[quote="VIPER,989869"]Imi doresc ca toti zmeii sa simta ce simt eu in fiecare iarna, cand:
- imi duc copilul la scoala si cand il ia bunica lui de la scoala, si vad ca masinile nu sunt in stare sa opreasca la trecerea de pietoni
semaforizata si se duc sanie dincolo de trecere, pentru ca au gume de vara sau tocite (la scoala mergem pe jos ca nu ne cade nimic)
- intarzii la servici pentru ca un bou nu e in stare sa-si miste agregatul ramas pe stradute pentru ca are guma de vara sau tocite si ii incurca pe toti
- ma opresc la o trecere de pietoni sa las sa treaca pietonii (aberant, nu?!) si ma uit cu groaza in oglinda cum boul din spate vine sanie peste mine pentru ca are gume de vara sau tocite
Si ca sa ii raspund punctual colegului la ce a scris mai sus:
Tot pt a rasp punctual:
[quote="barlea razvan,989787"]Hai sa nu vorbim de Bucuresti, ca oricum voi va aia pe voi la cea mai mica conditie atmosferica.
Daca a batut putin vantul, vai tu doamne! ( Hai in Sb sa vezi cum bate de 2 ori pe an, 6 luni intr-o directie si 6 in cealalta) -
aici exagerezida si nu, aia cu 6 luni asa si 6 invers e o vb in Sb, dar bate vantul aproape in fiecare zi ,iar toamna si primavra sunt vanturi claumea,nu joacaDaca e soare vara, ca vai tu domane ce cald e, ca se topeste asfaltul, etc ( Dumnezeule dar de aia e vara, SA FIE CALD...) -
te invit cu drag sa vezi ce inseamna sa fie 43 de grade in aer si peste 50 la sol, sa vedem daca rezisti pe strada sau la munca zi de ziAi impresia ca Sibiul nu e in Romania sau ca aici nu e cald vara????Daca a plouat 20l/mp, vai tu doamne ce potop ( ce sa mai vb de ploile de la munte vara...) -
nu e vina ta, dar nici a noastra ca avem un sistem de canalizare de cacat si cand ploua zdravan plutim cu masinile in loc sa mergem. Sa vezi ce misto e cu apa dincolo de praguri
Iintradevar, dar aveti aceeasi problema de zeci de ani si nu o rezolvati...cine e de vina daca nu voi, locuitorii Bucurestiului?Daca a nins de 2 degete, e vai si amar tot Bucurestiul. -
citeste ce am scris sus de totStai linistit ca stiu cum e, am vazut cum sunt luati de pe trecerea de pietoni pers cunoscute mie, accidentati usor sau bagati in spitale cu picioare si coloane rupte sau mai rau omorati . Cauza- soferul e un animal, altceva nu pot spune.Daca nu a plouat, vai ce seceta. -
o sa razi, dar daca nu ploua multe zile la rand, saptamani chiar, se cheama ca e seceta. Si in general seceta e naspa! Stiu k e naspa,vezi anul acesta, 3 luni ioc apa....Si tot asa... Bucurestenii nu stiu altceva decat sa se planga de orice nimik. -
generalizezi daaaa, pt k asa este! zi-mi ca nu asa sta treaba..