ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

23 Iun 2007, 20:34

Maddog, arhiva .rar cu manualul de sierra de 14,6 Mb e pocnita. Sau nu merge la mine. A mai incercat cineva sa desfaca arhiva aia?

23 Iun 2007, 21:21

Dap, e parolata. O sa caut programul de scos parole la arhive cand pot, momentan nu am timp.

23 Iun 2007, 21:24

Parola e "sierra" dar nu asta e problema, e stricata arhiva in sine, se apuca de desfacut si pe la 75% da eroare.

Nu asta e parola, doar ca arhivatorul meu ma anunta cu un cod de eroare treaba asta, sorry

23 Iun 2007, 23:42

Dar tot acolo o ai si dezarhivata e un PDF
Cu Stima

24 Iun 2007, 08:59

Am luat pdf-ul, deci e acelasi fisier. Bine ca stiu sa nu-mi mai bat capul...speram sa fie altceva...

24 Iun 2007, 18:57

merge frate!!!

24 Iun 2007, 19:27

Salve, Maddogule!

Am reusit si eu in final sa intru pe FTP si am dat jos AUTODATA 2005. M-am chinuit sa dau toate arhivele alea jos si la dezarhivare dau multe erori. Oricum, arhivele desfacute (prima din fiecare cd), le-am bagat pe rand in alcohol 120% ,s-a instalat, mi s-a pus un icon pe desktop dar cand sa-l deschid, da eroare (scrie "CDAAPILoad:405"). Daca tu stii ca acest program functioneaza da-mi si mie te rog niste instructiuni mai "scolaresti" si invata-ma sa il deschid sau poate nu am stiut eu sa-l instalez..... Precizez ca pe ftp la fiecare cd, ultima arhiva nu se salva ci doar se deschidea si continea se pare sirul tuturor cd-lor. Poate asa trebuie... Mai mult nu mai stiu si nu ma mai descurc..... Ajuta-ma te rog!

Multumesc!

24 Iun 2007, 21:17

Tot acolo de unde le-ai luat aveai si un fisier .nfo
Si cam asta scria in el
1) unpack
2) burn / mount
3) install
4) start the application with your ADBCD.EXE
located in X:\ADCDA2

Data viitoare un strop de atentie te rog
Cu Stima

24 Iun 2007, 21:37

Sir Maddogul, exista vreun soft pentru diagnoza Ford similar celui pentru VW, VAG-Com ?

24 Iun 2007, 22:10

Dap FDS2000 dar il au doar ei
Pana sa se foloseasca FDS se folosea TISul
Din pacate FDS2000 merge numa cu scula proprietara pe care ford o da numai la servceurile lor
Cu Stima

15 Iul 2007, 16:25

nu mere?....am incercat sa il vad si sa ridik pozele de ieri si nu mere... astept sa isi revina si sa meara..;) :twisted: :roll: :!: e vorba de fetepeu

15 Iul 2007, 22:55

http://forum.clubford.ro/Ftp merge
Pt Upload poze era un cont dar nu ii mai stiu parola
Cu Stima

21 Iul 2007, 13:34

a mers cuiva microcat???//astept raspuns. ca mie nu mi-a mers cu toate ca am urmat instructiunile ddin crak(cele arhivate) oare de ce?daca v-a mers care dintre ele cel din 06 sau cel din 07??//multumesc

21 Iul 2007, 13:35

$1 scrie:$2ww.clubford.ro/Ftp merge
Pt Upload poze era un cont dar nu ii mai stiu parola
Cu Stima

am si eu o intrbare cu microcat cum se instaleaza ???ca am urmat instructiunile si nimic??/

30 Iul 2007, 01:56

Hm. Am incercat sa ma conectez cu Total Commander si nu ma lasa. Trebuie introduse alte date pe acolo? Cu Firefox e ok, dar ma streseaza navigarea pe un server FTP din browser.

Merci.

30 Iul 2007, 02:05

Parerea mea : nu mai e server ftp (nu are ftp://) ci este server cu file-browsing (ca are http://, la fel ca toate site-urile pe care intri)

astfel, nu o sa te poti conecta prin niciun fel de FTP Client.

s-a vorbit si pe pagina anterioara :D

09 Aug 2007, 23:58

SALUT

10 Aug 2007, 00:47

$1 scrie:$2ALUT

Salut si tine....

OK, banuiesc esti nou...
Citeste regulamentul.
Prezinta-te la Cine sunt membri, masina la Masinile membrilor, intalniri la Evenimente....
Probleme strict de masina la sectiunile respective, cele generale, in functie de ce sunt ele, la Service sau Troubleshooting.

Bafta

10 Aug 2007, 01:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ALUT

Salut si tine....

OK, banuiesc esti nou...
Citeste regulamentul.
Prezinta-te la Cine sunt membri, masina la Masinile membrilor, intalniri la Evenimente....
Probleme strict de masina la sectiunile respective, cele generale, in functie de ce sunt ele, la Service sau Troubleshooting.

Bafta

am senzatia tot mai pregnanta ca ne cam racim gura de pomana....am observat asta din ce in ce mai des...
scuze de offtopic...

10 Aug 2007, 01:36

E si voi acum toti am fost la inceput si nu am stiut
Hai sa fim mai ingaduitori
Cu Stima

04 Noi 2007, 19:23

Am tot incercat sa intru pe ftp si n-am reusit poti sa-mi zici si mie cum pot intra. Un mic tutorial pas cu pas

05 Noi 2007, 00:03

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... c&start=40

05 Noi 2007, 21:18

E o "buba" cu Image1.nrg. Celelalte doua sunt OK.
AJUTOOOR !

05 Noi 2007, 22:58

@fasconal daca poti fi mai precis?
Cu Stima

05 Noi 2007, 23:25

Incerc sa transform Image1.nrg in CD-data si da o eroare undeva pe la 97% din proces (sper ca nu vorbesc prostii ca nu prea le am cu calc.)

05 Noi 2007, 23:35

image1.nrg de unde din ce folder de la ce program samd
Ufff
Cu Stima

05 Noi 2007, 23:38

Sorry......Mi*****t 2006. Sorry, sorry...help !

05 Noi 2007, 23:43

Merge sigur findca si eu tot de acolo l-am instalat incearca sa iei daemon tools si sa montezi imaginea acolo
Cu Stima ai si instructiuni dac anu ma inshel
Cu Stima

06 Noi 2007, 00:01

Instructiunile sunt dupa ce ai "desfacut" imaginea. eu nu trec de faza asta si fara sa te superi pe mine: ce inseamna "daemon tools" ?

06 Noi 2007, 00:24

Descriere: DAEMON Tools este o aplicatie ce emuleaza protectiile folosite pe diverse dispozitive de stocare, avand la baza emulatorul de 'Generic Safedisc'. Acest program permite rularea copiile de siguranta create cu: SafeDisc (C-Dilla), Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce si Protect CD (plus multe altele). Inclus in pachest este si un emulator de DVDROM (generic, virtual) - astfel puteti folosi imaginile CD-urilor ca si cum ar fi fost scrise pe CD-ul original.

DAEMON Tools supporta urmatoarele tipuri de imagini (CD/DVD):
- cue/bin
- iso
- ccd (CloneCD)
- bwt (Blindwrite)
- mds (Media Descriptor File)
- cdi (Discjuggler)
- nrg (Nero)
- pdi (Instant CD/DVD)
- b5t (BlindWrite 5)
Subiect închis