Si acum continuarea, ca am si cu RDS, cred ca sunt masochist sau ceva, e de azi
$1 scrie:$2, dar sa va zic si cu RDS, sa nu zica lumea ca am ceva cu RTLC: vreau sa contractez serviciul de televiziune, ma intereseaza mai ales pachetul cu posturile HD (recunosc ca sunt si fitos, adica daca tot am TV HD FULL mi-as dori sa-l si folosesc, nu stiu ce e in capu' meu); pai se poate, e 25 de lei pe luna; pai pe site am vazut ca e o oferta cu 12,5 lei pe luna; aaa, da, avem si aia, e pentru 6 luni (ma asteptam, asa e peste tot); perfect, il vreau pe ala; ea zice: va oferim decodorul digital din partea noastra, este gratis gratis; (foarte tare, frate!!, in gandul meu); bun, si cand se face instalarea? pai cam intr-o saptamana, doua; asa mult?, intreb eu (in ideea ca acea cutie e fix pe palier la mine, sunt maxim 7m pana la TV de pe hol, il trag si singur daca e nevoie); pai asa; ok, bine, si atunci cand vin baietii, aduc ei tot? da... a, mai putin decodorul hd; pai ala de ce are regim special? pai asa se face, dupa ce va instaleaza pachetul digital veniti cu contractul semnat si cu buletinul la punctele de incasare si va dam un decodor HD la care veti plati chirie 10 RON; eu, putin blocat: pai si la ce puncte gasesc? pai in principiu ar trebui sa fie la toate ca de abia au venit, nu am mai avut din (atentie!!) FEBRUARIE!, dar acum au venit, mai sunt cateva in Crangasi; aoleu, zic, pai si daca nu mai sunt cand imi isntaleaza mie cablul? pai tre sa asteptati; pai v-am zis ca eu pt HD am nevoie; da, dar asta e procesul; ok, fie, dar nu ma pot duce acum cu buletinul sa iau un decodor HD? a, pai nu, ca trebuie si contractul; si cam asta a fost, deja ma ustura fundul, daca intelegeti aluzia!!
PS. RTLC nici pana acu nu m-a sunat