ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
02 Iun 2006, 18:24
M-am gandit si eu k la periferie faceai referire...Concluzia mea: Oamenii aia au viata mai buna k noi. Astfel, nu se streseaza ca noi pt orice, muncesc deseori mai mult ca noi, dar vacanta e vacanta, recreerea e recreere. In gneral in trafic, eu nu ma enervez din cauza unui singur dobitoc...ma enervez pt k ma grabesc si dau numai peste dobitoci, sau se merge greu si se gaseste cate unul mai schmecher k toti ceilalti pt care nu s-au inventat regulile...astfel k in jumatate de ora de mers prin oras in conditii de bara la bara si caldura, simti k iti pleznesc creierii. Eu cred k traficul se va civiliza in momentul cand lumea o va duce mai bine, si in momentul in care orice fel de neregula(inclusiv facutul cu farurile, mersul prea aproape de cel din fata) va fi sanctionata grav. Am vazut k intr-adevar functioneaza sa suni la politie, sa dai numarul celui care te scoate din minti, iar politia il trage pe dreapta...ce ii face, dak ii da amenda nu stiu, dar merita sa incercam asa ceva. Nu ma intelegeti gresit, orice om este supus greselilor, si eu si oricare altul. Dar cand cineva le face intentionat pt a intimida, deja atunci omul ala are probleme cu capul, si trebuie potolit cumva.
02 Iun 2006, 19:45
eheee...violenta la volan..am avut parte de destula...mi s-a intamplat intr-o noapte am plecat de la semafor putin mai tare k era drumu gol si ma grabeam sa ajung aks...si niste tinerei asa k mine cu un papuc au inceput sa ma urmareasca...
deodata ii vad k depasesc si le fac loc k nu aveam chef de intreceri (dak stiam ce urmeaza nu ma mai prindeau ei) si pe o straduta ingusta de sens unic plm...masina opreste brusc pe tot drumu si coboara shoferu, un individ imens...plus ink 4 pe langa el...eu nu sunt un tip atat de masiv si sincer nici violent nu sunt, si eu eram cu ink un prieten in masina...putin mai maricel ca mine ...dar era de 3 ori mai speriat k mine...in fine....eu venea spre mine bagam in mashalier...trebuie sa recunosc, k atunci cand am vazut k tot nu se lasa mai aveam putin si il calcam cu masina.....pana la urma a tras masina din drum...si nu a mai apucat sa faca vreo manevra ca pana a venit dupa mine eram langa primul echipaj de politie depuneam plangere....peste o luna i-am gasit masina (deh...orasu mic)...el imi indoise putin portiera cu piciorul asa k am considerat corect sa-i tautez masina cu surubelnitza, plus k i-am completat 4x4=16

)....mai trece ceva timp si eram eu cu ink 2 prieteni in masina si il vad de data asta singur...oprim..coboram..."prietenii" ii vad dimensiunile si se sperie ...eu raman singur cu bata de baseball... nici el nu a avut curaj sa se atinga de mine nici eu de el

..ne-am despartit..normal ca in masina a prins curaj...... l-am mai vazut in trafic de cateva ori de atunci da nu am mai reactionat...
daca ar fi sa ma iau la bataie toti dobitocii cu figuri pe cap si talent shoferesc deloc pana acum eram campion K1

... unii prieteni de`ai mei adopta solutii mult mai practice...de exemplu un pistol cu gloante oarbe este extrem de util.... si aproape nimeni nu-si da seama k nu e pe bune...mai ales dupa un foc in aer.
02 Iun 2006, 21:40
Au inceput soselele sa fie mai ceva k in filme. Pe cuvantul meu, mi se face pielea gaina cand aud asa ceva. Cred k imi demontez si claxonul de pe masina. Am patit-o si eu...dar am fugit incat nu sa ajuns la asa ceva. Tre' sa ii dam un telefon lui Spielberg :icon_lol:
02 Iun 2006, 21:47
abia astept sa se monteze camerele video la intersectii (cat mai multe) asa se vor linisti multi (datorita amenzilor)
pan' atunci ...n'are rost sa ne enervam cu toti handicapatii... sa stai sa te certi cu idiotii e pierdere de timp (timp pe care nu tzil mai da nimeni inapoi).
