de Cornel001 » 31 Aug 2011, 19:04
Ma uit dupa un touchscreen compact, usor, relativ ieftin, cu durata mare a bateriei (sa ma tina macar 5 zile cu maximum juma de ora vorbit pe zi cu wifi,gps,bt,3g off si le activez doar cand am nevoie de ele), cu ecran de ~ 3inch sau in cel mai rau caz de 2.4 ca in cazul hibridului c3-01, care ecran sa aibe rezolutie mare pt dimensiunea respectiva (gen min 320x480 pt 3.2inch) si o interfata smooth si draguta, si nu prea gasesc nimic satisfacator.
Am luat la rand asa :
Nokia C5-03 : unul dintre cele mai compacte si usoare, dar platforma veche ce probabil va fi inlocuita curand de 500; si cel mai rau se pare ca specificatiile de durata a bateriei sunt minciuni sfruntate, se da aproape dublu fata de 6303 si se pare ca in realitate e cel mult jumate.
Samsung Gio : un pic cam lat pt gusturile mele dar cea mai mare problema e bateria, identic ca la c5-03, vorbe mari si fapte jenante din ce citesc pe net, daca nu era asta probabil ma duceam maine si-l luam.
Nokia 500 : E pe vine, deci nu stiu inca cum e bateria, dar ma tem de deja-vu. Un pic mai mare decat C5-03, era bine daca il faceau mai compact. Si, desi are proc de 1Ghz, nu are GPU si se pare ca e nitel laggy la miscare imagini.
Samsung Wave Y : cam aceleasi dimensiuni ca Gio, pe OS Bada2, e inca cam departe de lansare, si in plus ma tem de deja-vu la baterie.
Idei, sugestii, pareri ?
Experiente suplimentare legate de baterie pt Gio ? As fi interesat si de alte pareri cum tine la utilizare neintensiva.

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.