$1 scrie:$2ezi ca stiu sa vorbesc si muuult mai urat de atat.
Pot de asemeni sa-mi bag picioarele in contul asta, si sa nu ma intereseze de nici un ban.
...
Si, da, ai sesizat bine, de data asta nu te mai rog.
Ma bucur ca am ramas on-topic.

$1 scrie:$2ncearca sa nu mai darami orice discutie pe aici.
Asta este o acuzatie mincinoasa si nefondata.
$1 scrie:$2oti sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mod muuult mai nearogant.
Oh, the irony...Bai baiete...
$1 scrie:$2oti intelege chiar, ca cei ce nu-ti impartasesc punctele de vedere, nu trebuie musai impuscati!
Alta acuzatie mincinoasa si nefondata. Daca vei cauta putin prin istoricul postarilor mele, vei vedea ca n-am impuscat pe nimeni, in general mi-am argumentat punctele de vedere si in general am incercat sa pastrez tonul discutiei, indiferent ca a fost unul "pacifist" sau "agitat".
$1 scrie:$2cesta, cum spuneam, este un forum in care activeaza useri diversi, mai mult sau mai putin la nivelul tau de inteligenta si/sau desteptaciune!
Dar nu-i nici o problema, nici eu nu le stiu pe toate si sunt dispus sa invat ce nu stiu...Pe de alta parte am toata stima pentru cine doreste sa se angajeze intr-o conversatie bazata pe argumente si contra-argumente.
$1 scrie:$2ncerc, de asemenea sa-ti sugerez sa te muti pe forumuri de superliterati, critici de diverse arte, stiinte etc.
Sau poate tu ar trebui sa te muti pe un forum unde poti sa postezi orice prostii fara a fi criticat.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]