draga officer,
imi e sila de faptul ca in propria tara toti pot sa ne faca in orice chip ,toti pot sa ridice monumente la criminalii de razboi impotriva neamului romanesc,toti pot sa sarbatoreasca orice aduce ofensa natiunii romane,mai putin romanii,care n-au voie nimic,din teama unora de a nu deranja .si sincer de astia din urma mi-e cel mai sila.Iar conceptele alea "de actualitatea" cred ca ar trebui sa se aplice la toti,inclusiv la cei care provoaca prin actiunile lor zilnice natiunea romana.eu te intreb : e pedepsit prin lege in romania antiromanismul?cat despre antisemitism, e prezent pe tot globul,inclusiv in marea democratie din europa de vest,ca vor sau nu unii,eu,nic sau tu.ce e curios e ca si in israel e prezent!iar despre xenofobie,urmareste presa din franta,marea britanie,belgia, danemarca ,italia,spania cu referirile la romani,bulgari ,polonezi,tigani... ca sa nu mai vorbim de olanda.despre colegii nostri de etnie maghiara,toata stima,insa nu cred ca o sa vezi vreo-unul activand pe topicul asta(ROMANIA TE IUBESC).si in fond,daca nu te deranjeaza antiromanismul,de ce te preocupa antisemitismul?
nu cred ca poezia lui eminescu indeamna la omorarea cuiva,iar asocierea ei nu era cu sarbatorirea zilei maghiarilor de pretutindeni,ci batjocoririi de catre maghiari in acea zi a simbolurilor noastre nationale.ce te-a deranjat mai mult,poezia sau faptul ca te simti cu musca pe caciula referitor la "opinia publica"?!si
daca te mai uiti inca o data,eu n-am scris nimic ofensator nici la adresa maghiarilor,nici la adresa "opiniei publice",ci am citat o poezie PATRIOTICA pe "ROMÂNIA TE IUBESC!" si eram curios in cat timp o sa apara unul ca tine.daca citam "Treceti batalioane romane Carpatii !" te mai inflamai atat?eu zic ca ai solutia la indemana,inchide si topicul asta
.
viewtopic.php?f=17&t=51399poate ar trebui sa inchizi si topicul cu bancuri (despre moldoveni, olteni,ardeleni,blonde,femei....ehei,cata discriminare si intoleranta),si ala cu fete in trafic,ca oricum n-ai voie sa postezi fara acceptul lor,etc...urmeaza probabil sa inchizi si youtube-ul,ca si acolo sunt destule lucruri care incita...de ce nu inchizi si tot internetul,sa fii sigur ca nu deranjeaza pe nimeni?bag de seama ca faceai cariera stralucita pe vremea impuscatului!