-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
Discutii libere/forum
Violenta la volan
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Moderator: Automatistul
M-am gandit si eu k la periferie faceai referire...Concluzia mea: Oamenii aia au viata mai buna k noi. Astfel, nu se streseaza ca noi pt orice, muncesc deseori mai mult ca noi, dar vacanta e vacanta, recreerea e recreere. In gneral in trafic, eu nu ma enervez din cauza unui singur dobitoc...ma enervez pt k ma grabesc si dau numai peste dobitoci, sau se merge greu si se gaseste cate unul mai schmecher k toti ceilalti pt care nu s-au inventat regulile...astfel k in jumatate de ora de mers prin oras in conditii de bara la bara si caldura, simti k iti pleznesc creierii. Eu cred k traficul se va civiliza in momentul cand lumea o va duce mai bine, si in momentul in care orice fel de neregula(inclusiv facutul cu farurile, mersul prea aproape de cel din fata) va fi sanctionata grav. Am vazut k intr-adevar functioneaza sa suni la politie, sa dai numarul celui care te scoate din minti, iar politia il trage pe dreapta...ce ii face, dak ii da amenda nu stiu, dar merita sa incercam asa ceva. Nu ma intelegeti gresit, orice om este supus greselilor, si eu si oricare altul. Dar cand cineva le face intentionat pt a intimida, deja atunci omul ala are probleme cu capul, si trebuie potolit cumva.
de Maximilian » 02 Iun 2006, 21:40
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maximilian » 02 Iun 2006, 21:59
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Pedr0llo » 02 Iun 2006, 23:16
nu stiu in buc cum e.. am mers doar ca pasager sau ca pieton.. dar in iasi taximetristii si soferii de maxi taxi sunt criminali.. deci astia ar trebui castrati sa nu se mai inmulteasca, nu inteleg cum poti lasa fenomenele astea in trafic...
soferii de maxi taxi cand sunt aproape de capatul din care au plecat merg usor cu 5-10km/h.. stradute inguste vrei nu vrei stai in spatele lor. dak ii claxonezi mai de-a dreaq merg mai incet. aproape de capatul la care trebuie sa ajunga merg cu 70 si se baga in fata ta, nu semnalizeaza si tot felul de magarii.
despre taximetristi... numai cat am scris cuvintele astea deja am tensiunea marita... sunt niste idioti, si nu 10 -20 ci 90% din ei. mai e restul de 10 % care e aproape de pensie sau cateva exceptii care fac chestia asta de nevoie dar o fac cu maxima responsabilitate si bun simt.
eu mi-am luat permisul recent si e criminal sa mergi pe strada cu portocale in geam.. deci toti uita de prioritate si orice regula de circulatie. cand faceam scoala nu mai zic.. din toti participantii la trafic cu care m-am intalnt in alea 30 de ore de condus 1 singur nu cred ca a respectat vreodata o regula banala de prioritate, toti se baga, toti se grabesc.. si eu nu sunt tocmai lent in trafic iar masina ma ajuta.
un alt speciman sunt motociclistii.. tot respectul pt pasiunea lor.. dar am jurat ca in viata mea nu mai am eu grija de ei.. sunt niste nesimtiti.. pe langa ca se baga peste tot si limita de 50 in localitate pt ei este inexistenta mai au si tupeu ca dupa ce datorita bunavointei tale ca te feresti de ei si rupi franele pe masina ca sa ii eviti sa te si injure.
erau niste versuri apropo de chestia asta, un vers super relevant: e o lume nebuna, nebuna de tot.
vreau pistol cu co2
soferii de maxi taxi cand sunt aproape de capatul din care au plecat merg usor cu 5-10km/h.. stradute inguste vrei nu vrei stai in spatele lor. dak ii claxonezi mai de-a dreaq merg mai incet. aproape de capatul la care trebuie sa ajunga merg cu 70 si se baga in fata ta, nu semnalizeaza si tot felul de magarii.
