ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
20 Oct 2011, 17:19
E 584, Baraganul - jud. Braila
20 Oct 2011, 20:27
$1 scrie:$2...mai bine o lasai acolo

chiar asa
21 Oct 2011, 07:48
Ford Focus de vanzare
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Oct 2011, 09:32
Precis are motor "dizel, aier conditionat, full extrase" si alte dotari tipic balcanice.
23 Oct 2011, 19:16
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

23 Oct 2011, 19:24
ceva nu e in ordine cu poza de mai sus... cred ca a fost modificata in photoshop pentru ca stilul de parcare e sigur al unui constantean
23 Oct 2011, 19:32
Crezi ca ai nostri sunt mai buni ? Neahhh...
23 Oct 2011, 21:18
asta ultima de OT ii tare !
L.E. oare le-o fi dat cu rimel?
23 Oct 2011, 21:21
Asta nu stiu, dar a fost o senzatie naspa cand am dat nas in nas cu masina aia...
24 Oct 2011, 07:57
A fost la moda rau vara asta traznaia asta. Nu mi se pare prea atractiva dar daca lor le place ....
24 Oct 2011, 10:29
Sa vezi cum arata o masina ROZ cu gene din alea...
24 Oct 2011, 15:50
Nu-i cam mare consumul...?
24 Oct 2011, 15:53
si nici n-are pedale
25 Oct 2011, 14:33
Noua achizitie a lui bogdanV
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 25 Oct 2011, 16:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: ai uitat V-ul...
29 Oct 2011, 19:54
Asta are putere MARE de tot...

Si neste turisti..
31 Oct 2011, 11:31
Cristi
cu Fordu' ala se poate circula prin oras? Tare sunt curios... mi se par super, super faine masinile de epoca... fascinante.
01 Noi 2011, 21:44
Ieri o pietricica in mijlocul strazii...
Si din categoria "asa da, asa nu...".... o imagine mai veche...
04 Noi 2011, 17:01
cat de tantalau sa fii sa parchezi in halul asta?
04 Noi 2011, 18:17
da dar cine are AUDi si BMW-uu...isi permit orice..chiar sa fie si prosti
04 Noi 2011, 21:10
$1 scrie:$2at de tantalau sa fii sa parchezi in halul asta?

Tin sa te contrazic: are 4 cerculete? Ei bine, ocupa 4 locuri de parcare!
06 Noi 2011, 09:00
pozata prin vara... parca acu e de vanzare
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

07 Noi 2011, 18:12
prietene, stau langa un centru comercial unde 15% din parcare e de handicapati... mi-am dedicat o ora intr-o zi si nu am vazut un handicapat cu masina care sa parcheze acolo...
in romania nu sunt multe persoane cu dizabilitati care sa posede o masina adaptata nevoilor lor... deci locurile de parcare sunt degeaba...
cat despre parcatul ep doua locuri... locurile sunt prea stramte si risti sa iti loveasca vreun/o imbecil/a masina... trebuie sa te asiguri ca pleci cu ea intreaga
mie in parcare la bloc mi-a parcat una la 40 cm de masina si in partea cealalta a masinii ei erau 2 metri si ceva... si cand a urcat, mi-a lovit masina sub ochii mei de 3 ori... noroc ca in manerul de la usa si ca a plecat repede, ca o omoram daca puneam mana pe ea
07 Noi 2011, 21:46
$1 scrie:$2rietene, stau langa un centru comercial unde 15% din parcare e de handicapati... mi-am dedicat o ora intr-o zi si nu am vazut un handicapat cu masina care sa parcheze acolo...
in romania nu sunt multe persoane cu dizabilitati care sa posede o masina adaptata nevoilor lor... deci locurile de parcare sunt degeaba...
Si dupa ce ca sunt putini, cand ajung si ei la magazin constata ca sunt ocupate locurile dedicate...
$1 scrie:$2cat despre parcatul ep doua locuri... locurile sunt prea stramte si risti sa iti loveasca vreun/o imbecil/a masina... trebuie sa te asiguri ca pleci cu ea intreaga
viewtopic.php?p=992484#p992484Sa inteleg ca i-ai lua apararea pana si astuia, nu?
Eu zic ca daca esti grijuliu cu masina poti sa o parchezi mai departe, ca toti berbecii se infig in fata intrarii (acolo curge lapte si miere).
07 Noi 2011, 21:59
Off@ Da aici si eu sunt 100% de acord cu colegul RZF, atat la faza cu locurile de parcare pt. persoane cu dizabilitati cat si la spatiile de parcare mult prea stramte!
Ca ex. am trecut zilele trecute prin Carrefour Militari si nu cred ca exagerez daca spun ca primele doua randuri de locuri de parcare, paralele cu zidul exterior (pe toata lungimea zidului banuiesc, nu stiu sigur!) al complexului sunt rezervate pt persoane cu handicap!!
Acum nu inseamna ca suntem o tara de handicapati.
Stima.
07 Noi 2011, 22:16
E clar ,gindim diferit...ne place cind mergem in alta tara si vedem civilizatie dar nu realizam ca civilizatie inseamna de fapt respectarea unor legi (locuri de parcare ,anvelope de iarna ,etc.). E simplu ,nu poti sa-ti parchezi masina pe locurile inguste, o lasi acasa

Crezi ca sint prea multe locuri de parcare pentru persoane cu dizabiliatati faci o reclamatie .
07 Noi 2011, 22:33
Mda ai luat-o ca pe un afront personal, ca sa zic asa. Nu asta am urmarit in postul meu.
Am vazut mare parte din Europa civilizata si crede-ma, sunt mai putine locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati si spatiile de parcare sunt mult mai largi decat la noi.

Chiar am apreciat acest lucru.
Parerea mea si cu asta am incheiat cu offtopicul.
Ai dreptate, data viitoare poate las masina acas' si cre' ca o sa fac si o reclamatie.
Stima!