ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
24 Noi 2011, 12:17
Maaa, imi ploua in gura de s-a inundat biroul... Asta e partea cea mai grea atunci cand traiesti pe alte meleaguri: papica. Dau regatul si un cal pentru o bucata de slanina afumata cu usturoi. Hmmm, m-ati terminat.
24 Noi 2011, 21:32
Domn
Komandant sa traiti

...sa iti explic prin poze faza cu garnitza
Asa arata renumita garnita:
In aceasta garnita se gasesc acele "porcarii" de care zice narodu de
Nic
Si se servesc alaturi de aceasta salata si un pahar cu zaibar
...

Mah
TOTALULE,sa iti traiasca familia ta,ce rau ti-am facut eu tie de ma chinui asa...trebuia sa amintesti tu de garnita

...dupa ce ca am colesterolul mare si mi-a interzis doctorul sa mai mananc untura si carne de porc,acum imi facusi tu pofta..de o ma duc sa cumpar de la magazin carne la garnita

...raule
25 Noi 2011, 08:37
Nu stiu mah... imi venii asa

Da' auzi, nu-ncepusi tu?
25 Noi 2011, 08:56
Bai, sunteti de belea...
Voi intoarceti din drum si p'al mai al dracu vegetarian. Nu c-as fi...
25 Noi 2011, 09:34
$1 scrie:$2sa arata renumita garnita...Si se servesc alaturi de aceasta salata si un pahar cu zaibar...
Si la desert se serveste asta:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- triferment.jpg (10.27 KiB) Vizualizat de 7344 ori
25 Noi 2011, 14:48
la mancarica lui GyovanY daca nu este si zaibar langa ea atunci merge si ce am pus in poza. mai ales dupa ce ai stat un pic pe afara la frig merge o gura de n-ai treaba. sa vezi pofta de mancare dupa aceea....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

18 Dec 2011, 11:31
Astazi am aflat si eu ca ieri s-a deschis autostrada Arad - Timisoara.
18 Dec 2011, 17:06
E un lucru bun. Carcotasii spun ca inca nu exista spatiile auxiliare, parcari, benzinarii, etc., dar sa fim seriosi. Cat de prost sa fii ca sa ramai fara combustibil pe o autostrada de 30 km lungime...
Important este ca mai avem cativa kilometri de drumuri care:
- au separator intre sensuri;
- ocolesc localitatile;
- au minim doua benzi pe sens.
Macar de s-a misca la fel de bine si spre Sibiu...
Asteptam comentariile celor care o vor parcurge. Voi trece si eu pe acolo saptamana viitoare.
18 Dec 2011, 17:15
$1 scrie:$2tc., dar sa fim seriosi. [...] o autostrada de 30 km lungime...
ecoul adauga:
...o autostrada de 30 km lungime... autostrada de 30 km lungime... strada de 30 km lungime...un ecou carcotas, fireste
18 Dec 2011, 18:03
spune-i si ulita daca vrei. Daca intruneste cele trei conditii pe care le-am enumerat, nu este implicit autostrada, dar este in mod cert o cale de a calatori mai repede si mai sigur.
18 Dec 2011, 19:41
subscriu și eu la ce spune Nic,cu condiția să nu ne trezim cu niște taxe piperate raportat la lungimea (auto)străzilor!
dacă tot e cafeneaua fericiților,sper ca acțiunile de demolare a "palatelor" țigănești să continue!(eventual demolarea să înceapă cu "palatele" pline.... !)
18 Dec 2011, 20:47
$1 scrie:$2quot;Nu va amagiti cu prezentul... Salvati-va in viitor." (Tudor Chirila - Scrisoare catre liceeni)
Trecand peste socoteala ca TC este unul dintre ultimii pe care i-as cita (ma rog, inaintea lui Fuego, Banica, Geoana si inca niste nume), de ce tii smecheria aia la semnatura? este un indemn destul de gresit, in opinia mea: nu suntem facuti nici sa traim, suspinand, in trecut, si nici sa ne fixam pe viitor - pe bietul prezent cine-l mai traieste? Ca, pana la urma, numai prezentul ne apartine cu adevarat: trecutul a trecut deja, iar viitorul este, intotdeauna, incert (ca nu depinde numai de moftul, dorinta si de planul nostru).
$1 scrie:$2U cumparati brazi din plastic! Daca vreti sa ganditi eco, achizitionati brazi naturali!
Nici pe asta nu-s sigur c-o inteleg - se poate s-o discutam/detaliem?
19 Dec 2011, 16:25
Hai ca suntem mai buni decat bulgarii. Ei au A4 (~9km) de la Varna in jos.
19 Dec 2011, 16:34
Mihai R, balbaitul si uitucul.
19 Dec 2011, 19:23
@temir: Tudor Chirila nu e prost. O ia pe drumuri neasfaltate adeseori, insa nu e prost. Comparatia cu Geoana ma face sa zambesc.
Nu a zis nimeni sa nu traiesti prezentul, insa nu merita sa ne amagim cu el. Poate fi un indemn gresit pentru cei care aleg sa traiasca la modul pasiv (las' ca e bine, avem un serviciu, suntem sanatosi...). Unii aleg insa sa se salveze in viitor, adica sa-si organizeze activitatile curente in perspectiva unui viitor mai bun.
Draga Temir, viitorul nu este incert! Este doar in continua miscare si trebuie sa te adaptezi la el.
Cine nu tine astazi pasul cu viitorul, maine nu va mai tine pasul nici cu prezentul... (asta e adanca rau, creatie proprie).
Cu brazii e mai simpla. Am observat fixatia asta trendy "draga, imi iau brad artificial ca salvez padurile si e mai comod, il am si la anu' ". Totalmente gresit. La fabricarea unui brad de plastic se produce CO2 din greu. Plus CO2-ul aferent transportului din China, iaca s-a dus naibii spiritul ecologic.
Daca incurajam vanzarea de brazi, implicit incurajam cultivarea lor in pepiniere. Un brad pana ajunge la 2m genereaza destul oxigen in atmosfera ca sa ne simtim eco-multumiti atunci cand il punem in sufragerie.
Evident, ma refer la brazii marcati, cumparati din spatiile amenajate, de provenienta cat de cat controloata, nu taiati haotic din padure.
19 Dec 2011, 19:25
In prezent e la moda sa fii "ECO" si sa aperi cainii vagabonzi.
19 Dec 2011, 20:30
Alta tampenie. Cred ca daca ne punem mintea la contributie, putem scoate un "mic indrumar" pentru eco-dioti.
Mai adaug eu una la lista, ouale ECO. Am mancat si eu sa vad cum sunt. Acelasi gust. Dar deh, cand stai sa te gandesti ca sarmana gaina a avut confort I decomandat cand a ouat, ei da, asta merita un ban in plus. Nu-ti perturba chi-ul cand bagi omleta-n tine.
19 Dec 2011, 22:46
$1 scrie:$2n brad pana ajunge la 2m genereaza destul oxigen in atmosfera ca sa ne simtim eco-multumiti atunci cand il punem in sufragerie.
Ma intreb ce se intampla cu tot carbonul inmagazinat in brad atunci cand il "scoatem din circuit"...

De asemenea, si pentru cultivarea si transportul brazilor naturali se consuma energie deci se emite CO2.
$1 scrie:$2a fabricarea unui brad de plastic se produce CO2 din greu.
Da, dar un brad artificial il folosesti de mai multe ori.
Asa ca, per ansamblu, eu personal ma abtin sa zic in care parte inclina balanta productiei de CO2. Cred ca nu avem toate datele ca sa putem face un calcul "valabil".
20 Dec 2011, 01:18
$1 scrie:$2Mai adaug eu una la lista, ouale ECO. Am mancat si eu sa vad cum sunt. Acelasi gust. Dar deh, cand stai sa te gandesti ca sarmana gaina a avut confort I decomandat cand a ouat, ei da, asta merita un ban in plus. Nu-ti perturba chi-ul cand bagi omleta-n tine.
Nu are legatura cu gustul. Si McDonalds e foarte gustos, dar nu prea e sanatos. Ideea e ca ouale cu 0 la inceput provin de la niste gaini hranite numai cu produse naturale si au avut loc de desfasurare, nu s-au imbolnavit, recte nu au fost tratate cu nici un fel de medicament care s-ar fi gasit intr-o forma sau alta in ou.
Acum ca e posibil ca in RO ouale alea ECO sa nu fie chiar ECO e alta discutie, eu am mancat numai oua ECO in UK, acolo eram sigur ca se respecta eticheta.
Referitor la brazi: prefer sa nu omoram un brad pentru 2 saptamani "magice". Ma folosesc de ala din plastic, acum se gasesc si odorizante, nu face nici mizerie, deci win-win situation

.
20 Dec 2011, 07:57
$1 scrie:$2Referitor la brazi: prefer sa nu omoram un brad pentru 2 saptamani "magice".
Eh, draga Nicule, adi a pus punctul la punct: de ce sa ucidem planta de pomana, pentru un obicei oarecare (care devine, de la generatie la generatie si de la an la an) tot mai comercial (ca, pana la urma, eu incep sa sper ca o sa dispara)?
Daca tot e sa ne tinem de un obicei, macar sa limitam interactiunea cu natura: mai putina agresiune (care agresiune imputinata si-ar putea gasi solutii si pentru brazii de plastic, produsi, transportati si utilizati cu un impact sensibil mai mic asupra mediului; dar nu neaparat de plastic, ca mie imi place si ideea bradutilor "in ghiveci").
20 Dec 2011, 11:23
La faza cu "omorat" bradul sunteti tari. Propun sa-l asomam, ce ziceti, e mai bine?
Oameni buni, vorbim de brazi care au fost cultivati in scop comercial, in pepiniere, special pentru a fi utilizati ca brazi de Craciun.
Daca nu-i mai cumparam, nu se mai cultiva. Vom avea mai putine pepiniere, mai putin aer curat.
Daniel: bradul se transporta in ambele cazuri, dar cel de plastic vine invariabil din China. Cel natural vine de mai aproape.
Evident, solutia cu bradul in ghiveci e cea mai buna. Cine reuseste sa o foloseasca, felicitarile mele.
temir, ce te astepti sa dispara? Craciunul?
20 Dec 2011, 12:01
Solutia cu bradul in ghiveci e excelenta pana il scoti si il plantezi afara. Dupa cateva saptamani vei vedea un schelet mort de brad. Asta pentru ca in ghiveciul ala amarat se pune nisip amestecat cu chimicale care forteaza bradul sa stea verde si frumos pana trec sarbatorile. Dupa aia, cucu. Si o spun din experienta proprie, anul trecut am avut brad in ghiveci, in 2011 l-am scos si l-am plantat cu cea mai mare grija posibila, samd. Acum e un schelet...
20 Dec 2011, 12:15
$1 scrie:$2a faza cu "omorat" bradul sunteti tari. Propun sa-l asomam, ce ziceti, e mai bine?
Oameni buni, vorbim de brazi care au fost cultivati in scop comercial, in pepiniere, special pentru a fi utilizati ca brazi de Craciun.
Si asta este neaparat bine? sa lasi copacul sa creasca 15-20 de ani (pregatire), dupa care sa-l sacrifici (da, perioada lui de glorie, cele doua saptamani stralucitoare)?
$1 scrie:$2Daca nu-i mai cumparam, nu se mai cultiva. Vom avea mai putine pepiniere, mai putin aer curat.
Dar poate vom avea mai multe hectare de padure adevarata, nu de pepiniere - asta n-o fi bun?
$1 scrie:$2emir, ce te astepti sa dispara? Craciunul?
Nu neaparat sarbatoarea care bucura pruncii (din punctul meu de vedere, cam asta e farmecul) si aduna, uneori, familia laolalta, cat toata ciorba asta de beculete si hruste si banici si fuege si costume rosii si tone de ipocrizie.
28 Ian 2012, 23:42
The new Showtime Heavyweight world champion +95 kg - Daniel Ghita, K.O. in prima repriza la Hesdy Gerges, URA!!
29 Ian 2012, 15:44

Mai vad si oameni fericiti dupa o luna si ceva,vad ca ramas in urma cafeneaua asta fata de cealalta.Prea multi oameni suparati si necajiti sunt pe forumul asta

.
30 Ian 2012, 09:47
Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands au cucerit trofeul Australian Open la proba dublu-mixt:

BRAVO!
30 Ian 2012, 10:34
Bravo lor ! Extrem de rare aceste momente.
17 Feb 2012, 13:08
Fericit ca azi am facut 5 ani de Club Ford!

Merci Florin21!!