-

Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982
Discutii libere/forum
Violenta la volan
Moderator: Automatistul
de Herbas » 02 Iun 2006, 19:45
deodata ii vad k depasesc si le fac loc k nu aveam chef de intreceri (dak stiam ce urmeaza nu ma mai prindeau ei) si pe o straduta ingusta de sens unic plm...masina opreste brusc pe tot drumu si coboara shoferu, un individ imens...plus ink 4 pe langa el...eu nu sunt un tip atat de masiv si sincer nici violent nu sunt, si eu eram cu ink un prieten in masina...putin mai maricel ca mine ...dar era de 3 ori mai speriat k mine...in fine....eu venea spre mine bagam in mashalier...trebuie sa recunosc, k atunci cand am vazut k tot nu se lasa mai aveam putin si il calcam cu masina.....pana la urma a tras masina din drum...si nu a mai apucat sa faca vreo manevra ca pana a venit dupa mine eram langa primul echipaj de politie depuneam plangere....peste o luna i-am gasit masina (deh...orasu mic)...el imi indoise putin portiera cu piciorul asa k am considerat corect sa-i tautez masina cu surubelnitza, plus k i-am completat 4x4=16
daca ar fi sa ma iau la bataie toti dobitocii cu figuri pe cap si talent shoferesc deloc pana acum eram campion K1
- Herbas
- Incepator
de Maximilian » 02 Iun 2006, 21:40
-

Maximilian - Petrol Head
.
de bil » 02 Iun 2006, 21:47
pan' atunci ...n'are rost sa ne enervam cu toti handicapatii... sa stai sa te certi cu idiotii e pierdere de timp (timp pe care nu tzil mai da nimeni inapoi).
Ar mai fi o treaba bunicica ... frate nu ai voie sa obtii permins de conducere decat dupa absolvirea unui liceu (nu ca ar fi mare lucru ...dar cel putin stii ca a trebuit sa mearga aproape zilnic intr-o institutie unde (atat cat e) se face ceva educatie. Iar nigger'ii SI 'BOMBELE DE SOFERI"de pe taxi ....FRATE DAR COMPANIILE ASTEA DE TAXI NU VAD CE ANGAJEAZA ???Ar trebui sa le faca o kestie gen (sofer indisciplinat ? suna la 07......... asa cum au unele firme particulare) poate asa mai triaza si ei din lenesii astia.
Violenta la volan???...hmmm acu catziva ani cand lucram ca sofer distribuitor in Buc si prov...WOW eram mega crizat (ajunsesem sa cobor cu ranga si cutitul la "basinosii astia") Intr-o zi 4 insi imi blocheaza straduta pe care eram, cu o dacie pilaf, pe motiv ca nu mai merge (erau 4 baieti care veneau de la strand...cu maneaua la ureche si la bustul gol) Aveau loc sa treaca pe langa mine dar...deh erau 4 cine se putea lua cu ei (strada era a lor) Le-am zis frumos "frate trage-o si tu mai intr-o parte sa trec si eu, ca nu am timp sa stau aiurea dupa voi"...EL > nu vreau mah. Eu l-am mai rugat de cateva ori sa imi faca loc ...pana am ajuns amandoi la tipete si injuraturi... dupa care soferul se da jos din masina si imi zice "nu vreau sa ma dau la o parte mah...ce p...mea+alte injuraturi. Am luat foc instantaneu, mi-am luat cutitul din masina (aveam un butterfly) si am coborat...hai ma bagamiaaaas etc etc. Deja ei coborasera din masina, cand au vazut cutitul si imediat s-au auzit tipetele sefei mele, au dat-o la intors "frate esti nebun, stai asha , da-o dreaq de dacie ca nu ma imerge, stai ushor. M-am calmat ... (dacia lor chiar nu mai mergea) au dat-o din strada si am plecat.Dupa faza cu cutitul ... cand mi-am dat seama ce era sa fac (noroc cu urletele sefei) am lasat-o mai moale, mi-am aruncat cutitul ala din masina (dar ranga a ramas pentru ca ma ajuta la cric ...lucram pe o duba)
Acum nu pot sa zic ca sunt calm la volan, dar de multe ori las prostii in pace (chiar daca ma injura) NU MERITA SA LE ACORZI ATENTIE
-

