Discutii libere/forum

Tzepe din targ la masini Ford

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Tzepe din targ la masini Ford

Mesajde jimbean » 25 Oct 2011, 17:48

De ceva timp imi caut un Mondeo SH . Am vazut ceva masini si le-am verificat istoricul, asa ca postez in acest topic care sunt tzepe in ideea sa nu cada alti colegi forumisti in capcana.

Daca credeti ca postul apartine in alta sectiune rog un moderator sa-l mute.

Iata cateva tzepe:

ANUNT: http://www.autovit.ro/show?id=C21199275
Tel tzeparului: +4 0745172346, +4 0766999114

Masina cica are 86.000 km.
Masina e de fapt cumparata de la un autohaus al unui rus, Oleg Kuznetzov. Primul semnal de alarma !
Masina cumparata cu 6900 euro . Al doilea semnal de alarma !

Verificata in Franta (de unde e originara), masina la prima revizie (mai putin de un an) peste 70.000 km !!! Inmultiti cu 3 si vedeti cat iese.

Omul a masluit cartea de service in felul urmator:
a rupt paginile cu reviziile, si a pus stampile false pe paginile cu reviziile la vopsea.

-----------------------------------------------

ANUNT: http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C20791079.html
Tel tzeparului: +4 0758413196

Masina are cutie automata, care era cu defecte la mom vanzarii din Germania.
Acest lucru e trecut si pe contract-ul de vanzara cumparare, de aceea a avut si un pret de doar 8000 si ceva de euro

Nu m-am mai agitat sa aflu si nr real de km.

-----------------------------------------------

Voi mai posta pe masura ce verific alte masini.
Ford Mondeo Ghia 2008 1.8 TDCI 125CP
jimbean
Ford Freak

Re: Tzepe din targ la masini Ford

Mesajde smokefield » 25 Oct 2011, 18:05

man, eu am gasit 3 pana acum cu km dati inapoi. toti la ford. nici nu cred ca are rost sa mai punem anunturile de autovit aici. tot ce e acolo si e adus de afara are km masluiti. 100%.

singura sansa sa iei ceva decent e sa fie unic proprietar, inmatriculat Ro, unic cumparator de la reprezentanta de nou. Si nici asa nu esti sigur de ce e dedesubt. :)

mult succes. si eu caut o masina spatioasa si nu gasesc ceva in conditiile mele. :)
smokefield

Maşina: c-max

Mesajde omurau » 25 Oct 2011, 18:29

$1 scrie:$2
singura sansa sa iei ceva decent e sa fie unic proprietar, inmatriculat Ro, unic cumparator de la reprezentanta de nou. Si nici asa nu esti sigur de ce e dedesubt. :)

Am auzit de cazuri in care facand foarte multi km faceau o revizie la reprezentanta, apoi una doua la "baeti", dadeau km inapoi, mai faceau una la reprezentanta, si tot asa...

Insa daca faci cum zici si tu mai sus + o verificare completa la service + incercat mai multe masini ca sa stii cum trebuie sa mearga si sa-ti dai seama care e obosita, sansele de luat teapa sunt minime.

Si la una noua poti avea ghinion sa primesti din lot stricat, 1 la 1000, si sa-ti faca probleme, deci garantie 100% ca merge perfect nu ai orice ai face.
Cheap, fast and reliable. Choose any two.
omurau
Gold Member

Maşina: focus 2 2008 & mondeo 3 2006 & mondeo 4

Mesajde Cosmin83 » 25 Oct 2011, 18:31

o treaba buna cred eu cu topicul asta
Ford Focus 2 2007 1.6l benzina
Cosmin83
Ford Freak

Maşina: ford focus2 1.6l 100cp trend plus
VIN: WF04XXWPD47L68058

Mesajde smokefield » 25 Oct 2011, 18:35

$1 scrie:$2m auzit de cazuri in care facand foarte multi km faceau o revizie la reprezentanta, apoi una doua la "baeti", dadeau km inapoi, mai faceau una la reprezentanta, si tot asa...

da am auzit si eu de posibilitatea asta....:(
pe cand si la noi penal pt km dati inapoi cum e in multe locuri afara deja ? :-??
smokefield

Mesajde sponsoru18 » 25 Oct 2011, 18:46

eu cand am pus la vanzare pe forum masina cu 9500 de euro au sarit toti pe mn ca e mult ca pe autovit sunt si la 7500-8000 de euro.....cumparati de acolo cu incredere :D :))
sponsoru18
Gold Member

Maşina: Ford Focus

Mesajde maxshop » 25 Oct 2011, 18:46

treaba cu km ..trebuie sa fi foarte irealist/inconstient sa zic asa ; incat sa vezi unele anunturi cu masini de 5-10 ani cu 120-150 .000 km ...treziti va ba oameni ; de la 200.000 in sus e cifra magica ; la tot ce e second te astepti la orice ....fiindca e un lucru folosit . Indiferent de anul fabricatiei cand mergi la o cumparatusa auto second ..succes sa ai caci poti lua ceva bun direct de la proprietar/familie sau de la un intermediar mic afacerist
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Maşina: Audi A4 - 2007

Mesajde omurau » 25 Oct 2011, 18:48

pe cand si la noi penal pt km dati inapoi cum e in multe locuri afara deja ? :-??

E deja, problema e sa poti si dovedi

Conform art.215 Cod Penal alin.1, inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust si daca s-a pricinuit o paguba, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.

Conform alineatului 2, inselaciunea savarsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani. Daca mijlocul fraudulos constituie prin el insusi o infractiune, se aplica regulile privind concursul de infractiuni.

Alineatul 3 prevede ca inducerea sau mentinerea in eroare a unei persoane cu prilejul incheierii sau executarii unui contract, savarsita in asa fel incat, fara aceasta eroare, cel inselat nu ar fi incheiat sau executat contractul in conditiile stipulate, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta in alineatele precedente, dupa distinctiile acolo aratate.
omurau
Gold Member

Mesajde smokefield » 25 Oct 2011, 19:12

bun atunci..cum facem cu aia care i-am gasit si se poate dovedi ca au km falsi ? unde ii raportam si cine ia masuri ?

$1 scrie:$2u cand am pus la vanzare pe forum masina cu 9500 de euro au sarit toti pe mn ca e mult ca pe autovit sunt si la 7500-8000 de euro.....cumparati de acolo cu incredere

acu se petrece si un alt fenomen negativ din cauza tepelor intalnite la tot pasul - oamenii de buna credinta tind sa isi supraevalueze masinile si preturile nu reflecta realitatea (nu e legat de tine sponsoru..e ca idee generala.)
smokefield

Mesajde maxshop » 25 Oct 2011, 19:16

si totusi .... ca si cumparator te bucuri de pretul mic al unui intermediar auto...sau de calitatea acesteia ??? ..... 90% de aici avem masini second ...ce ati stiut despre ea cand ati luat o ...mai nimic ..ati verificat o cum sa putut si v ati dorit ca in timp sa nu "cada" ceva ...iar in timp daca nu sa intamplat asa ceva sau chiar a " cazut" ceva sa reparat la timp s au efectuat revizii sa mentinut masina in stare buna ...si se poate recomada mai departe
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Maşina: Audi A4 - 2007

Mesajde jimbean » 25 Oct 2011, 19:22

Mai sunt si samsari seriosi pe autovit. Am gasit 2 masini cu km reali.

Problema cu Ford-ul este ca nu au o baza de date comuna cu reviziile pe toata Europa , cum are Mazda de ex. Trebuie sa te bazezi pe cartea de service si pe telefoane la garajele unde s-au facut reviziile.
jimbean
Ford Freak

Mesajde omurau » 25 Oct 2011, 19:25

$1 scrie:$2un atunci..cum facem cu aia care i-am gasit si se poate dovedi ca au km falsi ? unde ii raportam si cine ia masuri ?

Sper ca mi-e permis linkul http://www.avocatnet.ro/content/forum%7 ... ciune.html

Mai multe ne-ar putea spune un avocat, eu nu sunt avocat si nu vreau sa zic prostii. Insa din cate stiu eu plagere poti face doar daca te-ai fript, nu exista "politia kilometrajelor" unde sa te duci sa zici ca exista x masini pe autovit care sunt tepe.
omurau
Gold Member

Mesajde jimbean » 25 Oct 2011, 19:29

Alta posibila tzeapa:

Un samsar a cumparat masina de la http://www.carsontheweb.com (un site de licitatii din Belgia).
Pe factura sunt trecuti 90.000 km. Samsarul mi-a arata ac factura ca sa-mi demonstreze kilometrii.

