$1 scrie:$2oata lumea sare in sus cu locurile astea de parcare unde draq mai este si omenia noastra?
nu a-ti fost niciodata in vizita pe la prieteni?
masina voastra sta parcata numai pe locul platit in rest o faceti breloc si o luati in buzunar?
nu locuiesc in Bucuresti dar ma confrunt cu toti incuiatii care nu pot intelege ca vin si eu in vizita 1 ora 2 la cineva si imi trag si eu masina pe un loc unde apuc.
eram o data in parcarea de la Basarabi oprisem sa vb la telefon si ma trezesc cu unu ca imi da flash-uri, parcarea gol goluta, nu intelegeam ce vrea sa zica...pana m-am prins...era locul lui...
trebuie lamurit un pic, ce este al meu este al meu,ce e al tau e al tau. atunci de ce insisti in "nesimtire"? care este la rang de virtute acum, altfel nu ii pot zice la ce faci tu.... si mai faci si incuiata lumea, invoci si omenia, dar astepti doar de la altii asta, tu nu poti oferi? Domnul meu,nu trebuie sa devina problema mea ca dumneata vi in vizita sau cum se numeste, si nu ai unde sa iti ti masina, fa-o breloc si ia-o in casa, nu atenta la lucrul meu! Cum ar fi sa vi acasa si sa gasesti casa ocupata de altii care pe principiul "nu am avut unde sta", ti-au ocupat casa, te-ai simti bine? cum ai reactiona? ai mai invoca omenia? o sa zici ca nu e acelasi lucru... dar... Sa revenim la topic, gasesti parcarea ocupata, dai telefon la politie, ei vin, constata, ca ai acte pe loc, ca este trasat, numerotat(se vor face poze in cazul ridicarii masinii, pentru tribunal daca "nesimtitul" sau "vizitatorul" contesta in instanta decizia, ca sa nu plateasca amenda ) ii pune avertisment in geam,si daca in termen de 24 ore nu isi ia masina de acolo se amendeaza si ridica( eu personal am avut un "vizitator" 10 zile in locul meu,nefiind un "mare smeker" , am lasat sa vad cat timp "sta in vizita",am pus biletel in geam in fiecare zi altul sa se vada , in ziua 9 am chemat politia, iar in ziua 10 masina a fost ridicata din loc). Acum nici eu nu sant absurd,dar daca tu ca o minima politete nu lasi un numar de telefon in geam sa te pot suna, vezi indicatoare care iti arata ca este un loc platit acolo , si continui sa sfidezi, chiar meriti cele de mai sus,iar eu nu trebuie sa fiu pocnit in mutra, sa-mi gasesc masina cu geamuri sparte, zgariata,sau cauciucurile sparte,ca atat te-a dus mintea,sau poate mai rau... Cu putin mai mult bun simt si respect, dam dovada ca santem oameni, nu animale. Anexez 1 pagina dintR-un act oficial, pentru cei care nu cred, sa citeasca art.7 numai bine