bil - 1nsane Member
de Maximilian » 02 Iun 2006, 21:59
-

Maximilian - Petrol Head
de Pedr0llo » 02 Iun 2006, 23:16
soferii de maxi taxi cand sunt aproape de capatul din care au plecat merg usor cu 5-10km/h.. stradute inguste vrei nu vrei stai in spatele lor. dak ii claxonezi mai de-a dreaq merg mai incet. aproape de capatul la care trebuie sa ajunga merg cu 70 si se baga in fata ta, nu semnalizeaza si tot felul de magarii.
despre taximetristi... numai cat am scris cuvintele astea deja am tensiunea marita... sunt niste idioti, si nu 10 -20 ci 90% din ei. mai e restul de 10 % care e aproape de pensie sau cateva exceptii care fac chestia asta de nevoie dar o fac cu maxima responsabilitate si bun simt.
eu mi-am luat permisul recent si e criminal sa mergi pe strada cu portocale in geam.. deci toti uita de prioritate si orice regula de circulatie. cand faceam scoala nu mai zic.. din toti participantii la trafic cu care m-am intalnt in alea 30 de ore de condus 1 singur nu cred ca a respectat vreodata o regula banala de prioritate, toti se baga, toti se grabesc.. si eu nu sunt tocmai lent in trafic iar masina ma ajuta.
un alt speciman sunt motociclistii.. tot respectul pt pasiunea lor.. dar am jurat ca in viata mea nu mai am eu grija de ei.. sunt niste nesimtiti.. pe langa ca se baga peste tot si limita de 50 in localitate pt ei este inexistenta mai au si tupeu ca dupa ce datorita bunavointei tale ca te feresti de ei si rupi franele pe masina ca sa ii eviti sa te si injure.
erau niste versuri apropo de chestia asta, un vers super relevant: e o lume nebuna, nebuna de tot.
vreau pistol cu co2
- Pedr0llo
- Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo, mk3, 2002, 2.0tdci
de Maximilian » 02 Iun 2006, 23:38
Acum cateva zile. Eram cu un prieten pe Magheru, mergeam spre Tineretului k sa isi puna cauciucuri noi pe Dacia lui. El mi-a zis sa ocolesc...dar am facut cum am vrut eu...adik am facut tampenia k la ora 4 sa ma duc pe acolo=> bara la bara cat puteai vedea cu ochii. Era politzistul in intersectie pe semafor mai erau 20 de secunde, am vazut k totusi coada a inceput sa avanseze si am trecut intersectia. Coada s-a oprit, si am ramas cu zic eu cam o jumatate de metru de masina in intersectie, dar nu blocam pe nimeni. Politzistul, in loc sa imi fi spus sa nu intru pt k se blocheaza coada(pt k eu nu aveam cum sa vad), a venit sa se certe cu mine. "iti place ce ai facut?...esti mandru? uite de ce merge traficul greu"..In momentul ala doi dintre cei care intrau perpendicular pe intersectie au tras o tamponare de toata frumusetea...cel din spate s-a uitat la politzai, iar cel din fatza la semafor. Am ras cu lacrimi de dobitoc ce a fost nenea Garcea, dar adevarul este k nu e de ras. A stat acolo sa faca exact acelasi lucru pe care il facea semaforul. Dak ar fi stiut sa opreasca masinile in momentul in care coada nu avansa k sa nu blocheze intersectia, traficul ar fi fost mai fluid, nervii nostri mai putin intinsi, si masinile oamenilor mai putin stresate. 10x mr. policeman!
BTW...scuze k postez atat de multe pe topicul asta, dar pana acum nu m-am prea descarcat...e aproape terapeutic :icon_lol:
-

