Salutare.
Eu n-am Ford, eventual conduc ocazional Tranzitu' de la birou, cand mi se da voie

scrie clubford.ro pe spate, multumita stickerului primit de la colegii din Deva. Eu sunt membru vwforum cu masina mea si am o intrebare/sugestie: de ce va intalniti, oare, atat de rar? ...ca, slava Domnului, Forduri sunt garla in oras.
Inainte si la noi se intalneau 3-4-5 masini la Sala Sporturilor pe platou si se tinea o data pe luna. Acuma, de cand ne-am mutat la Juliusz

(nu sariti, am scris intentionat asa) si o tinem saptamanal, numarul participantilor a crescut, in medie, la cca. 15-20, din care 10-15 vin de fiecare data. Daca e o data pe luna, sansele sa nu se afle/sa nu poata veni cineva din varii motive sunt mari si comunitatea nu se incheaga veci pururi.
Daca, insa, s-ar tine saptamanal, lumea ar ajune sa se cunoasca mai bine, pe scurt, e altfel.
In fine, stiu ca e greu pana se urnesc treburile, insa ar fi fain daca la noi in oras cluburile auto ar genera eventuri sociale, pana la urma, asta ajuta si la o mai buna conduita pe drum, ne intelegem si ne ajutam ca intre colegi, devenim mai buni.

Vorba 'ceea: "speranta moare ultima."