de xetix » 19 Noi 2011, 01:31
Asta e citatul lui si uite am sa raspund la intrebari dupaia am terminat cu asta ca chiar nu imi place sa ma lungesc.
Inainte de a fi intrebat Consiliul Director, cred ca cei din Sibiu se vor lovi de cateva probleme de fond: 1) nu exista filiala la Sibiu, juridic vorbind,2) nu stiu cati dintre cei care spun ca fac parte din acest club platesc taxa anuala, deasemenea , 3) nu stiu cati sunt membrii cu acte ai clubului astfel incat sa poata semna niste contracte de sponsorizare cu posibilii parteneri care doresc sa sustina si sa promoveze actiunile clubului. Cred ca acesta a fost unul din inconvenientele care inca primeaza si cu care se confrunta cei din Sibiu. Daca se rezolva macar acestea , se poate pune apoi in practica o intalnire de nivel national, mai ales ca locatia este in centrul tarii si ofera tuturor o multime de oportunitati.
Deci sa o luam cu inceputu`
1)Filiala nu exista ai mare dreptate ,dar daca s-ar tine adunarea nationala ar fi venit Ford de la Bucuresti si parteneri lor care ar tine loc de asta.
2)In cerea de la Consiliu nu specifica nicaieri lucru asta ca trebuie sa achitam vreo taxa sau sa fim membri ai Asociatie Club Ford
3)Mare majoritate a sponsorilor ar fi venit de la Bucuresti adica Ford Romania si parteneri oficiali deci ce-i din consiliu Asociatiei ar fi semnat eventualele contracte,noi in Sibiu am fi gasit foarte greu un sponsor
Deci va rog eu mult sa terminam cu astea ca chiar nu isi au sensul.Apropo daca aveti impresia ca din asta am clacato noi (eu cu SB_08_exe) va inselati.
Numa bine si subiect incheiat!