@dtipuit, intr-un fel esti norocos ca ai scapat doar cu spolierul de inlocuit.
@djxme200, ca sa-ti dau o idee, mie mi-au spus ca la mine dureaza 2-3 zile, si n-ar trebui mai mult de o sapt.
Ca sa lamurim, eu nu sunt chiar incepator. Am carnet din vara 2003 , insa am doar un an si ceva de mers regulat prin bucuresti cu dacia, plus ce am mers cu focusul luna asta (inclusiv fro 300 si ceva km interurban, DN1->Brasov->Fagaras, restul a mai condus si sormea). Total am 6000-7000 km, max 8000, dar si daca stiti ce inseamna nr de km in traficul din bucuresti... Semnele sunt ale ei, ca o mai lua si ea, si nu vroiam sa le tot dau jos si iar pun, plus ca ma avantajau si pe mine, ca inca nu m-am obisnuit cu dimensiunile masinii, e putin mai lata ca 1310 si are montantii mai grosi, deci intr-un fel incepator, si sa-i mai tina pe ceilalti la distanta de mine sa nu mi-o zgarie

dar uite ca de evenimentu de mai sus nu m-au scapat.
Dupa cum spuneam, ma deranjeaza ca nu prea am unde sa prind trusele (bine la aia medicala am gasit unde), sticla cu lichid de parbriz de rezerva.... ma gandeam sa iau o plasa sa fixez in porbagaj diferite bagaje ocazionale suspecte de "dans", tre sa ma lamuresc excat cum o prind, am vazut niste decupaje in mocheta, si prind acolo si trusele sau le bag intr-o geanta cum mi s-a sugerat...
De asemenea ma deranjeaza ca nu prea am loc la capatul cursei ambreiajului, perioada asta port si si niste bocanci cu varful talpii mai lat, ma rog, un pic mai butucanoase, si exact la captul cursei in partea superioara, e loc mai putin, si in plus mie tinde sa-mi alunece piciorul in sus pe ambreiaj cand il apas, adica la capatul cursei nu sunt cu varful pe el ci cu partea dinspre degete a talpei, si... combinat din astea ma mai trezesc uneori ca nu l-am apasat prea bine, si chiar f rar imi sare cu carait cand incerc sa bag in viteza ... cred ca nu e prea bine

Intr-o seara cand ma grabeam pt inmatriculare si ma frecam pe niste stradute, m-am trezit ca imi sarea din marsarier tot asa, de fro 3 ori, fiindca am incercat , din graba sa bag in marsarier cand inca se mai prelingea putin inainte... sper ca nu l-am stricat prea tare