Vanzare

Vand/schimb Mondeo Mk3 Facelift Tdci 2003, Durashift 5Tronic

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Vand/schimb Mondeo Mk3 Facelift Tdci 2003, Durashift 5Tronic

Mesajde Edy Alexandrescu » 02 Noi 2011, 20:12

Buna seara
In primul rand, pastrand o etica profesionala pe care mi-o impune statutul, functia si studiile sunt putin retinut in a cataloga in mod real interventiile tale.
In al doilea rand intrebarile tale depasesc cantitativ cu mult limita extrema a bunului simt!
IN al treilea rand, trebuie sa pleci de la ideea ca eu nu ma ROG de tine sa-mi cumperi masina.
Am raspuns cand am avut timp la cate intrebari mi-am amintit dar daca trebuie sa iti spun si la ce valoare s-a strans cu cheia dinamometrica suruburile de la roti sau trebuie sa atasez si certificatul de calibrare metrologica pentru cheie te rog sa ma anunti! Si apropos...a fost PLARAD daca iti spune ceva asta si am si graficul de strangere pentru organe de asamblare din clasa de rezistenta B7, conform ASTM. Probabil voi face un cont special din care sa sustin financiar toate curiozitatile tale!
Sau ma gandesc ca tu ai nevoie de fapt de o masina noua ...e mai benefic probabil!
In primul rand trebuie sa citesti cu foarte mare atentie prezentarea mea si sa incerci sa o si intelegi.
Discurile pe fata sunt schimbate in primavara iar pe cele de spate le am noi, la pachet, urmand a fi predate viitorului proprietar (probabil mai putin tie ca deja nu meriti)!
Uleiul Mobil1 este unul singur recomandat pentru Ford dar daca aveai deja vreun Ford in proprie intretinere ai fi stiut deja asta.
Pompe/pompele sunt neumblate si absolut originale. O masina bine intretinuta nu are nevoie de astfel de interventii.
Tampoane motor/cutie originale si nu necesita schimbare.
Daca agata cutia...e simplu...pui banii pe bord si apoi faci proba.
Daca consuma ulei....? Mi-e rusine sa raspund la aceasta intrebare.
Ah si sa nu uit...mi-am amintit de comentariul tau legat de incalzirea in scaunul soferului!!! Esti penibil.
Cand va fi vanduta (mai putin tie) va avea remediata aceasta problema.
Sunt al doilea proprietar in mod real certificat de orice act ai avea nevoie.
La fel cum scrie si in prezentarea masinii mele in luna mai am schimbat rulment roata dreapta fata + rulment intermediar planetara!
Tie nu ti se pare normal sa cheltui din timpul tau macar un apel telefonic insa ai pretentia ca eu sa ma cobor la cerintele tale?! Ma scuzi "colegule" insa sper ca toate aceste informatii sa foloseasca oricui mai putin tie pentru ca masina care eu am intretinut-o cu si din pasiune nu trebuie sa incapa pe mana ta!!!
Edy Alexandrescu
Member

Maşina: VOLVO S40 MOMENTUM 2009 - Alfa Romeo 147 T-Spark

Mesajde Edy Alexandrescu » 02 Noi 2011, 20:23

Dle incepator "jonyyybe"...
Tu nu esti in stare sa te interesezi cat costa un intinzator curea accesorii pentru o masina la care ai deja si VIN-ul insa ai pretentia ca eu sa-mi pierd timpul satisfacandu-ti toate aberatiile infantile pe care debordezi in a le emana in impresia ta, cu o dimensiunea isteatza ai crede?!
Daca aveai cumva suma de bani in cauza nu-ti mai pierdeai timpul tocind tastele si testai masina prin propriile puteri! Dar..probabil te depaseste!
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde jonyyybe » 02 Noi 2011, 22:22

eu o sa pastrez totusi un ton civilizat, chiar daca m-ai jignit aratandu-ti in acelasi timp ca nu am postat ca sa ma cert sau altele...

mai civilizat, era daca mi-ati fi raspuns la toate intrebarile, pentru ca chiar aveam interes la aceasta masina, nu cred ca v-am intrebat cand va culcati, cand va treziti, ce mancati, erau intrebari adresate pentru a stii starea actuala a masinii, scurte si la obiect, chiar daca sunt multe.

ziceai mai sus de ulei, pai mobil1, dar masina poate merge cu 10w40 sau 5w40 sau 0w40, acum cred ca intelegi mai bine ce zic. dar daca tu zici ca eu sunt incepator te las in continuare sa crezi acest lucru.

chiar daca ma repet, doream sa stiu starea actuala a masinii, si normal ca aici sau la fata locului tot acestea ar fi; evit telefonul pentru ca nu am doar masina ta in vedere, si imi vine mai simplu sa recitesc. daca eram din ploiesti ma deplasam personal la fata locului, din acest motiv apar toate aceste intrebari.

consumul de ulei iti e rusine sa il zici; dupa modul cum ai pus problema tind sa cred ca glumesti si ca masina nu prezinta pierderi sau consum de ulei, nejustificat, dar acest lucru pana nu se verifica nu pot sa ma pronunt eu pentru masina ta. stati linistit ca nu sunteti singurul cu functii, statut si studii, din pacate mai existam si ceilalti.

pai cum poti sa ma jignesti, venind vorba de scaun, am pus doar niste intrebari, ti se par anormale? mie nu, pentru ca ori si cine ar vrea masina trebuie sa stie tot; care e problema cu scaunul, pentru ca am vazut ca ai cautat sa cumperi alte scaune, ceea ce ma duce cu gandul ca e plasa (rezistenta intrerupta-deci nu ai ce sa ii mai faci decat ori o schimbi, ori pui alt scaun) si cum precizezi ca acum de curand ar fi aparut problema, din cauza ca ti-ar fi insistat cei de la spalatorie asupra firelor, cand tu cautai de mult sa iei alte scaune!? daca nu este asa cu scaunele eu imi cer scuze, desi nu ar trebuie dar ca sa dau dovada de fair-play.

buna gluma ca nu mi-o permit, pai daca era asa, nu puneam o singura intrebare, treceam peste cum trece podu peste apa.

in legatura cu intinzatorul, e vreo problema sa ii stiu costul? de ce sa ma interesez eu cand la masina a mai fost schimbat odata? era mai simplu un raspuns decat un atac dur!

aberez? foarte interesant, eu am crezut ca masina e de vanzare, nu stiam ca e pusa la misto, eu asa stiu cand cineva te intreaba e politicos sa ii raspunzi nu sa arunci cu noroi. pacat zicea-ti ceva mai sus de functii, studii, etica, din pacate va lipsesc, mie nu.

deci nu inteleg de ce jignesti. incepator as fi cu acesta marca, dar am destula experiente cu altele, am vazut cum merge un mondeo si mi-a placut. cu asta am terminat aici.

pai pentru ce sa dau telefon, ca sa ce? chiar crezi ca e greu sa dau telefon sau ce? nu inteleg aluzia. nu pot sa stau la telenovele la telefon. sa intreb, sa imi raspundeti, si apoi dupa 3 zile sa fii uitat, pentru ca mai am in vedere 3-5 masini, ca sa imi aduc aminte ce ati zis si ce nu? ca sa ce?
daca as fi primit raspuns la intrebarile de mai sus, sigur era sunat, si poate masina era si in posesia mea, asa ca, imi pare rau.

deja din niste intreabari am ajuns sa ne certam; era foarte simplu sa imi raspundeti, cer prea mult, atunci ce sa mai zic, sa o vindeti cui vreti, si poate nu o sa va puna atatea intrebari, ca cineva interesat de masina (poate un pasionat, care nu pune asa multe intrebari ca mine, o ia asa doar ca e ford, nu?).

bafta la vanzare.
jonyyybe
Incepator

Maşina: BMW 320 - 150cp
VIN: WBAEL713225468777

Mesajde DGAlexandru » 02 Noi 2011, 23:14

Ok.
E cazul sa va linistiti.
Probabil dl. "Edy" a avut o zi mai grea azi si nu a inteles bine interesul lui "jonyyybe" legat de masina, crezand ca e vb. de un carcotas... pana la urma vad ca a si raspuns intrebarilor.

Chiar daca nu s-a folosit un ton prietenos sau nu au fost citite toate mesajele din topic, eu va sugerez sa va mai ganditi, poate puteti incheia intre voi o tranzactie de vanzare/cumparare pt. aceasta masina.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Edy Alexandrescu » 03 Noi 2011, 10:38

Salutare din nou
Multumesc de comentarii DCAlexandru.
O tranzactie de vanzare-cumparare se poate incheia cu orice este interesat in mod real de masina (mai putin cu "geambasii" de masini.
Dar de la a posta un anunt de vanzare pentru o masina si pana la a raspunde la 30 de intrebari (depaseste si norma de recensamant) intr-un mesaj imi pare aberant. Nu-mi permit sa stau atat timp aici pentru asta. Daca persoana in cauza nu-si permite sa piarda timpul la telefon pentru propriul sau interes de ce are pretentii la altul sa-i satisfaca cerintele in cel mai fidel mod?! Asta imi pare penibil.
Nu am nimic cu el ca persoana atat timp cat nu-l cunosc. Insa atitudinea lui deranjaza profund...
Cand te intereseaza o masina din prezentarea data in anunt, urmatorul pas este sa contactezi proprietarul/vanzatorul si apoi sa mergi sa o vezi/testezi/controlezi (asta inseamna interes)!
Masina este la vanzare si asteapta oricand orice vizionare sau testare!
Pretul masinii este comunicat si in anumite limite/conditii negociabil!
Poze sunt prezente in anunt.
Detalii tehnice generale sunt postate. Detalii amanuntite la fata locului sau la service/tester.
Preturi pentru componentele ce necesita a fi schimbate...la magazinele de profil!
Si cand cineva mai are ceva de intrebat sau clarificat ma poate oricand suna!
0745.143.621.
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde Edy Alexandrescu » 03 Noi 2011, 10:45

Si chiar a trebuit sa caut in istoric sa vad si eu cand si de ce eram interesat de cumpararea altor scaune.
Am vazut...m-am convins.
Aveam la un momendat intentia de a cumpara alte scaune pentru conditia generala pe care o avea unul din scaunele mele si eram obligat de cel ce vindea sa cumpar ambele scaune de fata. Nu stiam in ce forma se poate recupera dupa spalarea tapitzeriei. Acum este ca nou...
Problema cu incalzirea scaunului de la sofer...se cunoaste in gama Mondeo insa eu am promis remedierea sa la momentul schimbului de proprietar.
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde jonyyybe » 03 Noi 2011, 11:06

deci ai inteles foarte gresit totul, imi pare rau dar masina ta nu mai ma intereseaza.

in continuare jignesti fara sa nici un sens. ar fi bine sa iti revuziesti comportamentul si vocabularul.

din discutiile avute vad ca iese la iveala un caracter la proprietarului a acestei masini care lasa de dorit. va doresc sa nu mai vindeti acesta masina deoarece nu meritati, prin atitudinea si comportamentul fata de un cumparator.
jonyyybe
Incepator

Maşina: BMW 320 - 150cp
VIN: WBAEL713225468777

Mesajde Edy Alexandrescu » 09 Noi 2011, 21:58

Doar pentru colegii de club...
4000 Euro.
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde Edy Alexandrescu » 13 Noi 2011, 12:08

Up again...Trebuie sa vina cealalta si intai trebuie sa se vanda aceasta!
Pret bun...conditie tehnica si mai buna.
Cauciucuri de iarna!
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde ady_vasiloiu » 14 Noi 2011, 12:48

Te intereseaza un schimb cu un opel astra g?plus o diferenta de 1000 euro? Multumesc!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 14 Noi 2011, 13:10, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
ady_vasiloiu
Incepator

Maşina: Ford Ka 2001 1.3 60 cp neagra
VIN: wf0bxxwprbyg06051

Mesajde Edy Alexandrescu » 14 Noi 2011, 22:46

Multumesc de oferta insa orice schimburi ma intereseaza numai cu variante auto dupa 2008+diferenta din partea mea.
NOUL PRET este de 4000Euro si din pacate pt orice persoana persoana interesata acesta NU MAI ESTE NEGOCIABIL!
Este ultimul pret la care masina se mai poate vinde! Bineinteles se vinde cu toate efectele de rigoare (Discuri frana+placute noi in cutie, roti de rezerva etc) insa pretul nu mai coboara sub nicio forma.
ASADAR repede, repejor pentru ca este ultima oferta!!!
Edy Alexandrescu
Member

Mesajde Edy Alexandrescu » 15 Noi 2011, 19:33

Salutare
Multumesc tuturor ceror care mi-au promovat anuntul direct sau indirect!
Multumesc tuturor carcotasilor prezenti printre noi! Au si eu rolul lor!
Multumesc tuturor celor care ma sunau sa ma intrebe de ce nu am schimbat uleiul la cutie =D> :-?? ! Apreciez grija lor...
#:-S
:-t
Masina s-a vandut!
E ciudat pentru ca inca nu stiu daca sa ma bucur sau nu! Sper ca urmatoarea sa nu ma faca sa o regret pe aceasta si sper ca cel care a cumparat-o sa se bucure cat mai mult de ea cu investitii cat mai neinsemnate!
Sper ca intr-o luna sa va pot prezenta noua achizitie!
O seara cat mai buna sa aveti!
Toata stima...
Edy Alexandrescu
Member

Anterior

Înapoi la Vanzare