Discutii libere/forum

Ce-am mai pozat / filmat prin trafic

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde cart00n » 29 Mai 2007, 22:40

Da, sunt o persoana foarte calma, iar prietena mea nu m-a enervat niciodata cu nimic si suntem impreuna de aproape 2 ani...
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde apple21 » 29 Mai 2007, 22:44

Pai, nu am aer conditionat asa ca regula sunt obligata sa tin geamul deschis si automat as auzi injuraturile. Si crede-ma ca nu au fost.Stiu ce e ala semnal, stiu sa depasesc(ca dovada ca eu nu am avut masina lovita niciodata), stiu sa parchez in asa fel incat sa nu o gasesc lovita etc etc. Un barbat vrea masina aia mai mult pentru performante si nu o sa il auzi ca spune aaaa....a da....are..aaaa motor sport...aaa parca avea valve dar nu stiu ce sunt alea...aaa....pe cand o femeie o sa spuna ca vrea o masina sport pentru ca e cool si arata bine.Sau mai bine spune-ne tu de ce ai varianta 1.25 de la fiesta?In traducere semisport pentru sportul este deja St-ul.In felul asta poate nu mai sunt uimita, cine stie :) si crede-ma acest topic a facut fara nici cea mai mica rautate.
Ford Fiesta 1.3, 2003 aka iFiesta
apple21
Incepator

Mesajde cart00n » 29 Mai 2007, 22:48

Si ca sa revenim la topic, uite ce face omul in lipsa de spatiu in masina (pe bancheta din spate mai era loc dar poate ca vroia sa ramana curata)
Fişiere ataşate
IMG_0210.JPG
(84.14 KiB) Descărcat de 421 ori
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde BogdanF » 29 Mai 2007, 23:09

Ati deviat de la subiectul topicului. Deschideti alt topic pt acest fel de discutii
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde zuza » 29 Mai 2007, 23:11

ok, fetita, fii tu soferita perfecta, te rog, aceea care da semnal tot timpul, care nu are masina lovita sau care nu este injurata. eu sunt soferita aia de care tresa te feresti in trafic, aia imperfecta, cu julituri pe toate partile masinii. ah, si ca sa nu fiu nepoliticoasa, eu am fiesta 1.25 pentru ca la momentul la care prospectam piata sa-mi iau masina, aceasta era cea mai buna si ca pret, si ca dotari. eu out, sa-ti fie bine!

LE : bogdan, am postat in acelasi timp :) pentru mine, discutia e incheiata.
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde adispan » 30 Mai 2007, 05:44

zuzo, devii pericol social ... pai vrei sa te inchidem corectional si sa te restrangem numai pe topicul libelulei? :)

... si abia acuma spui ca sofezi asa??? pai ma mai fac io iepure pt tine cand om mai merge prin diverse locuri si nu stii drumul?? :)
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Mihai L » 30 Mai 2007, 06:15

Sinucidere curata, frate adispane... :shock:
Zuza, nu da! :mrgreen:
P A C E

Am recitit topicul, aveam la final vreo doua pagini noi-noute... Dar asa de uraaaate... :shock:
Buba!
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde alecsutzu » 30 Mai 2007, 08:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
cartoon, eu propun ca pt barbati sa nu existe pompe de benzina, sa stea ei acasa si sa aiba grija de copii. ce zici?

sunteti.......de nedescris!!! :evil:

Atunci cand o sa invatati sa conduceti (adica voi femeile) nu o sa mai am nimic de comentat, dar zilnic imi fac o gramada de nervi din cauza voastra ca nu stiti ce e ala semnal, schimbat banda asa cum trebuie, oprit si cedat trecerea, sa nu stea sa se fardeze la semafor cand are verde sa invete sa nu mai claxoneze imediat din orice chestie plus multe altele. Poate si repet poate doar atunci sa imi zici mie de crescut copilul acasa.

P.S. si da o sa am mare grija de copilul meu spre deosebire de altii.

Mare neadevar vorbesti......acu cateva saptamani am fost si eu in bucuresti.....si crede`ma.....nu femeile sunt pericolul....pt ca ele sunt calme si calculate....rasa noastra masculina e problema.....pt ca un mascul mi`a dat un pupic in funduletul masinii....un altul mi`a taiat calea si era sa ma proptesc intr`un tramvai.....un altul facea slalomuri prin trafic si era sa`mi zboare oglinda.....un altul a inceput sa injure ca, cretinul, cand tot el era de vina.....etc etc.....in skimb....dragele noastre domnisoare mi`au cedat tot tp trecerea, chiar daca ele aveau prioritate, ele respectau regulile, nu treceau pe rosu, nu se bagau ca oile in mijlocul intersectiei blocand`o.....si tot asa.....timp de 4 zile....si in tot acest timp o singura femeie m`a enervat....dar pt o clipa....pt ca am vazut semnul de incepatoare si m`am calmat.....in rest..... nota 10 pt soferite.....sincer.....