Problema e ca avea doar o stampila pe cartea service ! Primul semn de alarma .
Masina full, Mondeo titanium, luata cu 8000 si ceva de euro !!! Al 2-lea semn de alarma.
Intru pe carsontheweb si vad ca 95% din masini au in jur de 150.000 km.

Sun la carsontheweb.com si surpriza, raspunde o tipa romanca. O intreb de masina, si destul de reticenta imi zice ca sunt km reali pe factura.
Si ca samsarul e clientul ei fidel, bla bla.

Acu eu am mai vazut masini aduse de afara castigate la licitatie si aveau istoric COMPLET !
Firmele de leasing dau un desfasurator complet al tuturor reviziilor si tot ce s-a schimbat pe masina.

Asta nu avea.

Suspectez ca samsarul nostru i-a dat o ciocolata tipei de la carsontheweb si a rugat-o sa treaca km mai putini pe factura.
Atentie deci la masinile de pe carsontheweb. Cereti istoric complet !
jimbean
Ford Freak

Mesajde smokefield » 25 Oct 2011, 19:32

afla cine e seful ei si cere sa vb cu el..sau da un mail.
smokefield

Mesajde sponsoru18 » 25 Oct 2011, 19:46

$1 scrie:$2un atunci..cum facem cu aia care i-am gasit si se poate dovedi ca au km falsi ? unde ii raportam si cine ia masuri ?

$1 scrie:$2u cand am pus la vanzare pe forum masina cu 9500 de euro au sarit toti pe mn ca e mult ca pe autovit sunt si la 7500-8000 de euro.....cumparati de acolo cu incredere

acu se petrece si un alt fenomen negativ din cauza tepelor intalnite la tot pasul - oamenii de buna credinta tind sa isi supraevalueze masinile si preturile nu reflecta realitatea (nu e legat de tine sponsoru..e ca idee generala.)

eu cred ca e tocmai invers.samsarii din targul vitan vin cu masini cu 200 de mii de km si le dau aici cu 70 de mii de km si pe bani putini,stabilind astfel un pret la care trebuie sa ne supunem restul care avem o masina buna deja inmatriculata RO,care chiar are niste km reali un istoric service si un aspect bun....in concluzie nu poti sa iti supraevaluezi masina ca oricum nu o cumpara nimeni.daca te uiti pe mobile.de masinile isi pastreaza cat de cat valoarea,facand o comparatie un focus titanium identic cu al meu km chiar mai multi se da cu 11-12 mii de euro...eu nu pot decat sa ma conformez la marele targ vitan si sa o las la 8 mii de euro.daca te duci in timpul saptamanii in vitan toti tiganii burtosi nu stiu cu ce sa mai frece anvelopele si tapiteria sa para masina noua :)) si au o vrajeala.....90% din E-urile din autovit au fost taxiuri in austria si germania.hai ca ma apuca nervii si scriu pana maine :D
sponsoru18
Gold Member

Mesajde giogu_mihai » 25 Oct 2011, 23:12

In alta parte decat in Romania se mai practica treaba asta cu datul kilometrilor inapoi?(excluzand Bulgaria)
giogu_mihai
Member

Maşina: Ford Fiesta 2008 1.4 TDCi 68 CP Ghia
VIN: WF0HXXGAJH8R19684

Mesajde addy2002 » 25 Oct 2011, 23:28

si a primit si ESP si parbriz incalzit intre timp =))
addy2002
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta Ghia + imbunatatiri, 2005, 1.4 TDCI
VIN: WF0HXXGAJH5C02432

Mesajde StefanGal » 26 Oct 2011, 07:42

Salutare,

Bun topic. =D>

Un alt tip de teapa este cea trasa de colegii nostri de forum.

Am luat un Mondeo tdci de la Buzau...stiu ca respectivul coleg citeste ce scriu aici.

La probe, zice ca nu o pot testa eu ca daca o lovesc si dupa-aia plec, el ce face, etc, etc. Ca eu sa-i spun pe unde sa o ia, ce manevre sa faca, etc.
Eu fiind incantat ca treceam de pe FF1 pe Mondeo MK 3, am acceptat.
Tipul m-a scos in afara orasului, pe drum super bun, a accelerat cum stia el ca trebuie. a franat cum stia el ca trebuie.

