Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Probleme cu butonul de volum

21 Iul 2010, 17:25

am si eu o mare problema cu butonul de volum de la radio casetofonul de la ford .... cand rotesc de el sa il dau mai tare sau mai incet el se da cum vrea el spre exemplu daca rotesc de buton sa il dau mai tare el se da mai incet cu cateva nivel dupa iar creste dupa iar scade si tot asa ....ati intalnit cumva aceasta problema? multemesc anticipat... eventual daca imi puteti spune cum pot scoate butonul sa ii pun putin alcool acolo sa se curate ?

Re: Probleme cu butonul de volum

23 Iul 2010, 10:26

$1 scrie:$2m si eu o mare problema cu butonul de volum de la radio casetofonul de la ford .... cand rotesc de el sa il dau mai tare sau mai incet el se da cum vrea el spre exemplu daca rotesc de buton sa il dau mai tare el se da mai incet cu cateva nivel dupa iar creste dupa iar scade si tot asa ....ati intalnit cumva aceasta problema? multemesc anticipat... eventual daca imi puteti spune cum pot scoate butonul sa ii pun putin alcool acolo sa se curate ?

nu ma poate ajuta nimeni cu o informatie ?

23 Iul 2010, 11:51

da mai multe detalii (ce tip de unitate audio ai, de exemplu)

23 Iul 2010, 13:49

$1 scrie:$2a mai multe detalii (ce tip de unitate audio ai, de exemplu)

este modelul 4000 RDS Radio casetofon nu cd .

23 Iul 2010, 14:47

Ai 2 variante:
a) desfaci unitatea, dezlipesti butonul de volum, il desfaci, il cureti si il pui la loc. Sanse de reusita: mai multe decat deloc!
b) schimbi butonul, de unde cumperi altul? nu stiu!

23 Iul 2010, 16:07

$1 scrie:$2i 2 variante:
a) desfaci unitatea, dezlipesti butonul de volum, il desfaci, il cureti si il pui la loc. Sanse de reusita: mai multe decat deloc!
b) schimbi butonul, de unde cumperi altul? nu stiu!

in cazul asta cred ca cea mai buna solutie este sa imi cumpar un radio cd nou :)) si asa vroiam sa il schimb credeam ca se poate scoate butonul usor ... sau eu stiu acum i'am bagat niste alcool vad ca si'a dat putin drumul dar oricum cat de curand o sa il schimb ... daca imi puteti da un sfat cu ce unitate sa il inlocuiesc care este ce'a mai buna varianta de pe modelul acesta si ca pret si ca sunet v'as fii recunoscator . multumesc!

11 Mar 2011, 23:12

aceeasi problema o am si eu ai rezolvat ceva ??

17 Oct 2011, 12:46

aceeasi problema o am si eu.
rezolvare : mi-am montat comenzi la volan.
Răspunde