Ar mai fi o treaba bunicica ... frate nu ai voie sa obtii permins de conducere decat dupa absolvirea unui liceu (nu ca ar fi mare lucru ...dar cel putin stii ca a trebuit sa mearga aproape zilnic intr-o institutie unde (atat cat e) se face ceva educatie. Iar nigger'ii SI 'BOMBELE DE SOFERI"de pe taxi ....FRATE DAR COMPANIILE ASTEA DE TAXI NU VAD CE ANGAJEAZA ???Ar trebui sa le faca o kestie gen (sofer indisciplinat ? suna la 07......... asa cum au unele firme particulare) poate asa mai triaza si ei din lenesii astia.
Violenta la volan???...hmmm acu catziva ani cand lucram ca sofer distribuitor in Buc si prov...WOW eram mega crizat (ajunsesem sa cobor cu ranga si cutitul la "basinosii astia") Intr-o zi 4 insi imi blocheaza straduta pe care eram, cu o dacie pilaf, pe motiv ca nu mai merge (erau 4 baieti care veneau de la strand...cu maneaua la ureche si la bustul gol) Aveau loc sa treaca pe langa mine dar...deh erau 4 cine se putea lua cu ei (strada era a lor) Le-am zis frumos "frate trage-o si tu mai intr-o parte sa trec si eu, ca nu am timp sa stau aiurea dupa voi"...EL > nu vreau mah. Eu l-am mai rugat de cateva ori sa imi faca loc ...pana am ajuns amandoi la tipete si injuraturi... dupa care soferul se da jos din masina si imi zice "nu vreau sa ma dau la o parte mah...ce p...mea+alte injuraturi. Am luat foc instantaneu, mi-am luat cutitul din masina (aveam un butterfly) si am coborat...hai ma bagamiaaaas etc etc. Deja ei coborasera din masina, cand au vazut cutitul si imediat s-au auzit tipetele sefei mele, au dat-o la intors "frate esti nebun, stai asha , da-o dreaq de dacie ca nu ma imerge, stai ushor. M-am calmat ... (dacia lor chiar nu mai mergea) au dat-o din strada si am plecat.Dupa faza cu cutitul ... cand mi-am dat seama ce era sa fac (noroc cu urletele sefei) am lasat-o mai moale, mi-am aruncat cutitul ala din masina (dar ranga a ramas pentru ca ma ajuta la cric ...lucram pe o duba)
Acum nu pot sa zic ca sunt calm la volan, dar de multe ori las prostii in pace (chiar daca ma injura) NU MERITA SA LE ACORZI ATENTIE
02 Iun 2006, 21:59
Ma, inteligenta faza cu aruncatul cutitului;). Tata mi-a povestit insa acum cativa ani(si el avea in momentul ala o slujba de genul "te ocupi de computere, iar in rest livrari" pe un Damas...masinutza k o vela, dar pe care o conducea de nu-ti venea sa crezi prin trafic, se strecura si facea niste lucruri cu tractiunea spate de ramaneai masca dak il vedeai) k pe vremuri, inainte de '89, taximetristii erau soferi mult mai buni, soferi profesionisti(nu stiu dak erau chiar asa). Am auzit k conduceau cam toti ireprosabil, k mergeau elegant, nu te zguduiau in masina, dar cand ii puneai sa alerge stiau cum sa o faca, te tineai de toate cele dar erai sigur k nu te omoara. Acum, peste jumatate din magariile din trafic sunt comise de catre taximetristi. Jumatate dintre ei sunt oameni pe fetele carora vezi prostia bruta. Sunt violenti, sunt nesimtiti, nu de putine ori mi s-a intamplat sa ii vad cum ies pe geam (k orice cioban prost) k sa fluiere dupa gagici, sau cand vad gagici sau incepatori in trafic park fac tot posibilul sa fie si mai cretini. Aaaa..si cel mai important lucru este k au ramas cu impresia k dak sunt taximetristi si merg n kilometri pe zi, sunt si soferi buni...dar n-au auzit de prioritati, de oglinzi.