Am batut palma si m-am mirat cat de bucuros era ca scapa de masina, o masina asa mare si frumoasa.

La plecarea de la Buzau, am accelerat puternic intr-o depasire sa ma bucur si eu de 131 de cai. Zbang spirala, masina a dat in nas, nu mai tragea...etc.

In fine, am tras pe dreapta, l-am sunat pe fostul proprietar l-am intrebat ce se intampla. Mi-a zis nesimtitul ca :-O "aaaaa...da, mi s-a intamplat si mie anul trecut o data dar de atunci nu mi s-a mai intamplat, sa nu-mi fac griji, etc." I-am zis asa : ti-am dat banu', n-am cascat ochii, asta e, macar zi-mi ce are sa stiu ce sa fac.

In concluzie, dupa 3 luni de nervi si 2600 de lei pe reparatii am scos-o la adevar.
Deci teapa unde e ? Mi-a vandut o masina cu o mare problema, adica defecta, stiind de aceasta problema. Arde-l pe fraier !!

Deci sa nu dam vina tepelor doar pe samsari, tepari sunt si printre noi.

Stima
StefanGal
1nsane Member

Maşina: Ecosport 2018, 1L, 125 CP. BMW 2009, 318i, 2.0 L, 143 CP

Mesajde smokefield » 26 Oct 2011, 07:57

in trecut se practica si pe la italieni dar de cand cu legile mai dure s-a mai rarit. iar la germani o sa gasesti autohause-uri de turci/evrei etc...care mai aranjeaza masinile. Drept e ca si in italia am dat odata de unu care nu a vrut sa vanda o masina pe motivu "e doar pt export ..cand gasesc pe unu sa o ia" - asta mie mi-a zis ca era aranjata si nu vroia sa o dea in tara ca sa nu aiba probleme (ca de afara nu mai vine nimeni sa faca figuri)
smokefield

Mesajde omurau » 26 Oct 2011, 10:56

@StefanGal: trebuia s-o duci inainte la service si s-o testezi, trebuia sa cauti un avocat, sau macar trebuia sa mai iei 2 baieti si sa mergi peste el. Fara suparare, dar moral ai un sfert din vina, pentru ca ai fost prea de buna credinta.

Munca e la fel de grea peste tot, asa ca tepe se dau oriunde exista cineva care vrea sa faca bani usor si fara munca, adica fix peste tot.
Ramane doar sa se aplice proverbul "cine nu beleste la inceput ochii, beleste mai tarziu pu.."
omurau
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 26 Oct 2011, 12:17

$1 scrie:$2nunturile de autovit aici. tot ce e acolo si e adus de afara are km masluiti. 100%.

Nu toate masinile din AutoVit care au fost aduse de afara pt. vanzare in Ro sunt cu km masluiti... mai sunt si masini cu km putini si reali aduse de afara pt. vanzare in RO, dar care intre cumparare si prezentarea pt. vanzare au trecut prin service-uri auto (pt. mecanica si/sau tinichiderie & vopsitorie) ;)

Mi-am luat personal din Dusseldorf un Mondeo 4 din 05.2008 (inmat pe 19.05.2008) in 01.06.2011 cu aproape 159.000km. Avand in vedere ca masina a si stat cam o luna in acel autohouse pana am cumparat-o eu, iese o medie de peste 53.000km / an. Masina a fost proprietatea ComertzBank AG. Nu are uzura vizibila la interior, fff putine cute (si astea destul de subtiri) la pielea de pe scaune... Daca o compar cu ce vad in autovit, daca alea au 90.000km, atunci a mea are 40.000km :))
Dar in acelasi timp, vad masini cumparate de noi din RO, 1 singur proprietar, care la 60.000km au o uzura ff mare la pedale, volan, schimbator.... deci conteaza si traficul in care "se plimba" acea masina.

