Daca tot sunt prost de gura,auzi
bah Tibosee,tu ce ai de impartit cu mine,care e oftica ta pe mine ca nu ma prind?,esti avocat din oficiu sau care e spilul cu tine?,ce ma tot "intepi" pe aici,nu ai treaba pe acasa,si eu poate te retin ?!?,de ce te bagi aiurea in seama si ma jignesti ?,ca nu imi aduc aminte ca eu sa te fi jignit vreodata pe tine,si ar mai trebui sa primesti un avertisment pentru treaba asta.
Asa,si apropo de faza cu avertismentele,daca urmareai mai bine forumul,vedeai ca nu ma afecteaza cu nimic un avertisment sau un ban,am deja "cazier" pe forum cu avertismantele si nu imi pasa si nici nu mi-a pasat cate mi se mai dau,chiar nu ma intereseaza de ele...pe cand tu vad ca esti afectat de treaba asta.
Daca
verzii si alti colegi au adus rugaminti sa nu mai continuam neintelegerile,tu de ce nu urmezi sfaturile lor ?.
Tu nu ai observat ca dupa ultima interventie a lui nashu,eu nu am mai zis nimic,desi nashu nu a jucat corect

,eu am renuntat,pentru ca eu ma tin de promisiuni,si o sa ii fac lucrarea promisa lui nashu.
Acum pentru linistea sufleteasca a lui Tibosee,si ceilalti care mai or fi,il rog pe domnul
Komandant sa imi dea un avertisment pe topicul cu fotbalul,pentru ca am gresit,nu mi-am dat seama ca instig la violenta,si imi pare rau.Si domn
Komandant are dreptate,avertismentele trec si oricum nu le iau in seama,dar faza cu obrazul este foarte adevarata,asta chiar conteaza si o iau foarte in serios.
Sa ne auzim cu bine,we placut.