02 Iun 2006, 23:16
nu stiu in buc cum e.. am mers doar ca pasager sau ca pieton.. dar in iasi taximetristii si soferii de maxi taxi sunt criminali.. deci astia ar trebui castrati sa nu se mai inmulteasca, nu inteleg cum poti lasa fenomenele astea in trafic...
soferii de maxi taxi cand sunt aproape de capatul din care au plecat merg usor cu 5-10km/h.. stradute inguste vrei nu vrei stai in spatele lor. dak ii claxonezi mai de-a dreaq merg mai incet. aproape de capatul la care trebuie sa ajunga merg cu 70 si se baga in fata ta, nu semnalizeaza si tot felul de magarii.
despre taximetristi... numai cat am scris cuvintele astea deja am tensiunea marita... sunt niste idioti, si nu 10 -20 ci 90% din ei. mai e restul de 10 % care e aproape de pensie sau cateva exceptii care fac chestia asta de nevoie dar o fac cu maxima responsabilitate si bun simt.
eu mi-am luat permisul recent si e criminal sa mergi pe strada cu portocale in geam.. deci toti uita de prioritate si orice regula de circulatie. cand faceam scoala nu mai zic.. din toti participantii la trafic cu care m-am intalnt in alea 30 de ore de condus 1 singur nu cred ca a respectat vreodata o regula banala de prioritate, toti se baga, toti se grabesc.. si eu nu sunt tocmai lent in trafic iar masina ma ajuta.
un alt speciman sunt motociclistii.. tot respectul pt pasiunea lor.. dar am jurat ca in viata mea nu mai am eu grija de ei.. sunt niste nesimtiti.. pe langa ca se baga peste tot si limita de 50 in localitate pt ei este inexistenta mai au si tupeu ca dupa ce datorita bunavointei tale ca te feresti de ei si rupi franele pe masina ca sa ii eviti sa te si injure.
erau niste versuri apropo de chestia asta, un vers super relevant: e o lume nebuna, nebuna de tot.
vreau pistol cu co2
Ultima oară modificat de
Pedr0llo pe 04 Iun 2006, 15:19, modificat 1 dată în total.
02 Iun 2006, 23:38
Dap, cunosc, am purtat lamaitele pana in ultimul moment(cand am facut anul pe masina). Mai incet (nu neaparat la viteza,dar la schimbarile de benzi, la manevrele mai complicate) am mers la inceput, pana mi-am facut un pic de mana. Dupa aia, nu pot sa zic k ma putea oricine numi sofer incet, dar indiferent de viteza de deplasare si stilul de condus, se gaseau tot timpul 1-2 care sa zica: "ma bag peste el pe banda pt k e incepator si pot sa ii tai fata pt k pleaca greu", sau "ii fac ceva maneve sa il speriu k sa intre in vreun gard". Se bazau pe lamaite, si faceau toate tampeniile posible, cu toate k deja mergeam un numar maricel de kilometri in Bucuresti, iar cand te ocupi de livrari trebuie sa inveti benzile cele mai bune, sa mergi mai tare, si chiar bou nu mai eram(lipsea experienta, pe care o poti capata in continuare si dupa 5 ani cu fiecare incident). Vorbind de violenta...ce parerea aveti de politzaii care "dirijeaza" traficul?
Acum cateva zile. Eram cu un prieten pe Magheru, mergeam spre Tineretului k sa isi puna cauciucuri noi pe Dacia lui. El mi-a zis sa ocolesc...dar am facut cum am vrut eu...adik am facut tampenia k la ora 4 sa ma duc pe acolo=> bara la bara cat puteai vedea cu ochii. Era politzistul in intersectie pe semafor mai erau 20 de secunde, am vazut k totusi coada a inceput sa avanseze si am trecut intersectia. Coada s-a oprit, si am ramas cu zic eu cam o jumatate de metru de masina in intersectie, dar nu blocam pe nimeni. Politzistul, in loc sa imi fi spus sa nu intru pt k se blocheaza coada(pt k eu nu aveam cum sa vad), a venit sa se certe cu mine. "iti place ce ai facut?...esti mandru? uite de ce merge traficul greu"..In momentul ala doi dintre cei care intrau perpendicular pe intersectie au tras o tamponare de toata frumusetea...cel din spate s-a uitat la politzai, iar cel din fatza la semafor. Am ras cu lacrimi de dobitoc ce a fost nenea Garcea, dar adevarul este k nu e de ras. A stat acolo sa faca exact acelasi lucru pe care il facea semaforul. Dak ar fi stiut sa opreasca masinile in momentul in care coada nu avansa k sa nu blocheze intersectia, traficul ar fi fost mai fluid, nervii nostri mai putin intinsi, si masinile oamenilor mai putin stresate. 10x mr. policeman!