Fordul are o baza de date comuna, dar e doar pt. reparatiile pe garantie si informatiile respective se sterg cam intr-un an de la terminarea garantiei pt. acea masina.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde AdiC » 26 Oct 2011, 12:21

O treaba buna ar fi ca cei care au vandut masina (pe topicul aferent), indiferent de stare, km, etc, sa puna pe forum VIN-ul masinii. Astfel, daca masina se da mai departe, sa aiba cel putin un istoric cat de cat credibil pe forum. Am vazut chestia asta pe reno.ro cand o masina dauna totala a aparut pe autovit, reparata si ca fiind fara accident. Cu informatia de pe forum s-a putut evita teapa.
2008 Ford Fusion 1.4 TDCi
AdiC

Maşina: Ford
VIN: WF0UXXGAJU8G73542

Mesajde sponsoru18 » 26 Oct 2011, 12:27

mama ce morala :)) asa am patit-o si eu prin aprilie,am cumparat un spark pentru nevastamea,am mers acasa la cel care o avea la vanzare,am vazut-o am testat-o,toate bune si frumoase totul functionabil,a doua zi m-am dus sa o cumpar,am condus-o in jur de 10 km,apoi ne-am dus sa facem actele,i-am facut un rca nou,contract de vanzare cumparare,am platit-o,iar la intoarcere cand l-am lasat pe respectivul acasa,surpriza!!!!!masina se tura singura si a aparut martorul cu check engine!stateam cu ea pe loc scoaasa din viteze si se tura pana in 4000 de rotatii si pe urma cobora fff greu acul.am mers cu el la un service din zona unde locuia si mecanicul dupa ce a turat-o zdravan de cateva ori a zis ca nu are nimic masina,proprietarul incercand sa ma convinga ca masina nu a mai fost miscata din curte de cateva luni si sa merg cu ea cativa km turata si isi revine,ca e posibil sa fie infundat nush ce....logic ca nu am acceptat,am mers inapoi unde am facut contractul de vanzare cumparare,l-am rupt mi-a dat banii inapoi,mi-a dat si doamna care facuse rca-ul banii inapoi si ne-am salutat si la revedere :D n-a marait nimic si-a cerut scuze,acum nu stiu daca el stia de problema asta sau chiar nu avea habar de ea....de ales nu prea avea oricum,banii mi i-a dat ca exista riscul sa i-o inapoiez masina in flacari in curte :)) =)) e a doua masina pe care o cumpar second dar de acum inainte merg frumos la un service sa o verifice ei,din 10-15 km in care o probezi poti sa iti dai seama in mare cum sta treaba si atat...
sponsoru18
Gold Member

Mesajde StefanGal » 26 Oct 2011, 13:18

Referitor la un sfert de vina...corect, poate am avut mai mult de un sfert...dar :

- o luam de la un tip care avea/are familie si copil mic ca si mine. Ii spusesem la telefon : colegu', daca stii ca masina are ceva, spune-mi te rog, ca merg des cu familia in masina si nu pot ramane in pana cu copilul pe bancheta din spate. Imi spui si n-o mai iau, o dai si tu altcuiva.
- n-a lasat un euro la pret pe motiv ca "el stie ce masina da". Masina era suuuuper ingrijita ;
- hai sa fim seriosi : cand vezi un tip "familist" care nu-si lauda masina peste masura ci are un comportament civilizat, cati dintre noi il mai duce la service ? Cati dintre noi nu am fost de buna credinta "sperand" ca nu i se poate intampla chiar lui sa ia un stift ?

Personal, urmatoarea masina : Focus C-Max, am luat-o din parc auto "sperand" acelasi lucru. Nu aveam 200-300 de lei pentru super teste si verificari la reprezentanta Ford desi samsarul mi-a zis de la inceput ca e dispus oricand sa mergem oriunde.
Si da, e adevarat ca si la masina asta a incercat sa ma prosteasca spunand ca AC nu e functional ca nu are agent in sinstalatie...hai sa fim seriosi...tampenie mai mare ca asta nu auzisem..sa spui asa ceva despre una din cele 100 de masini pe care le avea in parc...

Facand o retrospectiva, eu personal recunosc ca "m-am lasat pacalit" sub egida - hai ca n-o fi asa naspa - la fiecare masina pe care am cumparat-o. Si am schimbat fo' 7. La unele m-am pacalit mai tare, la unele mai putin. Cati dintre noi au curajul s-o recunosca ?

De ce e bun topicul ? Pentru ca cei care cauta o masina sh, sa arunce un ochi aici si sa traga niste invataminte.