PS....daca tot spui ca femeile sunt nush cum....poate ai sa ai onoarea sa fi plimbat de mama mea....sa vezi de inseamna sa fi soferita.....fac pariu cu cine vrea ca ea conduce mai bine ca 90% din toti barbatii.....

Peace Out!
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde Maximilian » 30 Mai 2007, 08:15

Nu inteleg de unde vine misoginismul in special fata de femeile la volan(misoginismul in general uneori il pot intelege, dar nu e o problema grava, ci mai mult niste fapte care puse cap la cap aproape ca devin generalitati, si sunt chiar simpatice). Acum pe bune, am vazut suficient de multe soferite bune-foarte bune incat sa nu am ce sa le reprosez. In schimb am vazut mai multi soferi-barbati foarte prosti.(multi dintre ei taximetristi)

Nu neg, si femeile au problemele lor la volan...anume ori crispare, ori neatentie din cauza unor lucruri mai importante cum ar fi machiajul. Dar genul asta de probleme le au foarte multi barbati, multora dintre ei adaugandu-se si nesimtirea crasa. In legatura cu lipsa de coordonare...hai din nou sa nu facem regula, nu are rost sa spunem ca sunt mai multe femei care nu-s in stare sa se coordoneze decat barbati. Am intalnit fete care stiau la motoare tot ce vroiai, si chiar erau interesate.(multe fete sunt fane de motociclete, si culmea stiu mai multe decat mine).

Am mai multi prieteni care cand aud ceva despre masini se retrag pt ca se fac de rahat, chiar nu stiu absolut nimic. Ii duci la SIAB si de distreaza ca sunt gagici, ca in rest nu inteleg absolut nimic.

Ii inteleg supararea Zuzei, si nu ii inteleg insa misoginismul lui Apple, care pana la urma nu isi are rostul. Sunt multe femei care conduc prost, dar hai sa fim seriosi, cei mai nenorociti sunt taximetristii si pensionarii. Femeile sunt pe alt loc...si si asa nu inteleg de ce pe femei le grupam intr-un grup...sau doua(ca sunt blondele bune care si-au luat masina pe...sau de la tatica;)) si restul femeilor). Adica de departe problema in trafic nu sunt femeile. Ne luam de cateva exceptii si le bagam pe toate in aceeasi galeata.

Pe vremuri vorba era bine spusa cu feriti-va de femei la volan. Asta era pentru ca era cam o masina la familie, in general condusa de sot iar de catre femeie numai la intoarcere de la petreceri cand sotul o dadea pe ulei.

Ce spuneam de Zuza, mai oameni buni, am fost cu fata asta in masina, conduce exemplar, nu a primit un claxon din vina ei de cand o stiu. Sunt fete campioane la karting, raliuri. Ce faceti (pentru cei care sustin misoginii) daca va prinde una din aia cu masina la fel de buna pe curbe? Bagati mana in foc ca o faceti? Ma indoiesc sincer...si ar fi trist sa fiti facuti de o femeie.

Chiar acum cateva saptamani am vazut o fordista...intr-un Ford Mondeo. Urcam panta de la palatul Cotroceni spre Militari, cand apare in spatele meu accelerand, avea spatiu si taia benzile(adica taia curba, o lua pe trasa optima...pe care eu personal deseori o practic cand am spatiu...nu de alta dar pt stabilitate este mult mai comod si sigur). Eu aveam masina destul de incarcata incat nu aveam vizibilitate buna la oglinda retrovizoare, insa in panta aia i-am dat si eu si a ramas in spatele meu.(nu m-a putut depasi pentru ca si eu eram tot pe trasa aia) Ramane langa mine la semafor(eram amandoi cam 3-4 la rand). Plecam amandoi, cum se elibereaza ii dau eu, ii da ea, joc printre benzi, motoare turate, la un moment dat intram amandoi pe banda 1, parea ca se blocheaza deci nu m-am mai omorat sa ies, moment in care tipa zboara pur si simplu din spatele meu de pe banda 1 pe banda 3(chestiune de cateva fractiuni de secunda, mi-a fost clar ca a facut-o fara risc pt ca am vazut cat de sigura era pe manevra si pe faptul ca a cascat ochii in oglinda), depaseste 2-3 masini, da in banda 2, apoi din nou 3, mai depaseste un camion si din nou pe banda 1...deci la vreo 5 masini in fata. Nu a taiat fata absolut nimanui!!!!(iar eu tin mult la faza asta...da, alergi, dar cu bun simt, nu deranjezi pe absolut nimeni, acorzi prioritate, etc)

