 11:54
Limitless - slabut. Nu stiu cum de l-au convins pe DeNiro sa joace in asa ceva.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
I see dumb people!
-
mihai79 - Ford Freak
- Maşina:
de martiz » 16 Sep 2011, 11:11
Asaaaa,
- Sefi de cosmar - o comedie de nota 8
- 2012 Ice Age (2011) - un film cum imi place mie sa zic - de duzina, efecte speciale de 2bani. De ce au i-au asociat numele cu celebrul 2012 nu stiu. Ff slab.
- Bad Teacher - comedie buna, Cameron Diaz joaca excelent.
- Sefi de cosmar - o comedie de nota 8
- 2012 Ice Age (2011) - un film cum imi place mie sa zic - de duzina, efecte speciale de 2bani. De ce au i-au asociat numele cu celebrul 2012 nu stiu. Ff slab.
- Bad Teacher - comedie buna, Cameron Diaz joaca excelent.
FF2 HB 90 CP TDCi
Din cand in cand cu masina de serviciu Honda HR-V 1.6, 120CP i-DTEC.
Din cand in cand cu masina de serviciu Honda HR-V 1.6, 120CP i-DTEC.
-
martiz - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de mihai79 » 18 Sep 2011, 23:19
The Lincoln Lawyer - cam de duzina el asa dar merge pentru a face 2 ore sa treaca mai repede.
I decided to live forever or die in the attempt.
I see dumb people!
I see dumb people!
-
mihai79 - Ford Freak
- Maşina:
de MIHAI. » 19 Sep 2011, 13:14
Fast Five--->>4/10
si la TVu aseara rrrevizionat "Le transporteur"--->> 6/10 m-au napadit amintirile, vise de 18 ani
: numai 7-are o sa-mi iau toata viata!

si la TVu aseara rrrevizionat "Le transporteur"--->> 6/10 m-au napadit amintirile, vise de 18 ani

posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
de adicristea » 25 Sep 2011, 19:19
Exact asta am vazut si eu acum, mie mi-a placut, adica nu ma asteptam la cine stie ce si probabil de aia s-a 'ridicat' la nivelul asteptarilor.
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de adicristea » 26 Sep 2011, 15:50
Corect
.
Am mai vazut The Ledge care chiar mi-a placut. 8.5/10

Am mai vazut The Ledge care chiar mi-a placut. 8.5/10
\\\ ///
-
- Maşina:
- VIN:
de adicristea » 28 Sep 2011, 13:09
Am vazut la cinema Johnny English Reborn - din punctul meu de vedere, asa cum scria si cineva pe IMDB, comedia asta e o gura de aer curat in peisajul comediilor din ultimul timp. Noi am ras cu pofta pe toata durata filmului.
Nota: 9/10
Nota: 9/10
\\\ ///
-
- Maşina:
- VIN:
de BV04EDF » 01 Oct 2011, 09:13
Am citit cartea cu multi ani in urma, insa abia acum am gasit cu totul intamplator si filmul. Miyamoto Musashi este biografia celui mai celebru samurai din istoria Japoniei. Un film deosebit, cu un actor de exceptie in rolul principal. Acelasi care a jucat si in Seven Samurai si Shogun.
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
de PH3N0M3N » 02 Oct 2011, 03:43
@BV04EDF zici de filmul din 1954? ca sunt vreo 3...
• • Topic dedicat forumistilor din Constanta
• Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
• Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-
PH3N0M3N - Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Discutii libere/forum