$1 scrie:$2ocmai mi-am revizuit atitudinea dar regulamentul nu il gasesc ..ideea e ca trebuie sa fac posturi multe..intelegi..si sa numa stergi(iti vreau binele)
Domnule Asgard[RO] dumneavoastra insinuatzi nerealizarea functiei de moderator si invocati lipsa regulamentului. Va atrag atentia ca este disponibil aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=759 Care se afla intr-o perpetua modificare. Daca cineva editeaza un post mai sus, se subintzelege ca toata lumea este de acord !!!
De sters nu am cum ca nu mai gasesk radiera.
PS: Vezi ca fumatul dauneaza grav sanatatzii k poate avem membrii sub 18 ani si sa nu ii invatzam prostii !!!
AM folosit si eu functia edit
$1 scrie:$2nu imi mai merge una din lustrele cre le-am montat acum cateva nopti..mai exact aia de la mine din camera...astept sugestii vis a vis de ce s-ar fi putut intampla
Pai sa verifici cablul de ambreiaj de la intrerupator pana la aragaz, daca e OK sa masori catzi metrii ai de la tavan pana la pardoseala si eventual mai fumeaza o tzigara ca poate trece de la sine.
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth