Vin cu o mica informatie ce va poate fi de ajutor. Eu am RCD seria V si dupa cum unii deja stiu codurile de deblocare se gasesc destul de greu. Eu am descoperit (cam tarziu ce-i drept) o modalitate mai usoara de a-l obtine. Sub comenzile de pe centrul bordului am un mic spatiu(acolo unde se gaseste si bricheta), iar acel spatiu este acoperit pe interior de o bucata de cauciuc. Acea bucata la mine nu era bine prinsa si am reusit cu usurinta sa o scot si pe spatele ei era lipita o eticheta din fabrica pe care era scris numarul de serie si mare cat sa vada tot poporul, codul de deblocare. Pacat ca l-am gasit abia dupa ce am scos capacul la bord, scos RCD-ul din suruburi ca sa iau seria de pe el, si cautat pe cineva pe net care sa ma ajute sa gasesc codul de deblocare in baza numarului de serie. Culmea e ca si inainte sa scot RCD-ul mai scosesem piesa aia de cauciuc de cateva ori, dar nu m-am uitat niciodata sub ea. Acum nu garantez ca toata lumea o sa gaseasca codul acolo. Cred ca depinde si de configuratia bordului. Spre exemplu eu nu am pachetul pentru fumatori, dar la cei care il au sunt sigur ca in locul acela se gaseste o scrumiera.....dar chiar si asa acum sunt convins ca trebuie sa fie pe undeva prin masina codul notat. Pentru cine nu reuseste sa il gaseasca in masina puteti apela cu incredere la alx2009, va poate ajuta cu codurile pt seria V.
P.S. Am facut si cateva poze care ar putea fi de ajutor, dar din pacate nu stiu cum sa le postez