Maximilian - Petrol Head
de danysg74 » 05 Iun 2006, 12:24
Stiu ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.. dar.. cand continua si cu ceilalti ?
Pistoale ? Cutite ? Batai cu bata de baseball ? Fratilor, suntem in Bronx si nici nu avem viza de America !!! Ma gandesc cu groaza ce se va intimpla peste cativa ani, daca o tinem tot asa. :icon_eek:
-

danysg74 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 2003 1,8TDCI 100CP
de dtipuit » 05 Iun 2006, 12:59
-

dtipuit - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift
de danysg74 » 05 Iun 2006, 13:12
Ouch... stai ca nu sunt toate cu Proces verbal...
-

danysg74 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 2003 1,8TDCI 100CP
Sfat practic pt a-ti face loc in blocaje...
de mihai2k1 » 05 Iun 2006, 19:44
Una din cele mai aiurea faze pe care le-am facut a fost acum vreo 4 luni la mine aici, in cartier... Dupa ce ca stau pe o strada ingusta, cu masini parcate pe stanga si pe dreapta, aveam un dobitoc in fata care dormea pe el... Si ma trezesc ca se opreste si pune avariile, apoi incepe sa vb la telefon. In spatele meu mai aveam vreo 5-6 masini care au inceput sa claxoneze, ca si mine... ala nu avea nici o durere... Ce-i mai scandalos e ca exact in dreapta lui erau 2 locuri de parcare libere, deci avea unde sa mute masina. Stau ce stau, claxonez ce claxonez si ma gandesc sa imi fac loc pe langa el... ma uit in spate sa bag in masarier... ciu-ciu loc... Si ce fac? Bag intr-a-ntaia si il imping pe dobitoc. Nu am sa uit niciodata reactia lui cand a simtit ca i se misca masina de sub fund (boul nu o bagase nici in viteza). S-a oprit ala din vb la telefon si se da jos din masina... Ala din spatele meu (care a vazut ce am facut) s-a dat si el jos din masina... Si inca vreo 2-3 mai din spate... In final, boul s-a vazut depasit numeric si a facut un gest cum ca i s-a oprit masina in drum... Si am tipat si eu la el: "Atunci da-o dracului de-o parte ca ai unde !!!"... Si iaca asa s-a facut loc... In fine... am ramas totusi cu un gust dulce amar (amar din cauza situatiei si dulce din cauza reactiei de "Candid camera" a aluia din momentul cand i s-a miscat masina de sub fund)...
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
de Zanga » 05 Iun 2006, 20:06
-

Zanga - Gas Guzzler
NU AVEM LOCURI DE PARCARE!
de Maximilian » 06 Iun 2006, 01:48
-

Maximilian - Petrol Head
de mihai2k1 » 06 Iun 2006, 02:09
Alta experienta, dar in Pitesti, tot cu un "putzica" de bani gata... Eu tot cu breakul... eram la o trecere de pietoni... ala in spatele meu cu claxoane si figuri... cand vad ce aveam in spate(o Dacie destul de frumos tunata, dar tot Dacie...) mi se aprinde orgoliul... ma fac ca il las sa ma depaseasca pe dreapta, si cand ajunge langa mine bag si eu tare... eu tare, el tare... stiam ca va renunta... pe banda lui era un microbuz oprit la vreo 200m in fata... boul il vede si accelereaza dar nu a avut tupeul sa se urce pe mine... eu la fel accelerez si la un moment dat aud scartait puternic de frane langa mine... si ala disparuse... ma uit in retrovizoare si rasuflu usurat: nu se urcase in microbuz cu masina...
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
de mihai2k1 » 06 Iun 2006, 02:18
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
de guinnessbuc » 09 Iun 2006, 19:53
-

guinnessbuc - Incepator
de mihai2k1 » 09 Iun 2006, 21:01
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
salut
de haryhary » 09 Iun 2006, 21:42
Scuze ca am fost asa de dur, dar mai lasa-ti dracu teoria cu femeia perfecta la volan! E TOTUSI FEMEIE, MAMA SOTIE are mai multa prudenta nativa, care uneori nu este tocmai pozitiva pentru rolul pe care si-l asuma la volan!!!!
- haryhary
- Member
de mihai2k1 » 09 Iun 2006, 22:09
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
de Maximilian » 09 Iun 2006, 22:48
Btw, si eu cunosc soferitze bune, mai bune decat foarte multi barbati. (a fi barbat!=a conduce bine)
-

