Sa va povstesc o intamplare.
In parcarea din fata blocului masinile parcau intr-o anumita ordine, si anume perpendicular pe bordura, iar o singura masina parca lateral de bordura pentru ca nu avea loc de alte doua masini abandonate. S-a facut sedinta de bloc si s-a discutat problema. Masinile abandonate s-au dus la remat, si ce credeti....masina care parca lateral tot asa parcheaza, in sensul ca ocupa 3 locuri de parcare. Cand l-am intrebat de ce nu parcheaza normal, mi-a raspuns ca nu stiu cine are 4 masini si ca el parcheaza asa ca sa nu aiba ala loc sa si le aduca pe toate in parcare

. L-am lasat in pace....curios este ca e si cadru militienesc. Dupa cateva zile mi-a venit o citatie de la politie cum ca sa ma prezint la sectie ca sunt anchetat intr-un dosar pentru distrugere de bunuri. In fine, am ajuns acolo, n-am dat nici o declaratie (sunt la drept) dar problema era ca politaiu s-a trezit cu un bilet in parbriz si cu smoala incinsa pe capota. Pe bilet scria " De ce nu parchezi normal?. Variante de raspuns a) sunt handicapat; b) sunt retardat; c) nu stiu sa parchez; d) nici una din variantele de mai sus." Fraieru nu a parcat normal si a doua zi s-a trezit cu smoala incinsa pe toata capota, bara fata, si parbriz. Prostu a crezut ca eu i-am dat cu smoala, si imi pare rau ca nu mi-a venit varianta asta in cap, dar atat timp cat nu are probe nu face nimic. Morala: parcheaza cu bun simt si totul va fi in regula!
Sper ca nu v-am plictisit