de kioleanu » 26 Ian 2013, 12:32
E timpul, zic, sa povestesc experienta mea cu Ada Motors Braila. Din pacate, una foarte neplacuta...
La inceputul lui august 2012, am avut un accident mai nasol la iesirea din Braila (). Chiar daca eram din Bucuresti, am luat, in acel moment, decizia sa las masina la reparat in reprezentanta Ford din Braila, Ada Motors, ca sa nu ma mai complic cu platforma si carat masina 200 de km si gandidu-ma ca oricum e reprezentanta si se repara la niste standarde. Am avut o discutie cu ei si totul parea foarte ok si ei pareau foarte profesionisti. M-a impresionat ca atunci cand s-a facut constatarea au fost 5 mecanici care se uitau pe toate partile si spuneau inspectorului de daune ce sa mai adauge pe lista. Din pacate, cam atunci s-a terminat profesionalismul...
Am lasat masina acolo si am plecat la Bucuresti. A trecut luna august, jumatate din septembrie si mi-au spus ca e gata masina. A mai durat doua saptamani pana am primit acceptul de plata si am plecat sa iau masina. Si aici a inceput distractia: la o proma vedere, masina parea ok, cu mici probleme. Am stat 2 ore cu ei sa incerce sa regleze hayaonul si mi-au mai dat o pensula de vopsea la portiera, intre portiera si aripa, pe care uitasera sa o repare, desi o taxasera. Hayonul parea ok, asa ca am plecat cu masina. Dupa 20 de km am tras pe dreapta pentru ca se auzeau niste zgomote ciudate. Mi-am dat seama ca slabisera incuietoarea la hayon pentru ca, in pozitia in care il pusesera nu se prindea bine. Am fost inapoi, au rezolvat si am plecat cu masina acasa.
Acasa, am reusit sa ma uit mai bine la masina si sa o duc si la BDT pentru un control. In urma controlului si in urmatoarea saptamana am observat urmatoarele probleme cu masina:
1. Scaunul soferului i s-a rupt buretele la impact (m-am lovit de spatar in dreapta tare si s-a taiat in spatar)
2. Scaunul pasagerului s-a strambat si spatarul se misca foarte greu fata/spate
3. Scaunul dreapta spate era stramb si tetiera nu se mai dadea sus/jos
4. Hayonul inca prezenta lufturi
5. Hayonul a fost lovit si pe interior si pe exterior si nu s-a indreptat (doar au vopsit pe deasupra)
6. Ca sa monteze suportul de numar, au dat doua gauri in hayon, prin vopsea, in care au bagat doua holzsuruburi, chiar daca hayonul are doua filete deja in care se pune doua suruburi sa tina numarul. Ei au dat doua gauri noi, pe langa alea. Cu o bormasina. Sub vopsea
7. Desi au taxat si ziceau ca au facut un test pentru faruri, unul batea in sus si celalalt in jos
8. Nu au legat proiectoarele de ceata cand au schimbat bara fata
9. O mare parte din chederul de jur-imprejurul portbagajului era prins cu super glue
10. Vopseaua era plina de impuritati
11. Toate geamurile erau acoperite de impuritati de la vopsit.
12. Nu au schimbat stergatorul si capacul stergatorului de pe hayon, pentru ca, zic ei, nu l-au inclus in deviz. Asa ca au pus inapoi stegatorul lovit de autobuz.
Dupa doua drumuri inapoi si discutat cu sefi si stat pe acolo, au rezolvat punctele 3, 6, 7, 8, 9, 10 si 11 si au reusit sa strice de tot scaunul din dreapta fata. Pentru scaunul soferului au incercat sa il repare si a parut ok pentru o saptamana (ca sa aflu, in final, ca l-au lipit cu power tape).
Au spus ca rezolva ei cu scaunul din dreapta (trebuia schimbat tot mecanismul care controleaza spatarul, care include si spatarul in sine) si ca deschid o comanda de garantie la Ford si ma suna cand vine piesa. Nu m-a interesat prea tare cum au de gand sa o rezolve, atata timp cat aveau sa o rezolve. Dupa telefoane insistente 3 saptamani, mi-au zis ca de fapt ei nu pot sa rezolve, ca nu se pune problema sa deschida ei dosar de garantie, ca bate la ochi, dar sa ma duc la orice service in Bucuresti si sa le zic ca s-a stricat din senin si se rezolv pe garantia masinii. Am refuzat sa fac asta si le-am cerut sa rezolve problema. Ei, la randul lor, au refuzat sa rezolve pana nu incerc sa repar pe garantie la alt service. Intr-un final, le-am propus o varianta in care impartim pretul pieselor. Au refuzat din nou.
Asa ca le-am facut o reclamatie la Ford Romania cu cele de mai sus. Imediat dupa reclamatie, la aproxiamtiv o luna dupa ce am scos masina din service si le-am zis de problema, am primit un telefon de la ei ca se poate cere reparatia celor doua scaune pe acelasi dosar de dauna. Am mers la Omniasig, am cerut redeschiderea, s-a facut. Am cerut, de asemenea, repararea in alt service. Dupa 2 luni de cereri la Omniasig (carora le multumesc si ii recomand), chiar daca dosarul era inchis si platit, mi-au aprobat si repararea celor doua scaune, in service-ul BDT Vest (si tocmai ce mi le-au montat, la 5 luni dupa accident).
In final, au ramas nerezolvate pctele 4, 5 si 12. Au incercat sa rezolve lufturile la hayon si, pentru ca nu reuseau, au slabit un stop ca sa para ca se aliniaza. Acum, stopul respectiv scartaie la orice denivelare.
Regret ca am luat decizia sa las masina la Ada Motors si imi pare rau ca e o lectie pe care am invatat-o pe calea dura.
FF3, Trend + Trend Style, 105CP