-
cart00n - 1nsane Member
- Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red
Discutii libere/forum
Ce-am mai pozat / filmat prin trafic
Moderator: Automatistul
de apple21 » 29 Mai 2007, 22:44

-
apple21 - Incepator
de cart00n » 29 Mai 2007, 22:48
- Fişiere ataşate
-
IMG_0210.JPG
- (84.14 KiB) Descărcat de 421 ori
-
cart00n - 1nsane Member
- Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red
de zuza » 29 Mai 2007, 23:11
LE : bogdan, am postat in acelasi timp

-
zuza - Fondator al Asociaţiei ClubFord
Greenest Member - Mesaje: 862
- Maşina: Fiesta 1.25, 2006
de adispan » 30 Mai 2007, 05:44

... si abia acuma spui ca sofezi asa??? pai ma mai fac io iepure pt tine cand om mai merge prin diverse locuri si nu stii drumul??

- adispan
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
- VIN: WF03XXGCD36M19528
de Mihai L » 30 Mai 2007, 06:15

Zuza, nu da!

P A C E
Am recitit topicul, aveam la final vreo doua pagini noi-noute... Dar asa de uraaaate...

Buba!
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey
de alecsutzu » 30 Mai 2007, 08:10
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
cartoon, eu propun ca pt barbati sa nu existe pompe de benzina, sa stea ei acasa si sa aiba grija de copii. ce zici?
sunteti.......de nedescris!!!
Atunci cand o sa invatati sa conduceti (adica voi femeile) nu o sa mai am nimic de comentat, dar zilnic imi fac o gramada de nervi din cauza voastra ca nu stiti ce e ala semnal, schimbat banda asa cum trebuie, oprit si cedat trecerea, sa nu stea sa se fardeze la semafor cand are verde sa invete sa nu mai claxoneze imediat din orice chestie plus multe altele. Poate si repet poate doar atunci sa imi zici mie de crescut copilul acasa.
P.S. si da o sa am mare grija de copilul meu spre deosebire de altii.
Mare neadevar vorbesti......acu cateva saptamani am fost si eu in bucuresti.....si crede`ma.....nu femeile sunt pericolul....pt ca ele sunt calme si calculate....rasa noastra masculina e problema.....pt ca un mascul mi`a dat un pupic in funduletul masinii....un altul mi`a taiat calea si era sa ma proptesc intr`un tramvai.....un altul facea slalomuri prin trafic si era sa`mi zboare oglinda.....un altul a inceput sa injure ca, cretinul, cand tot el era de vina.....etc etc.....in skimb....dragele noastre domnisoare mi`au cedat tot tp trecerea, chiar daca ele aveau prioritate, ele respectau regulile, nu treceau pe rosu, nu se bagau ca oile in mijlocul intersectiei blocand`o.....si tot asa.....timp de 4 zile....si in tot acest timp o singura femeie m`a enervat....dar pt o clipa....pt ca am vazut semnul de incepatoare si m`am calmat.....in rest..... nota 10 pt soferite.....sincer.....
PS....daca tot spui ca femeile sunt nush cum....poate ai sa ai onoarea sa fi plimbat de mama mea....sa vezi de inseamna sa fi soferita.....fac pariu cu cine vrea ca ea conduce mai bine ca 90% din toti barbatii.....
Peace Out!
-
alecsutzu - Proud Fiesta Owner
- Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP
de Maximilian » 30 Mai 2007, 08:15
Nu neg, si femeile au problemele lor la volan...anume ori crispare, ori neatentie din cauza unor lucruri mai importante cum ar fi machiajul. Dar genul asta de probleme le au foarte multi barbati, multora dintre ei adaugandu-se si nesimtirea crasa. In legatura cu lipsa de coordonare...hai din nou sa nu facem regula, nu are rost sa spunem ca sunt mai multe femei care nu-s in stare sa se coordoneze decat barbati. Am intalnit fete care stiau la motoare tot ce vroiai, si chiar erau interesate.(multe fete sunt fane de motociclete, si culmea stiu mai multe decat mine).
Am mai multi prieteni care cand aud ceva despre masini se retrag pt ca se fac de rahat, chiar nu stiu absolut nimic. Ii duci la SIAB si de distreaza ca sunt gagici, ca in rest nu inteleg absolut nimic.
Ii inteleg supararea Zuzei, si nu ii inteleg insa misoginismul lui Apple, care pana la urma nu isi are rostul. Sunt multe femei care conduc prost, dar hai sa fim seriosi, cei mai nenorociti sunt taximetristii si pensionarii. Femeile sunt pe alt loc...si si asa nu inteleg de ce pe femei le grupam intr-un grup...sau doua(ca sunt blondele bune care si-au luat masina pe...sau de la tatica;)) si restul femeilor). Adica de departe problema in trafic nu sunt femeile. Ne luam de cateva exceptii si le bagam pe toate in aceeasi galeata.
Pe vremuri vorba era bine spusa cu feriti-va de femei la volan. Asta era pentru ca era cam o masina la familie, in general condusa de sot iar de catre femeie numai la intoarcere de la petreceri cand sotul o dadea pe ulei.
Ce spuneam de Zuza, mai oameni buni, am fost cu fata asta in masina, conduce exemplar, nu a primit un claxon din vina ei de cand o stiu. Sunt fete campioane la karting, raliuri. Ce faceti (pentru cei care sustin misoginii) daca va prinde una din aia cu masina la fel de buna pe curbe? Bagati mana in foc ca o faceti? Ma indoiesc sincer...si ar fi trist sa fiti facuti de o femeie.
Chiar acum cateva saptamani am vazut o fordista...intr-un Ford Mondeo. Urcam panta de la palatul Cotroceni spre Militari, cand apare in spatele meu accelerand, avea spatiu si taia benzile(adica taia curba, o lua pe trasa optima...pe care eu personal deseori o practic cand am spatiu...nu de alta dar pt stabilitate este mult mai comod si sigur). Eu aveam masina destul de incarcata incat nu aveam vizibilitate buna la oglinda retrovizoare, insa in panta aia i-am dat si eu si a ramas in spatele meu.(nu m-a putut depasi pentru ca si eu eram tot pe trasa aia) Ramane langa mine la semafor(eram amandoi cam 3-4 la rand). Plecam amandoi, cum se elibereaza ii dau eu, ii da ea, joc printre benzi, motoare turate, la un moment dat intram amandoi pe banda 1, parea ca se blocheaza deci nu m-am mai omorat sa ies, moment in care tipa zboara pur si simplu din spatele meu de pe banda 1 pe banda 3(chestiune de cateva fractiuni de secunda, mi-a fost clar ca a facut-o fara risc pt ca am vazut cat de sigura era pe manevra si pe faptul ca a cascat ochii in oglinda), depaseste 2-3 masini, da in banda 2, apoi din nou 3, mai depaseste un camion si din nou pe banda 1...deci la vreo 5 masini in fata. Nu a taiat fata absolut nimanui!!!!(iar eu tin mult la faza asta...da, alergi, dar cu bun simt, nu deranjezi pe absolut nimeni, acorzi prioritate, etc)
M-AM RECUNOSCUT INFRANT! Tipa conducea de nu era adevarat, si as fi incercat sa ma iau in continuare cu ea, dar nu aveam oglinzi si in curand(aproape de Cora trebuia sa ies de pe drum, deci chiar nu avea rost). Deci am lasat-o balta, dar cu manevra aia si daca ma omoram eu sa o iau din urma(pentru ca ma descurc binicel, ma mai ocup cu livrari, claxoane nu stiu daca de 2 ani de cand am carnetul mi-am luat 3 si alea minore, nu am avut accidente, nu omor masina tot timpul dar situ cum sa merg tare in siguranta si pe cat posibil legal daca e nevoie)...numai pentru manevra aia o felicit. Daca e de pe forum..."gagico, esti tare"

