Buuun
auzi mah Don Gyovani, daca eu iti gasesc o masina buna la 1100 eur, cu care poti cara mai ceva decat cu Opelul ala, ce zici?

Si nu, nu merg pe ideea ca trebuie sa-si ia masini doar cei cu foarte multi bani, dar, e normal, sa-ti iei o masina pe care sa ti-o permiti - am vazut om care, pentru un A4 din 2003, cauta burduf de dacie si lega cu sarma nu stiu ce conducte pe acolo. Nu mai spun de distrusi care-si pun placute de frana second.
Apoi
a fost o buna perioada, in trecut, cand nu puteai sa inmatriculezi o masina cumparata de afara, mai veche de 6 ani parca (sau 8, nu mai stiu). Lege data de statul roman pentru a proteja industria auto interna. Preturile masinilor second din tara au depins foarte mult de treaba asta, ca apoi, cand au cazut legile astea mai tarziu, preturile sa pice brusc.
Ce vreau sa spun - nu e normal sa platim ce nu face - sunt foarte de acord, dar cum crezi ca ma simt eu, cetatean de rand, cand statul jongleaza cu chestii de genul uite taxa, nu e taxa, iar masina mea luata cu 3000 euro cu o jumatate de an in urma, nu mai valoreaza acum nici 500 eur (zic si io, asa, ca tot Scorpia este in posesie

) ?
Pai pentru mine nu crezi ca e tzeapa?
Eu nu vreau preturi mari la masni, normal, dar, si pe mine ma afecteaza chestiile astea. Vreau o lege care sa ma protejeze si pe mine, posesor de auto in RO, platitor de taxe in RO.
Deci, recapitulez : nu ai bani sa circuli cu o masina in limita legilor din RO - pai atunci nu-ti iei.
Corect?
PS : si de la mine, la anu' ai un ciocan, na