Discutii libere/forum

Discutii in gashca !

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Discutii in gashca !

Mesajde maraV » 22 Feb 2012, 13:54

Cel putin pe la noi prin Satu Mare foarte multi care abia stiu sa citeasca sau sa scrie ,ma refer MAI ALES la cei de la tara sau la cei mai inchisi la culoare si au permise??!! ,sa vedeti voi cand apar analfabetii de la Negresti,Certeze etc. cu masini la care multi dintre noi visam iar ei habar nu au cum se intra in sensul giratoriu,dar marea problema este la noi este INCULTURA care nu tine de varsta sau etnie,tine de bani si de faptul ca la noi nu se aplica legea chiar daca omori pe cineva ,ex: prin 2008 am avut proasta inspiratie sa vin de la mare sambata si am prins dupa Comarnic dezastrul spre Brasov,majoritatea stateau in coloana dar destul de multi cu masini de fite gen(Bmw,MB,Porche,etc)ce sa stea in coloana,intrau pe contrasens sau depaseau pe interior !!!! e cand ajungem aproape de Cluj se lucra pe Feleac,alta coloana si stat aprope o ora :-t ,diferenta stiti care a fost ,nu am vazut unu care sa iasa din coloana !!,dar si la noi se sicaneaza lumea in trafic,nu se respecta reguli elementare de circulatie etc,deci daca se schimba vreo DOUA GENERATII se va circula si la noi CIVILIZAT,poate. :D
maraV
Member

Maşina: ford mondeo ,2003,2.0tdci 115hp
VIN: wfowxxgbbw3k03203

Mesajde verga_Cip » 22 Feb 2012, 14:11

$1 scrie:$2ca legiuitor eu as insista pe altceva : incercam sa-i invatam regulile de circulatie si pe cei ce nu stiu sa citeasca - la urma urmei e vorba de niste semne - nu e musai sa citesc ziare in timp ce conduc

Asta ar trebui sa faca scoala, daca tot e gratuita in Romania (cel putin primarul si gimnazialul) de ce dracu sa mai cheltuim alti bani sa-i mai invatam ceva?!

PS: si inca ceva, ca se face o mica confuzie: semnele sunt .. alea, obscene. Pe drumurile publice se numesc INDICATOARE :D
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde TOTALSENDER » 22 Feb 2012, 14:24

de acord - in scoala chiar as introduce-o ca proba gen colocviu.... =D>

mi-am insusit si sugestia din final :)
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Mesajde DanielArdelian2 » 22 Feb 2012, 14:40

facepalm2.jpg
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde alexandrusavu » 22 Feb 2012, 14:50

97993f71_fuuu.png
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde sanderoalex » 22 Feb 2012, 15:30

din ce mai tin minte,in primul an dupa ce ai luat carnetul trebuie sa porti lamaia pe parbriz.chestia ca pana la 24 de ani sa nu poti conduce masini de peste 100 cp e o aberatie.nu poti obliga pe cineva sa-si cumpere o masina de pana la x cp.in schimb,il poti obliga ca 12-18-24...luni dupa obtinerea carnetului sa nu poata circula cu viteza mai mare de 70-80 km/h.(masinutele alea care se conduc cu atestat de la 16 ani,microcar ,ating 50 km/h,ca si scuterele)aici intervine legiuitorul care poate prevedea pedepse drastice ptr cazuri de acest gen,amenzi usturatoare si suspendarea permisului.cunosc pe cineva care a circulat 2 ani fara a face scoala de soferi.din fericire ptr toti, n-a facut nici un accident.a dat examen teoretic de vreo 3 ori pana l-a luat(la practic deja era as).dupa ce a luat permisul s-a temperat,spunand ca l-a luat prea greu ca sa ramana fara el.
eu sunt pentru conducerea de la 16 ani,dupa urmarea cursurilor si examen ptr carnet provizoriu,insotit de un sofer cu experienta.probabil ca le va fi interzisa circulatia pe drumuri nationale,europene si autostrazi,pe langa limitarile de viteza.tanarul va invata mai repede asa sa circule si va fi mereu temperat si sfatuit de cel cu experienta.la 18 ani singuri in masina nu-i mai tempereaza nimeni si nimic.toti se cred schumacher si multi ajung sa dea mana cu Cel de sus.
se produc multe accidente din necunoasterea legislatiei,dar cred ca 90% din ele si cele mai grave se produc ca urmare a incalcarii voite a lor,asa ca solutia e inasprirea pedepselor.nu pot sa cred ca nu se stie semnificatia culorii rosu la semafor,indiferent de etnie sau varsta,dar au loc f. multe accidente la semafor sau la trecerea de pietoni.e normal ca viitorul sofer sa stie sa citeasca,caci atunci n-ar putea cunoaste regulile si semnele,pardon,indicatoarele,de circulatie.
"În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te f... aşa cum vrea el."
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 2 facelift 1.6i 100hp 5DR

Mesajde verga_Cip » 22 Feb 2012, 15:47

$1 scrie:$2hestia ca pana la 24 de ani sa nu poti conduce masini de peste 100 cp e o aberatie.

Nu e chiar asa .. ce se intampla daca un soarec de 19 ani isi ia un M5? sau o sportiva? Crezi ca merge cu 50 km/h? =))
Acelasi lucru si la motociclete. Eu as veni cu o prevedere suplimentara, sa faca DOVADA ca a avut acea masina in proprietate, pentru ca nevasta-mea are carnet de vreo 6 ani si nu a condus decat de 3 ori :))
La motoare as limita la 500 cmc primii 3 ani chiar, apoi inca 2-3 ani la 800 sa spunem si apoi restul. Un motor de 600 super sport are 120 cai, face si un Porsche la demaraj (eh, hai nu chiar 911 biturbo sau care dracu o fi asta ultim, dar boxterul il face sigur). Pune mana unul de 18 ani pe asemenea scula si face praf .. ori se face praf. Si nu spune ca la motoare e altfel, ca sunt 100 de contra exemple (1 singur exemplu: nu poti vorbi la telefon in timp ce mergi pe motor, evident decat cu HF)
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde sanderoalex » 22 Feb 2012, 16:38

eu as vrea sa fie asa de simplu,dar din pacate nu se poate!la 24 de ani sunt deja multi soferi profesionisti.practic le interzici dreptul la munca!sunt constient de ce spui tu,dar totul se rezolva simplu,legal .l-ai prins ca incalca legea,ii salti carnetul definitiv,si-l faci pieton cel putin 1-2 ani,pana va putea da din nou examen.atunci sigur nu va mai zbura cu 200km/h.sa obligi pe cineva sa conduca la varsta majoratului o masina sub 100 cp e nefiresc.interdictia de a conduce masini peste x cp poate fi incalcata la fel de usor ca si sa circule cu mai putin de 80-90 km/h.poate in famile e o singura masina,de 120 cp.ii interzici sa circule pana la 24 ani deoarece n-are alta la dispozitie?nu,ii impui o limita de viteza.la fel te intreb si eu:de ce sa iei o masina de 200 cp,cu viteza maxima spre 250-280,cand la noi e limita 50 in localitate,90 in afara,100 pe drum european si 130 pe autostrada?!ar fi suficienta si una cu 80 cp.(cu care si unul de 18 ani ar putea circula acum cu 150,deci n-ar rezolva mare lucru!)
punerea in aplicare a unor legi aspre rezolva aproape totul,la fel ca in germania,unde tentatia e a merge cu mai mult de 30 km/h in zone rezidentiale rezista in fata amenintarii unei amenzi considerabile si suspendarea permisului.daca si la noi se vor aplica legi cu amenzi usturatoare,suspendarea pe perioada lunga a permisului,confiscarea masinii si chiar inchisoare ptr viteze mari,sa vezi ce legal s-ar circula.dar cand huidu omoara 3 oameni si cel mai probabil va primi 3 ani cu suspendare,e indiferent ce masina a condus.si garantat,cei care conduc agresiv la 18 ani(soarecii :D ) un ML,X5,X6,Q7....,la fel vor conduce si la 25,si la 30,si la 35.stiu ca vor plati o amenda ,care e un mizilic ptr ei,eventual 3 luni de pauza la sofat.
ptr mine 105 lei amenda ca am depasit cu 10 km/h viteza legala e mare raportata la cei 700 lei platiti ptr depasirea cu 60 km/h a vitezei legale.(iar platita in 24 de ore,amenda minima e 158!)
"În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te f... aşa cum vrea el."
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde PH3N0M3N » 22 Feb 2012, 19:04

stimati colegi, am citit si eu ultimele 2 pagini legate de subiectul asta cu strategia nationala. eu zic ca cel mai simplu si cel mai sigur e SA SE APLICE LEGEA !! Si sa se aplice tuturor, inclusiv celor cu pile, relatii si mai shtiu eu ce. Esti pericol public pe sosele publice, platesti, cu bani si/sau cu ani ! Pe mine, unul, chiar nu ma intereseaza ca esti mare shmeker director de megacorporatie sau nushce fiu de var de cumnat de-al fratelui bunicului din partea vecinei cu prietenu' cel mai bun al cuiva shmeker in politie. Nu ma intereseaza nici daca ai 16-17-18-19 sau 20 de ani si ai veyron, daca shtii cum sa conduci legal si sa-ti dai seama ca strada pe care circuli nu este proprietate privata sa-ti faci de cap pe ea.
"fabet" sau analfabet platesti daca gresesti, evident, pedepse foarte mari, atat de mari incat sa descurajeze practicile ilicite.
Cei din Vest credeti ca din politete circula cum circula? Sau de frica?
Inscrie-te in Club Ford Constanta • Topic dedicat forumistilor din Constanta
Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Maşina: Ford Puma 1.7 16v VCT Zetec-S 125 CP

Mesajde TOTALSENDER » 22 Feb 2012, 19:11

Nu e obligatoriu sa conduca pana la 24 ani !

Pentru profesionisti as aplica altfel legea, cea cu 24 ani ar fi valabila pentru amatori. :)

Si in primul an de sofat, din cate imi amintesc, ai niste restrictii mai "aparte"... si?

Deci "reteta" e cam asa : a obtinut copilu' permisu' la 18 ani, a intrat in posesia unei supermasini (cumparata de parinti cadou pentru copilul lor cuminte sau din hakereala=hotie pe internet) si se crede soferul lu' peste (cum se spunea si mai sus)

Dupa cum poate stiti, in Valcea, reteta asta a dat "rezultate" foarte bune - aripa mai noua a cimitirului din localitate are o medie de varsta foooaaarte scazuta !

Care mai de care, intreceri, teribilisme, motoare.... sunt parintii terminati in urma lor....
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde Nic_Bv » 22 Feb 2012, 19:16

In fond si la urma urmei, cea mai tare lege, care se aplica intotdeauna, indiferent de avere, este legea selectiei naturale. Pacat ca exista uneori si victime colaterale.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde verga_Cip » 22 Feb 2012, 19:54

$1 scrie:$2ractic le interzici dreptul la munca!

Atentie, eu nu am spus nimic de 24 ani, doar ca primii 2 ani sau 3 i-as interzice sa conduca masini puternice. prin profesionisti intelegem ce? transport / autobuze ...?! pai...acolo nu e cazul, ca daca s-ar aplica vechea prevedere legala care nu-ti dadea voie sa iei C-> pana nu aveai 2 ani de B parca .. era altceva.

Sigur, sunt de-acord cu tine in ceea ce priveste prinsul si pedepsitul, dar ce faci? cumperi 10000 de radare pe care pe montezi pe fiecare straduta? In acest caz politia e un fel de big brother, adica nu vor mai face preventie, ci vor fi calare pe contraventionisti :D

PS: Germania are o legislatie asemanatoare, adica primii 2 ani nu ai voie sa conduci motoare peste 25 kW, apoi inca o limit (nu o stiu) si apoi e la liber :D
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 22 Feb 2012, 20:09

Waw...pana acum nu se prea scria pe aici,si se gasi un fraer sa puna un citat...si au inceput sa curga comenturile... :D

E tare faza acum,ca militienii nu sunt de acord ca amenzile sa fie facute si de catre jandarmi si nici cu conducerea sub 18 ani...ei initieaza,ei se opun...de fapt e cuvantul lor,ei il dau ei il iau.

Ce bine ar fi daca nu s-ar mai da spaga la examenul de permis,si sa te pice de doua,trei....100 ori pana il iei pe bune.Eu am facut liceul la auto,ore multe de legislatie si conducere auto,si nu ni se dadea voie sa ducem dosarul la politie pana nu luam testul de legislatie din liceu.Testul l-am luat fara probleme,am depus dosarul la politie,sala la fel am luato fara probleme,doar ca orasul nu l-am luat din prima,mi-a zis politaiul sa opresc in zona cu oprire interzisa si eu asa am facut,dupa care mi-a zis ca trebuia intai sa ii spun ca nu am voie,si daca mai zicea inca o data abia atunci sa opresc.A doua oara am reusit fara probleme,imi invatasem lectiile,plus ca la C am avut si remorca.Ce vream sa zic de fapt...atunci NU se dadea spaga la politai,stiai luai,nu stiai dadeai pana luai.Si chiar daca am luat si C,nu aveam dreptul sa conduc cu el decat dupa 2 sau 3 ani,nu mai stiu exact.
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde DanielArdelian2 » 22 Feb 2012, 21:36

$1 scrie:$2n fond si la urma urmei, cea mai tare lege, care se aplica intotdeauna, indiferent de avere, este legea selectiei naturale.