M-AM RECUNOSCUT INFRANT! Tipa conducea de nu era adevarat, si as fi incercat sa ma iau in continuare cu ea, dar nu aveam oglinzi si in curand(aproape de Cora trebuia sa ies de pe drum, deci chiar nu avea rost). Deci am lasat-o balta, dar cu manevra aia si daca ma omoram eu sa o iau din urma(pentru ca ma descurc binicel, ma mai ocup cu livrari, claxoane nu stiu daca de 2 ani de cand am carnetul mi-am luat 3 si alea minore, nu am avut accidente, nu omor masina tot timpul dar situ cum sa merg tare in siguranta si pe cat posibil legal daca e nevoie)...numai pentru manevra aia o felicit. Daca e de pe forum..."gagico, esti tare" :lol:

In fine, asta era ideea...lasati misoginismul si ideile preconcepute pentru ca nu va vor aduce bine. Riscati sa va plangeti in palma cand o gagica isi bate joc de voi. Sunt si mosuleti(cunosc cativa) care pe vremea lui Ceausescu aveau Fiat 650. Faceau curse pe bere pe trasee alese. Altii au fost soferi de raliu. Ce se intampla daca va bateti joc de unul din ala si va face sa va plangeti in palma? (ca si-au mai schimbat si ei masinile pana acum).

Cel mai adesea in legatura cu misoginismul vad reactia participantilor la trafic cand sunt in masina cu o femeie, iar acea femeie da dovada ca ar fi soferita buna. (o manevra ca lumea, o liniuta castigata, etc). Atunci vad barbati soferi care fac cele mai mari tembelisme de pe lumea asta numai ca sa le depaseasca si sa dovedeasca faptul ca ei sunt mai buni. Va spun...mergeti cu o femeie in masina, (dar sa se observe clar ca e femeie :D ) si puneti-o cand e la stop langa vreunul mai smecher asa sa il traga la o liniuta, vedeti reactia aluia daca il face. :wink:
Ultima oară modificat de Maximilian pe 30 Mai 2007, 08:20, modificat de 3 ori în total.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde toxicristi » 30 Mai 2007, 08:17

Inca vre-o 2 flame war-uri si nimic nu ne mai deosebeste de softpedia :D

Vad ca lumea in general devine din ce in ce mai nerabdatoare, mai agitata... Pe strazi e loc pentru toti soferii si soferitele. Si ce daca unii/unele conduc ca o cizma, ii feresc eu, sa stea ei linistiti. Si daca ma incurca, o sa ajung cu 2-3 minute mai tarziu la destinatie. Sa fie asta cea mai mare problema a mea...

Si inca o chestie. Orice masina din 2000 incoace poate fi condusa sportiv. Eu folosesc cei 90CP destul de frecvent, mai ales cand sunt singur sau/si ma grabesc. Ating suta in vreo 11 secunde, ma opresc in caz de urgenta in vreo 50m. La consumul pe care il am, sunt foarte multumit :)

Numai bine!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Maximilian » 30 Mai 2007, 08:23

Si masini mai vechi pot fi alergate daca sunt bine intretinute, piesele sunt noi pe ele...singura problema este consumul.(ma refer aici la a mea)

Pei flame war este pentru ca multi fac greseli mari de tot cand se exprima. NU aruncati oameni buni cu noroi in alti oameni, hai sa ne respectam si sa explicam si noi frumos, prin exemple, fara sa luam la misto lumea aiurea. Ca spiritele normal ca se aprind, mai ales in conditiile in care nu se supara multi sa se traga de sireturi cand atmosfera e de prietenie, insa cand deja se arunca cu jigniri...lucrurile astea nu se mai accepta. Fiti si voi mai toleranti...
Ultima oară modificat de Maximilian pe 30 Mai 2007, 08:24, modificat 1 dată în total.
Maximilian
Petrol Head

Mesajde Mihai L » 30 Mai 2007, 08:23

1) Alecsutzu, daca mama ta conduce precum gateste, ai subapreciat-o... Trece de 95% :lol:
2) Maximilian, interesanta faza. Si intr-adevar, cred ca in 90% din cazuri femeile merg mai incet, mai sigur. Marea lor problema este multitasking-ul (parerea mea personala), dar marea noastra problema sunt soferii inconstienti sau nesimtiti.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde toxicristi » 30 Mai 2007, 08:25

$1 scrie:$2i masini mai vechi pot fi alergate daca sunt bine intretinute, piesele sunt noi pe ele...singura problema este consumul.(ma refer aici la a mea)

Pei flame war este pentru multi fac greseli mari de tot cand se exprima. NU aruncati oameni buni cu noroi in alti oameni, hai sa ne respectam si sa explicam si noi frumos, prin exemple, fara sa luam la misto lumea aiurea. Ca spiritele normal ca se aprind, mai ales in conditiile in care nu se supara multi sa se traga de sireturi cand atmosfera e de prietenie, insa cand deja se arunca cu jigniri...lucrurile astea nu se mai accepta. Fiti si voi mai toleranti...

