Nu vreau sa spun parerea despre toate vocile, dar ca top, de departe, doua voci mi se par cele mai bune(si sunt obiectiv zic eu in aceasta privinta)
Voce feminina:
Oana Radu - desi este tanara, are un timbru care mai ales live iti ridica parul pe tine. Are o voce recognoscibila, puternica, tehnica foarte buna, interpretare excelenta(cu toate ca nu a trecut prin prea multe experiente de viata, iar acestea sunt f importante pentru un artist), iar peste cativa ani ar putea usor sa ajunga cea mai buna voce feminina din aceasta tara
Voce masculina:
Sebastian Muntean (sunt foarte obiectiv) - tehnica foarte buna (desi am zis ca nu a avut nevoie de canto, nu inseamna ca nu a facut canto pentru a se perfectiona), voce din nou usor recognoscibila, intindere foarte mare, mai ales pe voce de piept, canta cu usurinta si caldura in acut. Exista baieti cu tehnica la fel de buna in concurs(unii zici ca-s mitraliere la viteza si pusti cu luneta la precizie), dar nu sunt la acelasi nivel in ceea ce priveste frazarea. Este o voce cum nu am mai intalnit.
Alt om care imi place este Canaf(stiu, multi nu sunt de acord)... dar este foarte interesant de privit live - debordeaza de energie, niciodata nu canta la fel. Nu cred ca este Vocea Romaniei, dar este cel putin pe la noi "unic". Vedeti clipurile cu trupa lui de blues in concerte live.
De Sebastian va puteti convinge si sambata, pentru ca avem concert Merci Band in Sankt Petersburg Pub, in Centrul Vechi:
https://www.facebook.com/events/311612292201586/Va asteptam cu drag!