despre taximetristi... numai cat am scris cuvintele astea deja am tensiunea marita... sunt niste idioti, si nu 10 -20 ci 90% din ei. mai e restul de 10 % care e aproape de pensie sau cateva exceptii care fac chestia asta de nevoie dar o fac cu maxima responsabilitate si bun simt.
eu mi-am luat permisul recent si e criminal sa mergi pe strada cu portocale in geam.. deci toti uita de prioritate si orice regula de circulatie. cand faceam scoala nu mai zic.. din toti participantii la trafic cu care m-am intalnt in alea 30 de ore de condus 1 singur nu cred ca a respectat vreodata o regula banala de prioritate, toti se baga, toti se grabesc.. si eu nu sunt tocmai lent in trafic iar masina ma ajuta.
un alt speciman sunt motociclistii.. tot respectul pt pasiunea lor.. dar am jurat ca in viata mea nu mai am eu grija de ei.. sunt niste nesimtiti.. pe langa ca se baga peste tot si limita de 50 in localitate pt ei este inexistenta mai au si tupeu ca dupa ce datorita bunavointei tale ca te feresti de ei si rupi franele pe masina ca sa ii eviti sa te si injure.
erau niste versuri apropo de chestia asta, un vers super relevant: e o lume nebuna, nebuna de tot.
vreau pistol cu co2

Ultima oară modificat de Pedr0llo pe 04 Iun 2006, 15:19, modificat 1 dată în total.
de Maximilian » 02 Iun 2006, 23:38
Dap, cunosc, am purtat lamaitele pana in ultimul moment(cand am facut anul pe masina). Mai incet (nu neaparat la viteza,dar la schimbarile de benzi, la manevrele mai complicate) am mers la inceput, pana mi-am facut un pic de mana. Dupa aia, nu pot sa zic k ma putea oricine numi sofer incet, dar indiferent de viteza de deplasare si stilul de condus, se gaseau tot timpul 1-2 care sa zica: "ma bag peste el pe banda pt k e incepator si pot sa ii tai fata pt k pleaca greu", sau "ii fac ceva maneve sa il speriu k sa intre in vreun gard". Se bazau pe lamaite, si faceau toate tampeniile posible, cu toate k deja mergeam un numar maricel de kilometri in Bucuresti, iar cand te ocupi de livrari trebuie sa inveti benzile cele mai bune, sa mergi mai tare, si chiar bou nu mai eram(lipsea experienta, pe care o poti capata in continuare si dupa 5 ani cu fiecare incident). Vorbind de violenta...ce parerea aveti de politzaii care "dirijeaza" traficul?
Acum cateva zile. Eram cu un prieten pe Magheru, mergeam spre Tineretului k sa isi puna cauciucuri noi pe Dacia lui. El mi-a zis sa ocolesc...dar am facut cum am vrut eu...adik am facut tampenia k la ora 4 sa ma duc pe acolo=> bara la bara cat puteai vedea cu ochii. Era politzistul in intersectie pe semafor mai erau 20 de secunde, am vazut k totusi coada a inceput sa avanseze si am trecut intersectia. Coada s-a oprit, si am ramas cu zic eu cam o jumatate de metru de masina in intersectie, dar nu blocam pe nimeni. Politzistul, in loc sa imi fi spus sa nu intru pt k se blocheaza coada(pt k eu nu aveam cum sa vad), a venit sa se certe cu mine. "iti place ce ai facut?...esti mandru? uite de ce merge traficul greu"..In momentul ala doi dintre cei care intrau perpendicular pe intersectie au tras o tamponare de toata frumusetea...cel din spate s-a uitat la politzai, iar cel din fatza la semafor. Am ras cu lacrimi de dobitoc ce a fost nenea Garcea, dar adevarul este k nu e de ras. A stat acolo sa faca exact acelasi lucru pe care il facea semaforul. Dak ar fi stiut sa opreasca masinile in momentul in care coada nu avansa k sa nu blocheze intersectia, traficul ar fi fost mai fluid, nervii nostri mai putin intinsi, si masinile oamenilor mai putin stresate. 10x mr. policeman!
BTW...scuze k postez atat de multe pe topicul asta, dar pana acum nu m-am prea descarcat...e aproape terapeutic :icon_lol:
Acum cateva zile. Eram cu un prieten pe Magheru, mergeam spre Tineretului k sa isi puna cauciucuri noi pe Dacia lui. El mi-a zis sa ocolesc...dar am facut cum am vrut eu...adik am facut tampenia k la ora 4 sa ma duc pe acolo=> bara la bara cat puteai vedea cu ochii. Era politzistul in intersectie pe semafor mai erau 20 de secunde, am vazut k totusi coada a inceput sa avanseze si am trecut intersectia. Coada s-a oprit, si am ramas cu zic eu cam o jumatate de metru de masina in intersectie, dar nu blocam pe nimeni. Politzistul, in loc sa imi fi spus sa nu intru pt k se blocheaza coada(pt k eu nu aveam cum sa vad), a venit sa se certe cu mine. "iti place ce ai facut?...esti mandru? uite de ce merge traficul greu"..In momentul ala doi dintre cei care intrau perpendicular pe intersectie au tras o tamponare de toata frumusetea...cel din spate s-a uitat la politzai, iar cel din fatza la semafor. Am ras cu lacrimi de dobitoc ce a fost nenea Garcea, dar adevarul este k nu e de ras. A stat acolo sa faca exact acelasi lucru pe care il facea semaforul. Dak ar fi stiut sa opreasca masinile in momentul in care coada nu avansa k sa nu blocheze intersectia, traficul ar fi fost mai fluid, nervii nostri mai putin intinsi, si masinile oamenilor mai putin stresate. 10x mr. policeman!
BTW...scuze k postez atat de multe pe topicul asta, dar pana acum nu m-am prea descarcat...e aproape terapeutic :icon_lol:
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de dtipuit » 05 Iun 2006, 12:59
red ca o sa se poarte mini-bombele nucleare.Iar pt cei care vor sa fie "mai pasnici" vor fi la moda grenadele de mana,defensive. :icon_lol: :icon_biggrin: :icon_razz:
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
-
dtipuit - Gold Member
- Maşina:
de danysg74 » 05 Iun 2006, 13:12
Eu chiar as trimite o .. recomandare.. celor de la circulatie in sensul " aducerii in atentia publicului a violentei in trafic", dar daca se apuca vreunul sa se uite in .. lista mea de amenzi radar (3-4 pe an) :icon_lol: .. s-ar putea sa nu ma mai ia in serios.
Ouch... stai ca nu sunt toate cu Proces verbal...
Ouch... stai ca nu sunt toate cu Proces verbal...
Kuga 2.0TDCI 163CP
-
danysg74 - Gold Member
- Maşina:
Sfat practic pt a-ti face loc in blocaje...
de mihai2k1 » 05 Iun 2006, 19:44
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
NU AVEM LOCURI DE PARCARE!
de Maximilian » 06 Iun 2006, 01:48
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de guinnessbuc » 09 Iun 2006, 19:53
Mda...so experiente in care ne..-.experimentati fac pe desteptii se intampla destul de des sa inteleg....Ce credeti voi baietii ca ar fi trebuit sa facem noi doua "gagici" care s-au vazut hartuite prin Bucuresti de un smeker cu Ford care se baga la milimetru in fata fara semnalizare, punea frane repetate in fata noastra si gesticula nervos...doar pt. ca aveam un Ford mai mishto ca al lui (?)...Poate te recunosti domnule cu B-nu stiu cat-S Y R...esti membru club-ford? :icon_question: :icon_lol:
-
guinnessbuc - Incepator
de mihai2k1 » 09 Iun 2006, 21:01
Si eu depasesc femeile si neexperimentatii in trafic... merg incet si unii sunt foarte speriati... insa nu le fac figuri d-astea. Figurile le rezerv celor ce se cred jmekerasi, carora le-a dat taticu masina pt o seara si care iau benzina din banii pt laptic si iaurt cu fructe... Am avut ocazia sa cunosc si femei care conduc chiar mai bine decat mine, si langa care drumul parcurs a fost o experienta placuta (nu va ganditi la prostii:P). Nu sunt misogin si consider ca acord tuturor tratamentul pe care il merita...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
salut
de haryhary » 09 Iun 2006, 21:42
o.k. frate...te credem dar am permis de 15 ani de zile si inca n-am intalnit o femei sa conduca asa de bine precum expui tu problema!!! NU tine asta....experiente placute cu femeile, le obtii sincer...in alte locuri, nu cu ele la volan! eu cred ca am mai mult de 500 mii km, am trecut prin situatii critice si cred ca nu exista multe femei care sa aiba prezenta de spirit si reactii promte in acele momente! daca stii tu o femei care sa conduca asa de bine, eu sunt dispus sa concurez cu ea, dar sa nu te vad pe tine ....ca sincer o sa ma enervez!
Scuze ca am fost asa de dur, dar mai lasa-ti dracu teoria cu femeia perfecta la volan! E TOTUSI FEMEIE, MAMA SOTIE are mai multa prudenta nativa, care uneori nu este tocmai pozitiva pentru rolul pe care si-l asuma la volan!!!!
Scuze ca am fost asa de dur, dar mai lasa-ti dracu teoria cu femeia perfecta la volan! E TOTUSI FEMEIE, MAMA SOTIE are mai multa prudenta nativa, care uneori nu este tocmai pozitiva pentru rolul pe care si-l asuma la volan!!!!
- haryhary
- Member
de Maximilian » 09 Iun 2006, 22:48
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de Maximilian » 09 Iun 2006, 22:57
Ultima oară modificat de Maximilian pe 09 Iun 2006, 23:00, modificat 1 dată în total.
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
de guinnessbuc » 10 Iun 2006, 01:13
Nu stiu daca ati vazut sau nu reclama la bergenbier., cea cu omu` acela care nu stia cum sa faca s-o vada pe nevasta-sa cu permis sa poata iesi si el la o bere, dar ma intreb de ce oare au folosit o femeie pe post de "spaima soselelor" .......or fi misogini? :icon_sad:
Alta intrebare ar fi de ce n-au folosit o femeie si in reclama la pepsi....stiti voi.... "To di aaaa-ir-port" .....cred ca pasagerul ar fi fost cel putin la fel de inspaimantat..... :icon_lol:
:icon_lol: :icon_lol: da' tot misogini sunteti.
Alta intrebare ar fi de ce n-au folosit o femeie si in reclama la pepsi....stiti voi.... "To di aaaa-ir-port" .....cred ca pasagerul ar fi fost cel putin la fel de inspaimantat..... :icon_lol:
:icon_lol: :icon_lol: da' tot misogini sunteti.
-
guinnessbuc - Incepator
de zuza » 10 Iun 2006, 01:28
nu mi se pare corect sa se generalizeze in halul acesta. am mai spus-o si pe topicul libelulei, si o mai spun inca o data. sunt de acord caunele femei fac uneori, accidente stupide. si ca sunt, uneori, si unele, mai preocupate de aspectul estetic al fetei lor decat de plecatul de la semafor in secunda doi de la verde, eventual si cu scarsnit de roti. pot admite, desi, sincer, pe unde circul eu, nu am vazt niciuna. poate ar trebui sa merg intr-o zi numai sa le depistez pe astea de genul asta.
haryhary, nu numai ca faci pacatul de a generaliza, dar o mai comiti inca o data, dovedindu-te sexist si misogin. parerea mea este ca nimeni nu s-a nascut la volan, toti am fost la inceput, la un moment dat, si ar trebui sa nu uitam prin cate porcarii am trecut, numai pt ca aveam lamaile in geam. si nu, oricat ai incerca sa convingi lumea, nu conduci perfect. nici eu, dar eu nici nu am aceasta pretentie. am, in schimb, pretentia sa nu fiu considerata catastrofa care nu sunt la volan. mai ales de catre cineva care habar nu are cum conduc si care n-a mers cu mine in viata lui. deci...nu mai generaliza, ok?
in alta ordine de idei, consider ca a fi civilizat pe strada si a avea bun simt nu tine de ce are fiecare in pantaloni, ci de cum a fost educat si de cum este, ca persoana. motiv pt care pot spune ca persoane ca tine (care vad femeia oriunde, numai la volan nu) nu numai ca ma lasa rece, dar ma fac sa spun multumescu-ti Doamne, ca am dat, in calitate de soferita, de baieti amabili la volan! nu de neanderthalieni care tresa-si arate coa*&%le plecand cu scartz de la semafor, sau dand flashuri "da-te, ba, la o parte". parerea mea.
p.s. si daca as putea, v-as trimite la un curs de educatie la volan. desi unii sunt cazuri pierdute definitiv....
haryhary, nu numai ca faci pacatul de a generaliza, dar o mai comiti inca o data, dovedindu-te sexist si misogin. parerea mea este ca nimeni nu s-a nascut la volan, toti am fost la inceput, la un moment dat, si ar trebui sa nu uitam prin cate porcarii am trecut, numai pt ca aveam lamaile in geam. si nu, oricat ai incerca sa convingi lumea, nu conduci perfect. nici eu, dar eu nici nu am aceasta pretentie. am, in schimb, pretentia sa nu fiu considerata catastrofa care nu sunt la volan. mai ales de catre cineva care habar nu are cum conduc si care n-a mers cu mine in viata lui. deci...nu mai generaliza, ok?
in alta ordine de idei, consider ca a fi civilizat pe strada si a avea bun simt nu tine de ce are fiecare in pantaloni, ci de cum a fost educat si de cum este, ca persoana. motiv pt care pot spune ca persoane ca tine (care vad femeia oriunde, numai la volan nu) nu numai ca ma lasa rece, dar ma fac sa spun multumescu-ti Doamne, ca am dat, in calitate de soferita, de baieti amabili la volan! nu de neanderthalieni care tresa-si arate coa*&%le plecand cu scartz de la semafor, sau dand flashuri "da-te, ba, la o parte". parerea mea.
p.s. si daca as putea, v-as trimite la un curs de educatie la volan. desi unii sunt cazuri pierdute definitiv....
I am the great pretender!
-
zuza - Fondator al Asociaţiei ClubFord
Greenest Member - Mesaje: 862
- Maşina:
de Maximilian » 10 Iun 2006, 03:03
Zuza, nu am postat pe la topicul tau nimic, dar ti-am urmarit povestile. Ce spui este f adevarat. E drept, si pentru femei si pentru barbati trebuie sa existe si un pic de orgoliu de sex(de genul barbatii sunt mai buni decat femeile sau invers). De ex eu ce am observat: femeile au in general reflexe mai proaste, reactioneaza prost in situatii de stres, si ori sunt atente la orice altceva decat la condus, ori sunt prea crispate(desi asta se intalneste si la barbati). In schimb noi barbatii suntem prea c@&^si, prea impulsivi...si facem alte tampenii de natura inconstientei vitezei, iar in incercarea de a ne da mari, tocmai ca atunci conducem mai prost.(totusi, nu suntem toti asa, dar toti avem tendinte, depinde de firea omului...k exista si barbati care dorm pe ei...de te omoara de nervi in trafic) So...sexul nu conteaza in masina...ci numai in pat :icon_lol: .
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina:
148 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Discutii libere/forum