Asa e scuze, nu vroiam sa zic din 2000 incoace. Vroiam sa zic unele masini nu sunt facute pentru a fi conduse sportiv. Dar fordurile in general sunt :) .a ta clar e, doar ti-am vazut filmuletul ;)
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde alecsutzu » 30 Mai 2007, 08:29

Off-off-off-topic.....Mihai....nu`mi adu aminte...ca ma urc in masina si plec la radauti! :)

On....gata mai fratilor....acum pe bune...sa nu ne mai certam....ce dumnezeu....kiar asa am ajuns? asta sa fie cel mai urat topic de pe forum, cand defapt ar trebui sa fie cel mai frumos....in care sa ne prapadim toti de ras.....hai ca incetam cearta...let`s kiss and make up!
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde Maximilian » 30 Mai 2007, 08:31

Da Mihai, pe bune faza cu multitaskingul. Maica-mea era super soferita, avea un Tico, mergea impecabil. Si-a luat Meganeul. La inceput pana s-a obisnuit cu el parca nu a iesit in evidenta. Acum iese pentru ca se baga la manevre misto, e totul ok...insa cu anii vad ca nu mai vrea sa puna condusul pe primul loc. Nu stiu, vorbeste la mobil, se gandeste la ale ei, conduce din reflex iar atunci eu cand stau in dreapta incep sa ma dau cu capul de stalpii de la masina de draci. Daca la ea condusul nu este prima prioritate, mor de nervi pentru ca nu mai are grija la trepte, pleaca in depasiri cu a 5-a la 50 la ora si ma intreaba pe mine ca ce are masina ca nu pleaca, vrea sa schimbe treapta si nu gasesce schimbatorul(il cauta pe a 4-a si el e in a 5-a), faze de ma innebunesc de nervi. Stau si ma cert cu ea pentru ca stiu ce ii poate pielea si in schimb conduce asa...in dorul lelii. Ca sa se motiveze trebuie in general sa se uite vreun barbat la ea de parca uite, femeie la volan si atunci ii revine spiritul si isi aduce aminte ca masina poate sa depaseasca 2000 de ture...chiar si 5500 daca e nevoie, ca treapta a 3-a nu e de plecat de pe loc si ca de pe loc cand vrei sa iesi repede de pe banda, nu trebuie sa schimbi din treapta 1 in 2. :lol:
Maximilian
Petrol Head

Mesajde Maximilian » 30 Mai 2007, 08:33

Gata, gata cu offtopicul. Eu incercam sa calmez spiritele..chiar daca am sunat ca aparam femeile..de fapt dadeam numai exemple ca nu sunt neaparat toate soferite proaste...ba chiar mai bine o femeie mai crispata la volan decat un barbat nesimtit si smecher.(mai ales ca in general nesimtitii conduc si foarte prost)
Maximilian
Petrol Head

Mesajde ddexter » 30 Mai 2007, 10:39

Hai lasati-o balta k daca nu ar fi femei, lumea asta ar fi tare tare trista :(
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde VIPER » 30 Mai 2007, 11:11

Mai exact, tehnic vorbind, nu ar fi deloc...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde apple21 » 30 Mai 2007, 12:07

Date cele de mai sus, voi deschide un alt topic in care toti fordistii sunt invitati sa se planga de problemele in trafic in felul asta nu vom intra pe alte topicuri aiurea, ceea ce e normal. Eu am motivele mele sa fiu cum sunt, contra femeilor pentru ca nu am vazut decat sa zic doua exceptii, si asta mi se pare lucru mare. Si zuza, nu mai sunt fetita de mult, pentru ca am cativa ani de experienta la volan care nu sunt de lepadat. Multa bafta in trafic si sper sa nu ne intalnim, nu de alta dar sa nu mi se dea motive sa ma enervez ca vad iar o masina julita si cineva care nu da semnal.Acestea fiind spuse, eu personal, revin la topicul prorpiu-zis, asa ca haideti sa postam poze si sa ne distram.
Ford Fiesta 1.3, 2003 aka iFiesta
apple21
Incepator