BTW...scuze k postez atat de multe pe topicul asta, dar pana acum nu m-am prea descarcat...e aproape terapeutic :icon_lol:
05 Iun 2006, 12:24
Daca as fi vreun responsabil la Circulatie as cere sa se difuzeze un clip de cateva minute cu circulatie auto din alte capitale. Am mai spus despre Oslo si Helsinki. Nu am vazut acolo politai in intersectii !!! Oare cum e posibil la oamenii aia sa se circule ordonat ?
Stiu ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.. dar.. cand continua si cu ceilalti ?
Pistoale ? Cutite ? Batai cu bata de baseball ? Fratilor, suntem in Bronx si nici nu avem viza de America !!! Ma gandesc cu groaza ce se va intimpla peste cativa ani, daca o tinem tot asa. :icon_eek:
05 Iun 2006, 12:59
red ca o sa se poarte mini-bombele nucleare.Iar pt cei care vor sa fie "mai pasnici" vor fi la moda grenadele de mana,defensive. :icon_lol: :icon_biggrin: :icon_razz:
05 Iun 2006, 13:12
Eu chiar as trimite o .. recomandare.. celor de la circulatie in sensul " aducerii in atentia publicului a violentei in trafic", dar daca se apuca vreunul sa se uite in .. lista mea de amenzi radar (3-4 pe an) :icon_lol: .. s-ar putea sa nu ma mai ia in serios.
Ouch... stai ca nu sunt toate cu Proces verbal...
05 Iun 2006, 19:44
Eu mi-s calm de felul meu... Dar si cand imi sare mustaru', mama mama. Nu sar la bataie, dar caut sa imi fac loc cu orice pret, ca sa scap de cel pe care l-a uitat D-zeu la volan si se crede smeker...
Una din cele mai aiurea faze pe care le-am facut a fost acum vreo 4 luni la mine aici, in cartier... Dupa ce ca stau pe o strada ingusta, cu masini parcate pe stanga si pe dreapta, aveam un dobitoc in fata care dormea pe el... Si ma trezesc ca se opreste si pune avariile, apoi incepe sa vb la telefon. In spatele meu mai aveam vreo 5-6 masini care au inceput sa claxoneze, ca si mine... ala nu avea nici o durere... Ce-i mai scandalos e ca exact in dreapta lui erau 2 locuri de parcare libere, deci avea unde sa mute masina. Stau ce stau, claxonez ce claxonez si ma gandesc sa imi fac loc pe langa el... ma uit in spate sa bag in masarier... ciu-ciu loc... Si ce fac? Bag intr-a-ntaia si il imping pe dobitoc. Nu am sa uit niciodata reactia lui cand a simtit ca i se misca masina de sub fund (boul nu o bagase nici in viteza). S-a oprit ala din vb la telefon si se da jos din masina... Ala din spatele meu (care a vazut ce am facut) s-a dat si el jos din masina... Si inca vreo 2-3 mai din spate... In final, boul s-a vazut depasit numeric si a facut un gest cum ca i s-a oprit masina in drum... Si am tipat si eu la el: "Atunci da-o dracului de-o parte ca ai unde !!!"... Si iaca asa s-a facut loc... In fine... am ramas totusi cu un gust dulce amar (amar din cauza situatiei si dulce din cauza reactiei de "Candid camera" a aluia din momentul cand i s-a miscat masina de sub fund)...
05 Iun 2006, 20:06
Asa imi doresc eu cateodata sa am o rabla de masina si cand se intampla cate o faza din asta sa doarama unu la volan ca vb la mobil sau vre-un taximetrist care iti ia fata si le dau cate una sa le fac praf masinile :icon_evil:
06 Iun 2006, 01:48
Eu am patit-o cu un imbecil cu un Mercedes(eu cu Dacia). Facea figuri k intra in mine. Oprise si mergea in marsarier sper mine boul. I-am dat eu a-ntaia si am plecat cu scartz sper el(scartz zgomotos) f scurt. S-a speriat handicapatul si a fugit. Dee...omul se vedea mare sofer cu S klasse, si facea slalom printre benzi, insa el nu a auzit k iesi de pe banda numai dak ai loc si numai dak nu e altul in locul ala pe banda pe care vrei sa intri. Si a facut-o repetat(nu numai mie). Te si miri ce specimene pupa masini de clasa. Nu inteleg cum se poate sa primeasca carnet si masini peste 2 cai putere niste oameni care cel mai probabil nici clasa a 8-a n-au trecut-o. Faza cu impinsul masinii am vazut-o la un vecin (si ma gandesc sa o practic si eu, dar imi e frica sa nu fac praf bara mea de protectie sau a altuia, k nu am de gand sa arunc cu banii) care s-a suparat pt k in fata portii(scria mare garaj) si-a parcat unul mai schmecher masina. Stau intr-un cartier unde pe vremuri erau numai case, iar acum s-a umplut de restaurante, banci, firme de nu mai ai loc unde sa parchezi, totul arata aiurea(case vechi langa blocuri mari), inainte canta cocosul de dimineata, iar acum nu mai am unde sa parchez masinile(doua, una a maik-mii, una a mea) in fata casei. K sa fac loc de parcare am scris pe poarta mare GARAJ NU PARCATI si tot se gasesc tembeli care sa parcheze chiar in faza portii. Ne facem nervi si din cauza locurilor de parcare.
06 Iun 2006, 02:09
Eu am o teorie conform careia puterea unei masini este invers proportionala cu IQ-ul soferului (nu e generalizata, asa ca eventualii posesori de masini sport de pe-aici, care sunt cu capul pe umeri, nu tb sa se simta atinsi)... Am trait acum un timp o experienta destul de naspa... plec de la semafor de la Averescu si o iau spre Turda... in spate in BMW cu flashuri si figuri... las BMWul sa ma depaseasca (eu eram cu breakul meu nou noutz de pe vremea aia)... Mai face BMWul un slalom printre 2 masini si pierde controlul volanului si se urca cu el pe linia lui 41... Cine se da jos din el? O cioara tanara (sex feminin) cu niste ochelari de soare trendy si cu multe coditze impletite blonde... Ca sa vezi...
Alta experienta, dar in Pitesti, tot cu un "putzica" de bani gata... Eu tot cu breakul... eram la o trecere de pietoni... ala in spatele meu cu claxoane si figuri... cand vad ce aveam in spate(o Dacie destul de frumos tunata, dar tot Dacie...) mi se aprinde orgoliul... ma fac ca il las sa ma depaseasca pe dreapta, si cand ajunge langa mine bag si eu tare... eu tare, el tare... stiam ca va renunta... pe banda lui era un microbuz oprit la vreo 200m in fata... boul il vede si accelereaza dar nu a avut tupeul sa se urce pe mine... eu la fel accelerez si la un moment dat aud scartait puternic de frane langa mine... si ala disparuse... ma uit in retrovizoare si rasuflu usurat: nu se urcase in microbuz cu masina...
06 Iun 2006, 02:18
Iar cu locurile de parcare... mooooaaama ce am pe astia de isi "pipi" cainii la mine pe roata masinii... ma miram asta vara de ce pute maisna a kk, dupa ce o spalasem cu o zi inainte cu mana mea 5 ore... caut, ma uit in masina... si cand vad ditamai norocul spoit pe pedala de frana.... am vazut rosu cu tente maro in fata okilor, am zis "Holy Shit"... si am trecut la curatat... nah... Avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita
09 Iun 2006, 19:53
Mda...so experiente in care ne..-.experimentati fac pe desteptii se intampla destul de des sa inteleg....Ce credeti voi baietii ca ar fi trebuit sa facem noi doua "gagici" care s-au vazut hartuite prin Bucuresti de un smeker cu Ford care se baga la milimetru in fata fara semnalizare, punea frane repetate in fata noastra si gesticula nervos...doar pt. ca aveam un Ford mai mishto ca al lui (?)...Poate te recunosti domnule cu B-nu stiu cat-S Y R...esti membru club-ford? :icon_question: :icon_lol:
09 Iun 2006, 21:01
Si eu depasesc femeile si neexperimentatii in trafic... merg incet si unii sunt foarte speriati... insa nu le fac figuri d-astea. Figurile le rezerv celor ce se cred jmekerasi, carora le-a dat taticu masina pt o seara si care iau benzina din banii pt laptic si iaurt cu fructe... Am avut ocazia sa cunosc si femei care conduc chiar mai bine decat mine, si langa care drumul parcurs a fost o experienta placuta (nu va ganditi la prostii:P). Nu sunt misogin si consider ca acord tuturor tratamentul pe care il merita...
