Fiesta 1.6 tdci
de 1 an am si eu un mic fiesta alb cu un sufletel destul de mare de 1.6 diesel.. deoarece sunt student masina nu a primit tot ce vreau.. pana acum are folie pe spate de 50% folie pe fata de 35%(cu certificat de omologare bineinteles)
un set de arcuri cu amortizoare sport de -40mm , jante de fiesta mk5 Sport pe care le-am stricat incercand sa le vopsesc
admisie custom sport + oil catch can , un boost gauge sa vedem ce se intampla dupa ce facem mai multe modificari, faruri negre custom facute de mn, kit xenon.. si cam atat pana acum cred ..urmeaza turbo gt1544v de pe focus de 110cp pe care o vom aleza si mari, scoate catalizatorul sa scoata fum negru, blocam frumos egr-ul ca e enervant ca se depune multa mizerie, intercooler mai maricel ( defapt pe mn ma intereseaza intrarile de la intercooler ca cei de la ford au facut o mizerie de la 51 de la turbo redus la 40 in intercooler si de la 40 din intercooler la 57 in admisie, deci cam naspa ) de 51mm cu tevi custom de aluminiu tot de 51mm, injectoare daca o sa gasesc de 110cp si cam atat cu motorul
sper doar sa nu mai cheltui bani si sa mai cumpar si cate ceva
revin cu poze
-

slickoly - Member
- Maşina: Fiesta 1.6 tdci CT 89 FOG

.. face un suntet foarte frumos + daca scoat mufa de la debitmetru testat trage mult mai tare cu o secunda mai bine am scos ( test a 2-a din mers la 40 la ora pana la 100kph in a 3-a la 4000rpm schimbat )