Inchei intr-un ton mai relaxat 8-} : sunt plin de sfaturi antitepe, bineinteles, sfaturi pe care eu nu le-am aplicat din comoditate sau lipsa de bani

Stima
StefanGal
1nsane Member

Mesajde jimbean » 26 Oct 2011, 13:44

Eu am un protocol de verificare a masinii:

1. verific actele toate si km sa fie reali. Asta implica sunat pe la service-urile de pe carte, fosti proprietari
2. fac eu verificari cat ma pricep (am 2 pagini de verificari adunate de pe net).
3. si daca tot dau 10.000 euro pe masina, nu ma calicesc la inca 300 RON si merg cu ea la autotest in autovit. Au aia un ochi pt masini cu probleme, accidentate... ceva de speriat.
Plus ca-i face si un dyno test, o baga si pe tester sa-i citeasca erorile din calculator.

Doar imi iau masina odata la 4-5 ani.
jimbean
Ford Freak

Mesajde StefanGal » 26 Oct 2011, 14:15

Mda...eu am avut doar 5000 de euro si imi schimb masina o data la 1 an juma-2 :D

Faza cu datul telefoanelor la vechiul proprietar..scuza-ma, mi se pare irealizabila daca masina a avut min 2 proprietari. Si mai e si faza ca samsarul sau cine vinde masina nu o sa accepte sa stea sa suni tu la 4 oameni...sa zicem...sa intrebi daca ce vinde el e ok...hai sa fim seriosi 8-}

Cum verifici km daca sunt reali ?

Daca as avea 10.000 de euro as mai gasi 2000 si mi-as lua una noua

Se pare ca vorbim de lucruri diferite. Eu vorbesc de noi astia de alde maxim 5-6000 euro pentru un sh de pe autovit.

Si mai multa stima ;)
StefanGal
1nsane Member

Mesajde omurau » 26 Oct 2011, 19:32

300 de lei si fata de 6000 euro tot e putin, comparativ cu cat ar costa si cele mai mici reparatii.
Din nou, nu m-o lua in nume de rau, dar intotdeauna trebuie sa stii cat iti e plapuma, ca daca te intinzi mai mult ajungi la gioarse cu 20 de proprietari si nspe defecte si zici ca n-ai avut noroc in viata :).
omurau
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 26 Oct 2011, 20:41

$1 scrie:$2.. nu ma calicesc la inca 300 RON si merg cu ea la autotest in autovit. Au aia un ochi pt masini cu probleme, accidentate... ceva de speriat.
Plus ca-i face si un dyno test, o baga si pe tester sa-i citeasca erorile din calculator.
Frectie la picior de lemn.
Daca o iei de la un samsar care vinde masini in Vitan, fi sigur ca are pe cineva la AutoTest si-ti iese masina doar cu cateva defecte cat sa crezi ca e buna, ca doar nu are cum sa fie excelenta, ca nu e noua.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde smokefield » 27 Oct 2011, 18:19

cand iei ceva la sh ..oricum iti iei teapa, cel putin psihologic... :P...ca sigur gasesti ceva bube la masina dupa aia si o sa simti ca ala te-a inselat ca nu te asteptai sa aiba "asa ceva". :)

acu..cu unele tepe mai poti trai...da cu unele...mai naspa :)
smokefield

Mesajde Florin3l » 06 Noi 2011, 12:00

Ma bag si eu aici sa va povestesc despre o masina, povestea incepe asa:
Un prieten bun acum 3 ani s-a dus cu taicasu in Germania la niste rude sa cumpere un opel omega, masina cumparata de respectivii din reprezentanta si cu 200 de mii reali 100%.Vin astia cu ea acasa o foloseste maicasa vreo 2 ani si masina ajunge la 270 de mii fara nicio problema. SE hotarasc sa vanda masina si pt. ca au ceva bani si a mai cumparat o masina intre timp au zis sa o dea cu pret mic, o vinde lu unu cu o firma care se ocupa cu asa ceva cu 2000 de euro, asta o da unui samsar in aceeasi zi cu 2500 de euro si porma samsaru a pus-o la vanzare fara jentile si cauciucurile de iarna si cu 130 de mii de km ,,reali'' cu 3700 de euro si a dat-o cu 3400.Stiu ff bn pt ca v-am spus era masina cunoscuta si stiu si din vedere si pe cel care a dat-o pt ca in timpul ala cautam si eu sa cumpar masina si tipul are mai multe masini si modele.
FORmiDabil
Florin3l
Incepator

Maşina: Mandru posesor de Ford Focus 1, 2001, capacitate 1.6 Zetec, 74kw

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum