ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: De ce sa nu mai radem putin ?

29 Feb 2012, 09:51

=)) vad ca sa reprofilat cineva ,GYOVANY tu acum vrei sa devii Domozina2 de la Craiova , comentezi box de cand nu mai exista STIINTA :D ,iar pt colegul challenger Nic de la Brasov ,nici mie nu mia placut chestia cu armata,am vazut mai putin de un minut din el si nu am reusit sa rad DAR GUSTURILE NU SE DISCUTA,sigur sant altii carora le place :(( ,nici macar la UMOR NEGRU nu poti sa-l pui ca si acolo dai faliment cu el,iar muzicantii sant beton la propriu,eu am locuit prin zona si am inteles de ce Hollywoodul este la ei si nu la noi.

29 Feb 2012, 11:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e e rau in asta?

Dar unde am zis ca e rau? Am zis doar ca e interesant.

$1 scrie:$2atematica nu stiu, dar cu fizica si logica m-ai lamurit.

Sper ca macar cu fizica te-am lamurit si sper ca ti-au fost de ajutor discutiile pe care le-am avut pe aceasta tema.
Daca ai inteles de ce pierde roata aderenta si de ce nu putem compara un cuplu cu o turatie, eu ma declar multumit, stiu ca am realizat ceva.
La logica recunosc ca mai am de studiat dar cateodata dau peste unele postari in care este evident ca logica este...fortata.

$1 scrie:$2a tot iti place wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Self-esteem

Nu inteleg legatura. :-??

Bai baiatule,
vrei sa termini cu chestiile astea?

Te-am rugat si eu, si se pare ca si altii, sa incetezi a mai taia fiecare postare in parte. Lasa-ne in legea noastra, in prostia noastra si in felul nostru mediocru de a vedea lucrurile. Chiar trebuie de fiecare data sa transformi in circ fiecare post?

Inca o data te rog, NU MAI INTERVENI .

Punct !

29 Feb 2012, 11:48

$1 scrie:$2ai baiatule,
vrei sa termini cu chestiile astea?

Nu, bai baiatule.

$1 scrie:$2e-am rugat si eu, si se pare ca si altii, sa incetezi a mai taia fiecare postare in parte. Lasa-ne in legea noastra, in prostia noastra si in felul nostru mediocru de a vedea lucrurile.

Bai baiatule, daca tu personal doresti sa ramai in prostia si in mediocritatea ta, nu inseamna ca toti doresc la fel.

$1 scrie:$2hiar trebuie de fiecare data sa transformi in circ fiecare post?

Ei, haide, sa nu exageram. Am precizat mai sus ca reactionez astfel doar la postari care contin greseli de logica, fizica, matematica. Si apoi, circ nu pot sa fac de unul singur, fara ajutor. :)

$1 scrie:$2nca o data te rog, NU MAI INTERVENI .

Te rog sa nu ma rogi. :)

29 Feb 2012, 11:50

RELAX

29 Feb 2012, 11:56

Pai nah, macar suntem on-topic. :)

29 Feb 2012, 11:58

Vezi ca stiu sa vorbesc si muuult mai urat de atat.
Pot de asemeni sa-mi bag picioarele in contul asta, si sa nu ma intereseze de nici un ban.

As spune ca nu e cazul, nici de una, nici de alta.
Sunt convins ca ai inteles mesajul.

Incearca sa nu mai darami orice discutie pe aici. Poti sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mod muuult mai nearogant.
Poti intelege chiar, ca cei ce nu-ti impartasesc punctele de vedere, nu trebuie musai impuscati!

Incerc, de asemenea sa-ti sugerez sa te muti pe forumuri de superliterati, critici de diverse arte, stiinte etc. Acesta, cum spuneam, este un forum in care activeaza useri diversi, mai mult sau mai putin la nivelul tau de inteligenta si/sau desteptaciune!

Si, da, ai sesizat bine, de data asta nu te mai rog.

29 Feb 2012, 12:11

$1 scrie:$2ezi ca stiu sa vorbesc si muuult mai urat de atat.
Pot de asemeni sa-mi bag picioarele in contul asta, si sa nu ma intereseze de nici un ban.
...
Si, da, ai sesizat bine, de data asta nu te mai rog.

Ma bucur ca am ramas on-topic. =))

$1 scrie:$2ncearca sa nu mai darami orice discutie pe aici.

Asta este o acuzatie mincinoasa si nefondata.

$1 scrie:$2oti sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mod muuult mai nearogant.

Oh, the irony...Bai baiete...

$1 scrie:$2oti intelege chiar, ca cei ce nu-ti impartasesc punctele de vedere, nu trebuie musai impuscati!

Alta acuzatie mincinoasa si nefondata. Daca vei cauta putin prin istoricul postarilor mele, vei vedea ca n-am impuscat pe nimeni, in general mi-am argumentat punctele de vedere si in general am incercat sa pastrez tonul discutiei, indiferent ca a fost unul "pacifist" sau "agitat".

$1 scrie:$2cesta, cum spuneam, este un forum in care activeaza useri diversi, mai mult sau mai putin la nivelul tau de inteligenta si/sau desteptaciune!

Dar nu-i nici o problema, nici eu nu le stiu pe toate si sunt dispus sa invat ce nu stiu...Pe de alta parte am toata stima pentru cine doreste sa se angajeze intr-o conversatie bazata pe argumente si contra-argumente.

$1 scrie:$2ncerc, de asemenea sa-ti sugerez sa te muti pe forumuri de superliterati, critici de diverse arte, stiinte etc.

Sau poate tu ar trebui sa te muti pe un forum unde poti sa postezi orice prostii fara a fi criticat.

29 Feb 2012, 12:54

De ce dracu' am dat click aici nu stiu !! Mai bine citesc un banc, pe aici.. nothing funny!

29 Feb 2012, 13:02

De acord cu tine.

Daniel, ai mai castigat un user enervat !

Propun sa te lasam pe tine sa-ti dai cu parerea ! Mai ales ca, asa cum spui despre mine ca postez prostii, probabil asta consideri si despre ceilalti !

Asa cum spuneam si cu alte ocazii, nu te mai bag in seama de acum incolo, chiar nu merita sa ma cobor la nivelul tau ! Ai mintea prea odihnita...

29 Feb 2012, 13:36

Ia sa nu ne mai dam cu presupusul si sa revenim la subiect, va rog!

29 Feb 2012, 13:46

$1 scrie:$2sa cum spui despre mine ca postez prostii, probabil asta consideri si despre ceilalti !

Nu, eu nu generalizez (asa cum o faci tu).

$1 scrie:$2sa cum spuneam si cu alte ocazii, nu te mai bag in seama de acum incolo

Apai daca nici asta nu e on-topic...
=))

29 Feb 2012, 15:33

Ce parere aveti de rezervorul asta? :D :-"
FiÅŸiere ataÅŸate
image001.jpg

29 Feb 2012, 15:42

4 (1).jpg
Uite piciorul lui Angelina de la Oscar :D

29 Feb 2012, 18:09

Eu tin cu Daniel (the second) si cu Nic.

29 Feb 2012, 19:11

$1 scrie:$2u tin cu Daniel (the second) si cu Nic.

Au aparut suporterii,cine castiga campionatul? :D

29 Feb 2012, 19:16

eu tin cu arbitrul! ;)

01 Mar 2012, 09:16

4 (2).jpg
Noul palat a la Jiji

01 Mar 2012, 10:07

http://www.wimp.com/janitorrevenge/

01 Mar 2012, 13:55

Un Ford Focus care functioneaza pe baza de antigravitatie:
gallery/pic.php?mode=large&pic_id=13966

01 Mar 2012, 20:02

Imagine

02 Mar 2012, 10:59

$1 scrie:$2n Ford Focus care functioneaza pe baza de antigravitatie:

...ready for next episode of star wars!

02 Mar 2012, 18:25

http://www.220.ro/auto/Dezradacineaza-Un-Copac-Cu-Golful-Sau/AdNcpMo346/
http://www.220.ro/faze-tari/Femeia-La-Volan-Cea-Mai-Proasta-Gluma/0GGuUCAnne/

03 Mar 2012, 07:43

http://www.youtube-nocookie.com/embed/lXKDu6cdXLI?rel=0

03 Mar 2012, 11:52

Deci asa ceva nu se poate...

Nu se poate...
Nu se poate...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 03 Mar 2012, 12:34, modificat 1 dată în total.
Motiv: ...

03 Mar 2012, 12:14

ba se poate.daca o pun pe nevasta-mea intr-un ferrari, o intrec si cu o dacia 1300 din 1970!

03 Mar 2012, 16:28

Pai da, dar nu cred ca nevasta-ta s-ar inscrie la un concurs de liniute, cum nici eu nu m-as inscrie la un concurs de gatit.

03 Mar 2012, 18:08

ea poate nu , dar poate o inscrie el sa aiba pe cine sa intreaca cu dacia! =))

03 Mar 2012, 20:41

Tanti aia de la Skoda nu e corect imbracata,poate creea ideea ca a "izbii " din spate o masina e ceva placut...

03 Mar 2012, 23:20

$1 scrie:$2ai da, dar nu cred ca nevasta-ta s-ar inscrie la un concurs de liniute, cum nici eu nu m-as inscrie la un concurs de gatit.
Explica-mi logica acestei exprimari, te rog... poate te ajuta aceasta definitie?

Daca nevasta lui sanderoalex e Danica Patrick ?

Ma contraziceai deunazi cu privire la importanta cuplului motor. Ia vezi care din cele doua masini are cuplul motor mai mare? (680 Nm vs 465 Nm).

03 Mar 2012, 23:38

Si la ce te ajuta cuplul motor cand ai in carca +500kg? Daca te uiti la cifre f430 a pierdut la 1/4 mile si pe distanta de 1mila batea x6 cu 25km/h. X6 a castigat sfertul de mila datorita tractiunii integrale si pierde pe mila datorita greutatii si coeficientului aerodinamic. Pe youtube vazusem un filmulet cu un jeep american (modificat ce-i drept) automat cu 4 trepte care lua 111 mile pe ora in 11 secunde.
Răspunde