In fine, asta era ideea...lasati misoginismul si ideile preconcepute pentru ca nu va vor aduce bine. Riscati sa va plangeti in palma cand o gagica isi bate joc de voi. Sunt si mosuleti(cunosc cativa) care pe vremea lui Ceausescu aveau Fiat 650. Faceau curse pe bere pe trasee alese. Altii au fost soferi de raliu. Ce se intampla daca va bateti joc de unul din ala si va face sa va plangeti in palma? (ca si-au mai schimbat si ei masinile pana acum).
Cel mai adesea in legatura cu misoginismul vad reactia participantilor la trafic cand sunt in masina cu o femeie, iar acea femeie da dovada ca ar fi soferita buna. (o manevra ca lumea, o liniuta castigata, etc). Atunci vad barbati soferi care fac cele mai mari tembelisme de pe lumea asta numai ca sa le depaseasca si sa dovedeasca faptul ca ei sunt mai buni. Va spun...mergeti cu o femeie in masina, (dar sa se observe clar ca e femeie

-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982
de toxicristi » 30 Mai 2007, 08:17

Vad ca lumea in general devine din ce in ce mai nerabdatoare, mai agitata... Pe strazi e loc pentru toti soferii si soferitele. Si ce daca unii/unele conduc ca o cizma, ii feresc eu, sa stea ei linistiti. Si daca ma incurca, o sa ajung cu 2-3 minute mai tarziu la destinatie. Sa fie asta cea mai mare problema a mea...
Si inca o chestie. Orice masina din 2000 incoace poate fi condusa sportiv. Eu folosesc cei 90CP destul de frecvent, mai ales cand sunt singur sau/si ma grabesc. Ating suta in vreo 11 secunde, ma opresc in caz de urgenta in vreo 50m. La consumul pe care il am, sunt foarte multumit

