eu as vrea sa fie asa de simplu,dar din pacate nu se poate!la 24 de ani sunt deja multi soferi profesionisti.practic le interzici dreptul la munca!sunt constient de ce spui tu,dar totul se rezolva simplu,
legal .l-ai prins ca incalca legea,ii salti carnetul definitiv,si-l faci pieton cel putin 1-2 ani,pana va putea da din nou examen.atunci sigur nu va mai zbura cu 200km/h.sa obligi pe cineva sa conduca la varsta majoratului o masina sub 100 cp e nefiresc.interdictia de a  conduce masini peste  x cp poate fi incalcata la fel de usor ca si sa circule cu mai putin de 80-90 km/h.poate in famile e o singura masina,de 120 cp.ii interzici sa circule pana la 24 ani deoarece n-are alta la dispozitie?nu,ii impui o limita de viteza.la fel te intreb si eu:de ce sa iei o masina de 200 cp,cu viteza maxima spre 250-280,cand la noi e limita 50 in localitate,90 in afara,100 pe drum european si 130 pe autostrada?!ar fi suficienta si una cu 80 cp.(cu care si unul de 18 ani ar putea circula acum cu 150,deci n-ar rezolva mare lucru!)
punerea in aplicare a unor legi aspre rezolva aproape totul,la fel ca in germania,unde tentatia e a merge cu mai mult de 30 km/h in zone rezidentiale rezista in fata amenintarii unei amenzi considerabile si suspendarea permisului.daca si la noi se vor aplica legi cu amenzi usturatoare,suspendarea pe perioada lunga a permisului,confiscarea masinii si chiar inchisoare ptr viteze mari,sa vezi ce legal s-ar circula.dar cand huidu omoara 3 oameni si cel mai probabil va primi 3 ani cu suspendare,e indiferent ce masina a condus.si garantat,cei care conduc agresiv la 18 ani(soarecii 

) un ML,X5,X6,Q7....,la fel vor conduce si la 25,si la 30,si la 35.stiu ca vor plati o amenda ,care e un mizilic ptr ei,eventual 3 luni de pauza la sofat.
ptr mine 105 lei amenda ca am depasit cu 10 km/h viteza legala e mare raportata la cei 700 lei platiti ptr depasirea cu 60 km/h a vitezei legale.(iar platita in 24 de ore,amenda minima e 158!)