de djxme200 » 30 Ian 2006, 16:11
@mihalcea: faza cu cainele a fost una, iar aia cu ala care m-a lovit a fost alta. in ambele situatii nu am fost eu vinovat.Veneam de la Navodari seara, iar pe unde sunt niste vile pana la intrarea in mamaia era bezna si m-am trezit cu unu pe mijlocu strazii cu un caine in fata, am tras stanga si am franat. cainele l-am lovit frontal(s-a dus pe la 100m pe sosea si dupa in santz) iar omul cu aripa/oginda(nu stiu exact cum l-am lovit) saracu patise destul, dar tot l-as fi batut ptr ca era mort de beat, si mergea pe strada in plin intuneric si m-a facut sa ma simt eu vinovat ptr moartea cainelui sau, cand de fapt el era vinovat. Ia gandeste-te tu Domnu Mihalcea cum ar fi fost daca il evitam pe boschetar(paznic pe la o vila) si in loc de caine ieseam eu de pe carosabil si ma opream in santz??(Mentionez ca aveam cam 90kmh cand am observat omul!!)
la faza cu ala care m-a lovit a fost acum vreo 2luni si eram cu o dacie si nu aveam bata la indemana, de aia am acum cu mine!!eu nu vreau sa instig pe nimeni la violenta, dar cand cineva ma loveste pentru ca EL mi-a taiat calea si am pus frana de am zis ca imi iese piciorul prin podea, m-a vazut cand l-am injurat, m-a injurat si el si s-a luat dupa mine si restu am scris mai sus, nu pot sa nu fac nimik....asa ca igeorge13 te las pe tine si pe altii sa plecati acasa loviti/injurati in trafic, si sa va ganditi ca a-ti procedat cum trebuie prin faptul ca nu a-ti facut nimik.
aaa si sa mai mentionez ca in urma accidentului am ramas si cu niste zgarieturi pe capota pe care politaiul a zis ca sunt irelevante si ca nu le trece pe dovada, iar casco nu le face ca nu sunt trecute pe dovada..si putin usa indoita sub bandoul lateral, dar am observat mai tarziu si raman cu ea asa...astea cine mi le face??boschetarul??
edit: cred totusi ca ar trebui sa ne oprim aici cu discutia pentru ca nu isi are rostul zic eu...fiecare actioneaza diferit in situatii diferite, si nu cred ca o sa faca cum citeste de la alti pe un forum, sa fim seriosi.. :icon_exclaim:
Ex-
Fiesta Mk7 1.25i Titanium