Maximilian - Petrol Head
de Zanga » 09 Iun 2006, 22:56
PS: mi-a promis ca vine la mine la nunta, ca imi canta la botez........... :icon_evil:
-

Zanga - Gas Guzzler
de Maximilian » 09 Iun 2006, 22:57
NU zic k gagicile conduc bine, dar exista soferitze care iti pot da clasa, chiar dak ai 3 zile sau 20 de ani cum avea tata(fara nici un incident) de condus in spate.
Dak el... un misogin convins admitea asta, eu zic k nu are rost sa sustii in continuare aceasta generalizare.
PS: Eu ma feresc de toata lumea in trafic: popi, gagici, incepatori, veterani si de batranii care circula numai in weekend(care dupa parerea mea sunt cei mai periculosi alaturi de incepatorii prea siguri de ei,care alearga fara sa realizeze consecintele unei greseli).
-

Maximilian - Petrol Head
de mihai2k1 » 09 Iun 2006, 22:58
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
de haryhary » 09 Iun 2006, 23:13
- haryhary
- Member
de Mihai L » 09 Iun 2006, 23:30
La o bisericuta din zona este un preot cu o dacie la care numarul este B-...-DUH
Doamne iarta-ne... Si pazeste-ne de intalniri de gradul 3 cu supusii tai. :icon_biggrin:
-

Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey
de guinnessbuc » 10 Iun 2006, 01:13
Alta intrebare ar fi de ce n-au folosit o femeie si in reclama la pepsi....stiti voi.... "To di aaaa-ir-port" .....cred ca pasagerul ar fi fost cel putin la fel de inspaimantat..... :icon_lol:
:icon_lol: :icon_lol: da' tot misogini sunteti.
-

guinnessbuc - Incepator
de zuza » 10 Iun 2006, 01:28
haryhary, nu numai ca faci pacatul de a generaliza, dar o mai comiti inca o data, dovedindu-te sexist si misogin. parerea mea este ca nimeni nu s-a nascut la volan, toti am fost la inceput, la un moment dat, si ar trebui sa nu uitam prin cate porcarii am trecut, numai pt ca aveam lamaile in geam. si nu, oricat ai incerca sa convingi lumea, nu conduci perfect. nici eu, dar eu nici nu am aceasta pretentie. am, in schimb, pretentia sa nu fiu considerata catastrofa care nu sunt la volan. mai ales de catre cineva care habar nu are cum conduc si care n-a mers cu mine in viata lui. deci...nu mai generaliza, ok?
in alta ordine de idei, consider ca a fi civilizat pe strada si a avea bun simt nu tine de ce are fiecare in pantaloni, ci de cum a fost educat si de cum este, ca persoana. motiv pt care pot spune ca persoane ca tine (care vad femeia oriunde, numai la volan nu) nu numai ca ma lasa rece, dar ma fac sa spun multumescu-ti Doamne, ca am dat, in calitate de soferita, de baieti amabili la volan! nu de neanderthalieni care tresa-si arate coa*&%le plecand cu scartz de la semafor, sau dand flashuri "da-te, ba, la o parte". parerea mea.
p.s. si daca as putea, v-as trimite la un curs de educatie la volan. desi unii sunt cazuri pierdute definitiv....
-

zuza - Fondator al Asociaţiei ClubFord
Greenest Member - Mesaje: 862
- Maşina: Fiesta 1.25, 2006
de Maximilian » 10 Iun 2006, 03:03
-

Maximilian - Petrol Head
Înapoi la Discutii libere/forum