Numai bine!
-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon
de Maximilian » 30 Mai 2007, 08:23
Pei flame war este pentru ca multi fac greseli mari de tot cand se exprima. NU aruncati oameni buni cu noroi in alti oameni, hai sa ne respectam si sa explicam si noi frumos, prin exemple, fara sa luam la misto lumea aiurea. Ca spiritele normal ca se aprind, mai ales in conditiile in care nu se supara multi sa se traga de sireturi cand atmosfera e de prietenie, insa cand deja se arunca cu jigniri...lucrurile astea nu se mai accepta. Fiti si voi mai toleranti...
-
Maximilian - Petrol Head
de Mihai L » 30 Mai 2007, 08:23

2) Maximilian, interesanta faza. Si intr-adevar, cred ca in 90% din cazuri femeile merg mai incet, mai sigur. Marea lor problema este multitasking-ul (parerea mea personala), dar marea noastra problema sunt soferii inconstienti sau nesimtiti.
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey
de toxicristi » 30 Mai 2007, 08:25
$1 scrie:$2i masini mai vechi pot fi alergate daca sunt bine intretinute, piesele sunt noi pe ele...singura problema este consumul.(ma refer aici la a mea)
Pei flame war este pentru multi fac greseli mari de tot cand se exprima. NU aruncati oameni buni cu noroi in alti oameni, hai sa ne respectam si sa explicam si noi frumos, prin exemple, fara sa luam la misto lumea aiurea. Ca spiritele normal ca se aprind, mai ales in conditiile in care nu se supara multi sa se traga de sireturi cand atmosfera e de prietenie, insa cand deja se arunca cu jigniri...lucrurile astea nu se mai accepta. Fiti si voi mai toleranti...
Asa e scuze, nu vroiam sa zic din 2000 incoace. Vroiam sa zic unele masini nu sunt facute pentru a fi conduse sportiv. Dar fordurile in general sunt

-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon
de alecsutzu » 30 Mai 2007, 08:29

On....gata mai fratilor....acum pe bune...sa nu ne mai certam....ce dumnezeu....kiar asa am ajuns? asta sa fie cel mai urat topic de pe forum, cand defapt ar trebui sa fie cel mai frumos....in care sa ne prapadim toti de ras.....hai ca incetam cearta...let`s kiss and make up!
-
alecsutzu - Proud Fiesta Owner
- Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP
de Maximilian » 30 Mai 2007, 08:31

-
Maximilian - Petrol Head
de Maximilian » 30 Mai 2007, 08:33
-
Maximilian - Petrol Head
de VIPER » 30 Mai 2007, 11:11
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017

-
VIPER - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium
de apple21 » 30 Mai 2007, 12:07
-
apple21 - Incepator
de adispan » 30 Mai 2007, 15:30

... ne vedem frumos de drumul nostru si bem o bere cu totii la prima intilnire de fordisti, fetite sau nu, majori sau nu, soferi buni sau prosti, misogini sau feministe, grasi si slabi
asa cum ziceam, va iubesc nespus, frati si surori fordisti
adi
- adispan
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
- VIN: WF03XXGCD36M19528
de Alen » 30 Mai 2007, 15:31
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi
de danysg74 » 31 Mai 2007, 20:28
am fost ieri la Bucale asa in viteza, am dat o fuga si pe la Laur (super baiat !).. dar nu asta vreau sa va povestesc acum.
Ma chinuiam sa-mi fac loc pe Dorobanti, pe la sensul giratoriu (ala mare .. cu Nasturele ala in mijloc.. nu stiu cum ii spune)
Si la un moment dat ma intersectez cu o domnisoara intr-un Tico. Privirile ni s-au intilnit pentru o secunda, i-am facut semn sa treaca, ea imi multumeste. Iar eu, in viteza, am impresia ca ea spune "treci tu" !!! Si am lasat masina usor sa alunece 10 centimetri. .. Ea deja plecase (deci intre masini erau 50 cm ) si o vad ca se ingrozeste... a fost o faza de zile mari. Nu ne-am atins, a fost OK, dar sunt sigur ca a crezut ca vreau sa fac misto de ea... Mi-a aruncat niste zambete in retrovizoare, de ... mama mama.. mi-a facut niste fratiori, cred... Fata a condus super frumos, dar eu tzaran la Bucuresti.. deh

Eu am toata increderea in femeile soferitze (cu exceptia soacra-mii care se incadreaza la categoria femei monstru

-
danysg74 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 2003 1,8TDCI 100CP
de darkmic » 01 Iun 2007, 00:36
$1 scrie:$2Ma chinuiam sa-mi fac loc pe Dorobanti, pe la sensul giratoriu (ala mare .. cu Nasturele ala in mijloc.. nu stiu cum ii spune
Se numeste Nasturele lui LIS

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .
Custom Automotive - un alt fel de service
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
-
darkmic - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
- VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx
de Alen » 01 Iun 2007, 04:23
- Fişiere ataşate
-
SP_A0391.jpg
- de inchiriat.....
- (72.35 KiB) Descărcat de 500 ori