Cand am citit acest mesaj, mi-a venit sa-mi fac cruce! :D
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde Nic_Bv » 22 Feb 2012, 22:13

Sa inteleg ca incerci sa scapi de amenintarea darwinismului trecand brusc la crestinism? :D

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 22 Feb 2012, 22:16

Pai si cum ti-ai facut crucea aia nene Daniel,ai dus mana intai in partea stanga si apoi in dreapta...sau invers :-"
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
DON GYOVANY
Member

Mesajde sanderoalex » 22 Feb 2012, 22:33

$1 scrie:$2u e obligatoriu sa conduca pana la 24 ani !
:-/ m-ai dat pe spate!de ce sa nu facem 30 de ani limita!poate ptr. cei din valcea sa fie 50!poate nu e obligatoriu sa circuli nici tu!
momentan,chiar daca e interzis sa conduci sub influenta alcoolului si a drogurilor,asta nu i-a impiedicat pe majoritatea "soarecilor" sa conduca sub influenta lor.crezi ca o lege de felul asta ii va impiedica sa conduca masini de peste 100 cp?va conduce un "soarec" un ford de 100 cp altfel decat un X5?
solutia consta numai in inasprirea legilor si aplicarea lor!degeaba ii impui sa circule cu o masina de 75 cp,ca si cu aia trece berbecul pe rosu,depaseste in curba sau pe linia continua,calca oameni pe zebra sau zboara cu 120 prin localitate!noi incercam sa facem 10 legi aiurea ca sa potolim beizadelele,cand una singura si ferma ar fi de ajuns.nemtii sunt corecti de frica legii,nu ca s-ar naste cu asta in sange!
Imagine
sanderoalex
Gold Member

Mesajde DanielArdelian2 » 22 Feb 2012, 22:41

$1 scrie:$2olutia consta numai in inasprirea legilor si aplicarea lor!

Da, dar de fiecare data cand apare discutia asta, vine si contra-argumentul ca noi suntem saraci si cu salariile mici si pedepsele sa fie la fel, ca noi nu ne permitem sa ramanem fara masina ca nu ne-a facut statul metrou in Timisoara, samd.
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde PH3N0M3N » 22 Feb 2012, 22:48

cine nu-si permite amenzi sa mearga prudent si legal, sa nu faca pe zmeii si "asu' asilor" in trafic, sa-si parcheze masinile unde pot fara sa incomodeze chiar daca nu e chiar la intrarea localului unde vor sa ajunga (un pic de miscare nu strica nimanui) si sa-si intretina, in primul rand, masina astfel incat sa nu fie pericol pe strazi.
din punctul meu de vedere, un salariu scazut nu este un motiv pentru care sa contesti o amenda aplicata corect atunci cand ai incalcat legea (mai ales cand este si voit).
as introduce totusi si avertismentul pentru prima abatere, daca nu s-a soldat cu punerea in pericol a cuiva (fie pieton, fie conducator).
si, cum a zis un coleg mai sus, ideea cu cip-ul in carnetul de conducere cred ca este foarte buna (daca tot au aplicat aceeasi chestie si la pasapoarte).
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Mesajde verga_Cip » 22 Feb 2012, 22:50

deocamdata sa se aplice legile actuale si-apoi ne inasprim :D
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 22 Feb 2012, 22:50

@PHENOMEN: Si cine nu-si permite masina inmatriculata in Romania? :-"
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde PH3N0M3N » 23 Feb 2012, 00:06

^ce legatura are una cu cealalta? Inmatricularea o faci o data, amenzile ti le poti lua zilnic, in functie de comportamentul la volan.
Avand in vedere ca m-am prins de apropo, eu nu mi-o inmatriculez in RO pentru ca nu vad rostul si nici nu sunt de acord cu valoarea taxei, nu ca nu as putea. Dar pe langa asta, incerc sa-mi mentin masina dpdv tehnic cat mai bine. Cat despre amenzi, eu sunt de acord sa ma "arda" politia atunci cand gresesc, dar sa o faca si cu toti, nu numai cu cine nu are relatii sus-puse.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Mesajde Mihai R » 23 Feb 2012, 08:02

$1 scrie:$2PS: Germania are o legislatie asemanatoare, adica primii 2 ani nu ai voie sa conduci motoare peste 25 kW, apoi inca o limit (nu o stiu) si apoi e la liber :D

Esti sigur de treaba asta? :-/ Baiatul proprietarilor unde stam are carnet de o luna si ceva si ieri a plecat bine mersi din fata casei, fara insotitor, cu o Fiesta cu motor de 1.4. Nu cred ca se incadra la 25kW.

- Volvo XC60 2024 / B5 Polestar Engineered / 261CP / Onyx Black / Black Edition - 16.000km @ 04.2025
- Volvo XC60 2023 / B5 / 250CP / Thunder Grey / R-Design - 19.500km @ 04.2025
- Volvo V90 2021 / B4 Polestar Engineered / 220CP / Thunder Grey / R-Design - 45.000km @ 07.2024 [in familie]

EX: Volvo V60 MK2 2020 // Volvo XC40 MK1 2020 // Ford Focus MK3 2013 TOPIC DEDICAT // Skoda Superb MK3 2018 // Mini Cooper 2018 // Ford Mondeo MK5 2016 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Fiesta MK7 2016 // Ford Focus MK2 2008 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Kuga MK1 2008
Mihai R

Maşina: Volvo XC60, B5 Polestar Engineered, 261CP, Black Edition

Mesajde TOTALSENDER » 23 Feb 2012, 08:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u e obligatoriu sa conduca pana la 24 ani !
:-/ m-ai dat pe spate!de ce sa nu facem 30 de ani limita!poate ptr. cei din valcea sa fie 50!poate nu e obligatoriu sa circuli nici tu!

Tu ai citit cu atentie ce am scris eu? ai urmarit contextul? De ce te repezi la afirmatii din astea?
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 23 Feb 2012, 09:07

@ MihaiR
Cred ca Ciprian vorbea de motoare in sensul moto :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Mihai R » 23 Feb 2012, 09:09

Ok. :) Nu sunt fan "motoare" si ma gandeam la motoare motoare ... de masina. :D Scuze!

- Volvo XC60 2024 / B5 Polestar Engineered / 261CP / Onyx Black / Black Edition - 16.000km @ 04.2025
- Volvo XC60 2023 / B5 / 250CP / Thunder Grey / R-Design - 19.500km @ 04.2025
- Volvo V90 2021 / B4 Polestar Engineered / 220CP / Thunder Grey / R-Design - 45.000km @ 07.2024 [in familie]

EX: Volvo V60 MK2 2020 // Volvo XC40 MK1 2020 // Ford Focus MK3 2013 TOPIC DEDICAT // Skoda Superb MK3 2018 // Mini Cooper 2018 // Ford Mondeo MK5 2016 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Fiesta MK7 2016 // Ford Focus MK2 2008 ( TOPIC DEDICAT ) // Ford Kuga MK1 2008
Mihai R

Maşina: Volvo XC60, B5 Polestar Engineered, 261CP, Black Edition

Mesajde Nic_Bv » 23 Feb 2012, 09:22

'Neatza lumeeee... sa aveti o zi FORDmidabila!

Luati o cafea fierbinte langa voi, uitati-va pe geam (da, chestia aia care produce lumina puternica nu e xenonu' fara lupa de la masina vecinului ci soarele, care daca presteaza in felul asta inca vreo 2 saptamani, scapam de namenti, noroaie, etc) si fiti veseli, maine e incepe weekend-ul!

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde adicristea » 23 Feb 2012, 09:33

Si daca presteaza in felul asta inca o saptamana, cumparati-va barci :)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde verga_Cip » 23 Feb 2012, 10:10

$1 scrie:$2k. :) Nu sunt fan "motoare" si ma gandeam la motoare motoare ... de masina. :D Scuze!

Corect Komandantu. Scuze Mihai ca nu am facut referire explicit la motoare :D
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 23 Feb 2012, 10:40

Pai Nic sa inteleg ca in Brasov abia acum a aparut soarele..!?
DON GYOVANY
Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum