de tibosee » 07 Noi 2011, 00:50
daca ai noroc cum am avut eu, iei o masina care a fost a unui director, masina super intretinuta, reviziile la timp sau chiar mai devreme, toate piesele originale si schimbate la timp, mers cu ea lejer, pe afara, nu incarcata si frecata de agenti de vanzari prin bucuresti. portbagajul si locurile din spate la mine erau intacte, deci eu nu cred ca a stat nimeni vreodata acolo sau ca a carat ceva vreodata cu ea. si se stie ca masinile directorilor sunt cele mai ingrijite, daca aia in service zic: trebuie placute, schimba si discuri, pe toate rotile, daca zic aia amortizoarele sunt cam uzate pe fata, schimba-le pe toate, si pe spate, pune cele mai bune,parca bate ceva pe fata, schimba tot ce trebuie, sa nu bata nimic. nu il intereseaza, tot se face pe firma, nu platesc din buzunar ca persoanele fizice unde schimba numai cand cade ceva, si de obicei cu ce e mai ieftin, ca de..dupa buget.
eu am avut la ea carte service, masina cumparata din Romania, toate reviziile la reprezentanta, amortizoare noi, cu tot cu flanse schimbate chiar inainte sa o cumpar, discuri si placute noi, capete de bara, nu avea masina niciun defect, nu batea nimic si nici acum nu am schimbat nimic la ea, merge ca in prima zi.. am facut 20.000 intr-un an.
1) Esti pe clubford
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste punctul 3
5) Tocmai ai verificat daca exista punctul 3 sau nu
6) Zambesti, sau chiar razi
Sa ai o zi buna!