Mesajde adispan » 30 Mai 2007, 15:30

domnilor ... doamnelor ... zvony :) ... haideti sa ne relaxam nitel ... inspiram adanc ... zambim ... privim florile in toata splendoarea lor ... expiram ... si ne gandim ca viata e frumoasa si cu soferi si soferite, ne gandim ca nu suntem perfecti nici in viata de zi cu zi, d'apai atunci cand suntem in spatele covrigului si acest lucru ar trebui sa ne faca sa privim cu dragoste acel participant la trafic care are aripa julita si face dreapta intr-o intersectie in situatia in care el/ea este pe banda a treia ... precis nu o face ca sa ne urce noua tensiunea la 22 cu 14 ... il/o lasam si il claxonam scurt, zambim si respiram adanc din nou, si ii spunem din varful buzelor "te iubesc, fratele/sora mea din trafic"

... ne vedem frumos de drumul nostru si bem o bere cu totii la prima intilnire de fordisti, fetite sau nu, majori sau nu, soferi buni sau prosti, misogini sau feministe, grasi si slabi

asa cum ziceam, va iubesc nespus, frati si surori fordisti

adi
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Alen » 30 Mai 2007, 15:31

mare dreptate ai, adi......
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde danysg74 » 31 Mai 2007, 20:28

hei.. ce va avantati asa ? Ia luati de aici faza:
am fost ieri la Bucale asa in viteza, am dat o fuga si pe la Laur (super baiat !).. dar nu asta vreau sa va povestesc acum.
Ma chinuiam sa-mi fac loc pe Dorobanti, pe la sensul giratoriu (ala mare .. cu Nasturele ala in mijloc.. nu stiu cum ii spune)
Si la un moment dat ma intersectez cu o domnisoara intr-un Tico. Privirile ni s-au intilnit pentru o secunda, i-am facut semn sa treaca, ea imi multumeste. Iar eu, in viteza, am impresia ca ea spune "treci tu" !!! Si am lasat masina usor sa alunece 10 centimetri. .. Ea deja plecase (deci intre masini erau 50 cm ) si o vad ca se ingrozeste... a fost o faza de zile mari. Nu ne-am atins, a fost OK, dar sunt sigur ca a crezut ca vreau sa fac misto de ea... Mi-a aruncat niste zambete in retrovizoare, de ... mama mama.. mi-a facut niste fratiori, cred... Fata a condus super frumos, dar eu tzaran la Bucuresti.. deh :oops:
Eu am toata increderea in femeile soferitze (cu exceptia soacra-mii care se incadreaza la categoria femei monstru :twisted: )
Kuga 2.0TDCI 163CP
danysg74
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2003 1,8TDCI 100CP

Mesajde darkmic » 01 Iun 2007, 00:36

$1 scrie:$2Ma chinuiam sa-mi fac loc pe Dorobanti, pe la sensul giratoriu (ala mare .. cu Nasturele ala in mijloc.. nu stiu cum ii spune

Se numeste Nasturele lui LIS :twisted:
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde mihai2k1 » 01 Iun 2007, 00:41

Eu am auzit ca i se mai zice Nasture sau Capac de canal...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde Alen » 01 Iun 2007, 04:23

ia sa postez si io vreo doua....
Fişiere ataşate
SP_A0391.jpg
de inchiriat.....
(72.35 KiB) Descărcat de 500 ori
SP_A0390.jpg
in fata unui hotel din Roman
(74.49 KiB) Descărcat de 500 ori
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Asgard » 01 Iun 2007, 04:46

Catre userii mai vechi de la care aveam ceva pretentii: Acesta este un forum si nu se doreste a fi confundat cu un chat...doresc sa nu se mai repete poluari de genul acesta si pe alte sectiuni...chiar nu puteti gandi putin inainte de posta....? Cine mai continua cu acest comportament va lua warn!!!
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde BogdanF » 02 Iun 2007, 03:48

De aceeasi parere sunt si eu.
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde Maximilian » 02 Iun 2007, 05:18

Ok...dar ar trebui totusi cand se incep discutiile sa reactioneze cineva(admin, moderator) sa atentioneze pe cel care incepe cu discriminari...chiar nu e in regula si din start se incalca regulamentul forumului. De asta se si isca "batalii"...
Maximilian
Petrol Head

Mesajde zuza » 02 Iun 2007, 09:30

discriminari sau generalizari de prost gust. parerea mea :)
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde dtipuit » 02 Iun 2007, 14:13

Corect..daca tot sunt moderatorii,ar trebui "moderate" anumite discutii..
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
dtipuit
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum