Magazin Forcar piese auto - a se evita sau nu ?
Buun. Asta a fost prin aprilie parca. Dupa circa o luna si vreo 10 deschideri de portbagaj , pistoanele au cedat , chestie care m-a mirat pt ca alea vechi au rezistat 7 ani si vreo cateva sute de deschideri de portbagaj. E adevarat ca erau Ford originale, dar astea noi , chit ca nu erau Ford, sa tina doar o luna?? Totusi am dat 180 ron pe ele.
Am zis asta e, sa dau tel la Forcar ca o sa le schimb. De unde....
Am vb cu un tip care mi-a cerut toate datele, cind am cumparat pistoanele, ce nr de bon am , etc , si ca o sa ma sune el dupa ce vb la depozit.
Asta a fost prin mai. Am asteptat o luna si am sunat iar, am vb cu un tip Daniel , f amabil de felul lui si acelasi raspuns "stati linistit ca se rezolva , am vb la depozit si cum vin pistoanele va sunam." Asta luna trecuta.
Acum cred ca mi-au trecut nr meu dr mobil la "a nu se raspunde" ca sun de o sap si nu-mi raspunde nea daniel ala.
Cum urasc chestia de a ma duce la magazin si sa fac scandal la aia acolo cred ca o sa ma adresez la Protectia Consumatorului.
Va sfatuiesc sa evitati sa cumparati de aici ca o sa patiti ca mine.
Ca ca nu mai zic ca in prostia mea am recomandat Forcar si la alti prieteni posesori de Ford inainte de pocinog, dar le-am povestit ce am patit si lor.
- anthony2000
- Incepator
- Maşina: Ford