Imagini/Filme/Sunete diverse
08 Aug 2007, 00:08
Ultima oară modificat de
mihai2k1 pe 08 Aug 2007, 00:14, modificat de 2 ori în total.
08 Aug 2007, 02:21
wwwaaaaiii ... asta chiar ca a fost tareeee
08 Aug 2007, 03:59
Cred ca pana si italienii se sperie de aia. Si intersectiile sunt urate...dar si aia isi iau carnetele pe supt....
08 Aug 2007, 20:42
Mda. Nu-mi spune nimic filmul asta. Daca iei 2 ani de filmare si extragi 5 minute de accidente e foarte usor sa tragi concluzia ca asa e mereu in Sofia. Sunt convins ca si la noi sau in orice alt oras se poate face un astfel de film.
08 Aug 2007, 22:04
Pai nu se poate, ca nu avem camere. Daca s-ar putea, ar trebui repusa in drepturi emisiunea aia de pe vremuri "Reflectii Rutiere"! Era foarte buna!
09 Aug 2007, 23:02
E si multa prostie acolo....multa
09 Aug 2007, 23:16
cu asta sunt si eu de acord....deci n-om fi noi grozavi, da' nici cu bulgaroii astia nu mi-e rusine...spaga, hotie, circulatie aiurea....cred ca-s mai rau ca noi...
20 Aug 2007, 18:32
WOW! Aveam un feeling ca nu ar trebui sa ma aventurez vreodata la volan in tari precum Bulgaria sau Turcia iar acest filmulet imi confirma intuitia.
Sa fim seriosi, multe dintre acele accidente s-au datorat PROSTIEI, SMECHERIEI si LIPSEI DE RESPECT PENTRU CELE MAI ELEMENTARE REGULI. Cel putin alea in plina zi...nu stiu ce scuza au.
Apropo..stie cineva cum se conduce in Turcia?

ca ma mananca in fund sa dau o fuga pana acolo cu masina...desi ratiunea imi spune ca numai cu un camion Caterpillar de cateva sute de tone ar trebui sa calc pe acolo la volan.
20 Aug 2007, 18:44
Cu riscul de a ma repeta, am fost in Bulgaria si se circula mai civilizat decat la noi. Nu poti sa judeci circulatia dintr-o tara dupa un filmulet de cateva minute.
22 Aug 2007, 11:51
Multumiri si pentru Alen si pentru Ripperu cu privire la Turcia.
Cred ca va decide prietena cum ne deplasam acolo

Daca ea decide sa mergem cu masina...atunci o conduc pe a ei
Si nu pot sa nu mentionez urmatorul banc:
Stiai ca soferii turci sunt cei mai buni din lume?
Nu, de ce?
Pentru ca aia prosti au murit deja.
22 Aug 2007, 12:14
De acord cu Shadow, nu poti judeca circulatia dintr-o tara dupa un filmulet. Poate au fost compilate cele mai cretine accidente.
24 Aug 2007, 00:15
Hai sa nu mai ridem de vecini nostri bg, eu am fost si in bulgariasi am circulat toata tara la noi in lung si lat, drumuri mai proaste si mai pline cu gropi ca in jud. Bistrita, Harghita, Covasna si Maramures le depaseste cu mult pe cele din BG. la noi este mult mai jale ca in Sofia, asa ca hai sa ne uitam la noi in ograda.