09 Iun 2006, 21:42
o.k. frate...te credem dar am permis de 15 ani de zile si inca n-am intalnit o femei sa conduca asa de bine precum expui tu problema!!! NU tine asta....experiente placute cu femeile, le obtii sincer...in alte locuri, nu cu ele la volan! eu cred ca am mai mult de 500 mii km, am trecut prin situatii critice si cred ca nu exista multe femei care sa aiba prezenta de spirit si reactii promte in acele momente! daca stii tu o femei care sa conduca asa de bine, eu sunt dispus sa concurez cu ea, dar sa nu te vad pe tine ....ca sincer o sa ma enervez!
Scuze ca am fost asa de dur, dar mai lasa-ti dracu teoria cu femeia perfecta la volan! E TOTUSI FEMEIE, MAMA SOTIE are mai multa prudenta nativa, care uneori nu este tocmai pozitiva pentru rolul pe care si-l asuma la volan!!!!
09 Iun 2006, 22:09
Au fost doua. Prima este o prietena plecata in state acum 3 ani... Acum conduce p-acolo:) A doua o taximetrista...
09 Iun 2006, 22:48
Pt mine cel mai bun sofer pe care l-am cunoscut(de departe) a fost tata. Sansele sa se tina cineva dak isi punea ambitia dupa el cu masina similara k putere erau f mici. Si totusi, el mi-a spus k cel mai bun sofer pe care el l-a vazut a fost chiar instructoarea lui de soferie...Barbara o chema. Si ea, si sotul ei participau la raliuri. Se imprietenisera cu taik-miu, iar in weekend il invitau sa il invete cum se fac derapajele controlate (pe iarba, cu dacia, prin anul '81). Mi-a spus k aia conducea elegant, dar dak o apuca alergatul, te facea de nu te omorai sa te tii dupa ea. (cik o mai apuca ambitia, de schimba plecand de pe loc prin derapaj de pe banda a 3-a pe banda 1 mergand in fatza cativa metri). Nu am fost eu cu ea, dar in taik-miu aveam incredere, iar la cum conducea el, dak zicea k aia era super tare, inseamna k gagik intr-adevar dadea clasa.
Btw, si eu cunosc soferitze bune, mai bune decat foarte multi barbati. (a fi barbat!=a conduce bine)
09 Iun 2006, 22:51
daca tu crezi ca aste-s agumente....o.k. asta e, dar totusi, cati ani ai !!! argumentele-s numarul de km si evenimentele nefaste evitate cu succes!
09 Iun 2006, 22:56
Domne' care este, pe mine m-o palit una bucata preot, dupa prima lovitura, nu s-a prins de ce masina lui s-a oprit ...........si a mai dat odata in balena mea parcata......probabil ca in loc de oglnizi ii zicea sfantu' duh ce sa faca. Asta da maiestrie in arta condusului. Deci frica mea de soferite s-a dus definitiv.....acuma ma feresc de popi. Beware in zona dr taberei ca umbla unu cu o skoda felicia si cum te prinde cum te pocneste.
PS: mi-a promis ca vine la mine la nunta, ca imi canta la botez........... :icon_evil:
09 Iun 2006, 22:57
Ce faci tu este deja misoginism grav... Ai avut experiente neplacute, ok. E plin de proaste in trafic, gagici kre au luat masinile "prestand" si care pun condusul pe prioritatea numarul 10. Dar sa nu generalizam, pt k nu are rost. Atunci iti spun k cele mai mari dezastre la volan pe care le stiu sunt barbati. Stiu pe unul care merge atat de tare incat intr-un an si jumatate a busit masina de 5 ori, de 3 ori urat de tot...si lista prostilor continua. (asta nu inseamna totusi k gagicile care conduc prost si pe care le cunosc nu sunt de balamuc...).
NU zic k gagicile conduc bine, dar exista soferitze care iti pot da clasa, chiar dak ai 3 zile sau 20 de ani cum avea tata(fara nici un incident) de condus in spate.
Dak el... un misogin convins admitea asta, eu zic k nu are rost sa sustii in continuare aceasta generalizare.
PS: Eu ma feresc de toata lumea in trafic: popi, gagici, incepatori, veterani si de batranii care circula numai in weekend(care dupa parerea mea sunt cei mai periculosi alaturi de incepatorii prea siguri de ei,care alearga fara sa realizeze consecintele unei greseli).
Ultima oară modificat de
Maximilian pe 09 Iun 2006, 23:00, modificat 1 dată în total.
09 Iun 2006, 22:58
Am vazut si eu acum ceva timp o calugarita cu "har"... HAR avea numai la numar din pacate... ca in rest cred ca numai necuratu' mi-o scosese in cale...
09 Iun 2006, 23:13
sa zicem Maximilian ca accept unele argumente.... hai sa zicem, si sa le luam si pe ele in calcul...dar agumentul cu experienta e real. o.k. daca km facuti sunt pe DN1 cu 70 km/h asta da experienta !!!!!!!
09 Iun 2006, 23:30
Off-topic:
La o bisericuta din zona este un preot cu o dacie la care numarul este B-...-DUH
Doamne iarta-ne... Si pazeste-ne de intalniri de gradul 3 cu supusii tai. :icon_biggrin:
10 Iun 2006, 01:13
Nu stiu daca ati vazut sau nu reclama la bergenbier., cea cu omu` acela care nu stia cum sa faca s-o vada pe nevasta-sa cu permis sa poata iesi si el la o bere, dar ma intreb de ce oare au folosit o femeie pe post de "spaima soselelor" .......or fi misogini? :icon_sad:
Alta intrebare ar fi de ce n-au folosit o femeie si in reclama la pepsi....stiti voi.... "To di aaaa-ir-port" .....cred ca pasagerul ar fi fost cel putin la fel de inspaimantat..... :icon_lol:
:icon_lol: :icon_lol: da' tot misogini sunteti.
10 Iun 2006, 01:18
O cam luam off topic de-acuma... :icon_lol:
10 Iun 2006, 01:28
nu mi se pare corect sa se generalizeze in halul acesta. am mai spus-o si pe topicul libelulei, si o mai spun inca o data. sunt de acord caunele femei fac uneori, accidente stupide. si ca sunt, uneori, si unele, mai preocupate de aspectul estetic al fetei lor decat de plecatul de la semafor in secunda doi de la verde, eventual si cu scarsnit de roti. pot admite, desi, sincer, pe unde circul eu, nu am vazt niciuna. poate ar trebui sa merg intr-o zi numai sa le depistez pe astea de genul asta.
haryhary, nu numai ca faci pacatul de a generaliza, dar o mai comiti inca o data, dovedindu-te sexist si misogin. parerea mea este ca nimeni nu s-a nascut la volan, toti am fost la inceput, la un moment dat, si ar trebui sa nu uitam prin cate porcarii am trecut, numai pt ca aveam lamaile in geam. si nu, oricat ai incerca sa convingi lumea, nu conduci perfect. nici eu, dar eu nici nu am aceasta pretentie. am, in schimb, pretentia sa nu fiu considerata catastrofa care nu sunt la volan. mai ales de catre cineva care habar nu are cum conduc si care n-a mers cu mine in viata lui. deci...nu mai generaliza, ok?
in alta ordine de idei, consider ca a fi civilizat pe strada si a avea bun simt nu tine de ce are fiecare in pantaloni, ci de cum a fost educat si de cum este, ca persoana. motiv pt care pot spune ca persoane ca tine (care vad femeia oriunde, numai la volan nu) nu numai ca ma lasa rece, dar ma fac sa spun multumescu-ti Doamne, ca am dat, in calitate de soferita, de baieti amabili la volan! nu de neanderthalieni care tresa-si arate coa*&%le plecand cu scartz de la semafor, sau dand flashuri "da-te, ba, la o parte". parerea mea.
p.s. si daca as putea, v-as trimite la un curs de educatie la volan. desi unii sunt cazuri pierdute definitiv....
10 Iun 2006, 03:03
Zuza, nu am postat pe la topicul tau nimic, dar ti-am urmarit povestile. Ce spui este f adevarat. E drept, si pentru femei si pentru barbati trebuie sa existe si un pic de orgoliu de sex(de genul barbatii sunt mai buni decat femeile sau invers). De ex eu ce am observat: femeile au in general reflexe mai proaste, reactioneaza prost in situatii de stres, si ori sunt atente la orice altceva decat la condus, ori sunt prea crispate(desi asta se intalneste si la barbati). In schimb noi barbatii suntem prea c@&^si, prea impulsivi...si facem alte tampenii de natura inconstientei vitezei, iar in incercarea de a ne da mari, tocmai ca atunci conducem mai prost.(totusi, nu suntem toti asa, dar toti avem tendinte, depinde de firea omului...k exista si barbati care dorm pe ei...de te omoara de nervi in trafic) So...sexul nu conteaza in masina...ci numai in pat :icon_lol: .