Imi pare foarte rau,dar nu am mintit cu nimic,am spus totul exact asa cum s-a intamplat...f...l in curut pe ala care minte.
Bibane ai declarat aici ca mi-ai cerut 7 mil,dar in garaj la tine unde eram 4 persoane de fata,mi-ai zis ca lucrarea face 8 mil,asa ca acum o sa iti dau doar 7,tu ai ziso.Din iulie si pana acum a trecut muult timp,si am avut prea multa rabdare,si ti-am spus ca o sa incep facultatea si imi trebuie masina,dar ma rog,nu mai comentez.Cand am facut intelegerea,tot tu ai venit cu propunerea cum sa facem cu plata,eu cu fratemeu sa iti montez pompa de recirculare si ce mai trebuie acolo,iar tu sa imi faci masina.Stii prea bine ca am vorbit ca tu sa iei garnitura la chiuloasa,uleiul,filtrul si cureaua de distributie.Ti-am zis sa iei segmentii de acolo,dar ca ii platesc separat,si ce mai trebuie pe acolo,pentru ca nu avea rost sa ii cumpar eu de aici si sa ii trimit la tine.Iar apropo de faza cu excrocheria,nu am cu ce sa te excrochez,pentru ca piesele pentru ce ai tu acolo costa in jur de 1200 lei,fara sa pun manopera daca ar fi,sau daca nu ma crezi ca sunt asa de scumpe,iti dau lista si le cumperi tu,nu ma deranjeaza.Nu conteaza in cat timp iti fac lucrarea,ca o pot face si in 5 ore sau in 3 ore,asta e meseria mea,nu sunt eu de vina ca la meseria ta dureaza 3 luni sau 3 saptamani sa faci un motor.Cum vrei tu sa imi repari masina mie,din pat?,nu cred ca reusesti.Daca stiai ca nu poti sa faci treaba asta,nu trebuia sa imi zici sa vin la tine ca ma rezolvi,pentru ca numai drumul cu doua masini m-a costat destul.Mi-ai trimis chiuloasa la Craiova si am rectificato,si apoi ti-am trimiso inapoi,alti bani.Oamenii aia care ti i-a trimis fratemeu acolo la tine la poarta,au afacerile lor,nu au timp sa astepte cu orele la poarta acolo,si mai ales ca au deviat traseul special ca sa ia piesa aia,ei nu au program fix ca sa iti pot spune cu o zi inainte la ce ora o sa vina,si daca vin nu pot sa le dictez eu o ora,pentru ca au programul deja stabilit.Eu nu ti-am zis niciodata ca imi bag ceva in vreun lucru de al tau,pentru ca se ia cu multe sacrificii acele lucruri.
De ce la telefon esti mereu sucarit si ma repezi,de ce esti tot timpul nervos si de ce imi inchizi telefonul in nas,nu putem vorbi frumos,calm,fara nervi?
Nu stiu ce sa mai zic,dar fratele meu a zis ca nu mai vrea sa continuam mai departe dupa cele intamplate,este FOARTE SUPARAT,eu mai putin.
Daca mai vrei totusi sa continuam mai departe si sa termini ce ai inceput cu masina,ma anunti pe pm sau chiar aici,iar daca nu,o scoti frumos la poarta cu tot ce am adus in ea si venim si o luam de acolo,si terminam totul pe cale amiabila,fara nici o suparare,pentru ca nu imi place sa imi tina cineva evidenta la ce fac si cat castig si in cat timp.Si ai dreptate,nu ti-am dat nici un leu pana acum,iar de injurat nu cred ca ai vrea sa vezi cum fac,eu ca eu,dar in nici un caz pe fratemeu care este Leu.
Temir e bun proverbul,pentru tine am un mare respect.
Totalule eu nu m-am ocarat cu nimeni,pentru ca sincer nici nu am apucat sa zic ceva,eu nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Domn
Komandant tu nu trebuie sa fii suparat,ca nu e ceva de suparare,e viata de zi cu zi.
Iar legat de Craiova,aici chiar ca va injur daca o mai balacariti

Noapte buna va doresc,la toata lumea.