de GeorgeFord » 27 Iul 2007, 20:40
scuze, n-am mai putut continua "live".
Am fost luat la un tur de prezentare de catre dl.Florin, directorul adj (number 2, daca am inteles bine) De turul de prezentare au parte membrii Clubford. Am inteles ca dl. Florin are planuri frumoase , vrea sa " creasca" service-ul bazandu-se pe calitatea serviciilor oferite, pe respectarea clientului. Sper sa se implineasca ce mi-a spus.
Intre timp Bulbucata era pe masa de operatie, i se facea transfuzie de sange, i se curatau caile respiratorii. Mi s-a aratat tipul de ulei inlocuit, acum sunt in casa, bidonul cu restul de ulei e in portbagaj, o sa va spun ce marca este. Fata de experienta destul de neplacuta vizavi de relatiile cu clientii de la BDT, am fost placut impresionat.
Pomenesc de colegul Ross (Mihai e numele real)la sfarsit, a fost foarte amabil, mi-a facut o impresie buna.
Acum nu am la dispozitie factura, o sa va spun ce operatii mi s-a facut, preturile defalcate-cand o sa ma uit pe factura.
operatii"
1.-reglaj mecanism inchidere capota- inainte se bloca, se deschidea greu.
2.-inlocuit filtru ulei+ulei
3.-inlocuit filtru polen
4.-curatare conducte aerisire(parca asa se spune), pt eliminarea mirosului urat care aparea dupa oprirea climatizarii.
Bonus:-placute pt numere cu sigla FORDCSD.
p.s. M-am intalnit acolo si cu Liviub.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"