Re: Tzepe din targ la masini Ford
In ianuarie 2011 am cumparat o masina de la o persoana fizica din Ploiesti care la randul ei a cumparat masina de la o firma din Bacau.Am inmatriculat masina,am inscris-o la financiar,am platit impozite 2 ani la rand,am facut revizii la reprezentanta,plus alte cheltuieli.Acum cateva zile am fost sunat de catre vecini ca e o masina de politie in spatele blocului,cu o masina de remorcari si inca cateva persoane.M-am dus de urgenta sa vad despre ce este vorba si am fost instiintat de catre un executor judecatoresc ca trebuie sa imi ridice masina pe motivul ca primul proprietar,firma din Bacau a facut un credit auto in anul 2010 si a pus masina gaj si a fost inscrisa pe Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare si ca nu a mai platit ratele si banca are dreptul sa isi ia bunul indiferent in posesia cui se afla.In prima faza nici nu am vrut sa aud de asa ceva,pentru ca eu aveam contractul de vanzare-cumparare,C.I.V,talonul,masina se afla in posesia mea de 1 an si 2 luni,am cheltuit o gramada de bani sa o intretin,CASCO si multe altele.Dupa multe certuri si refuzuri din partea mea am fost obligat sa dau masina in momentul in care politistii veniti cu executorul judecatoresc m-au amenintat ca imi deschid dosar penal pt ca nu ma supun deciziei hotararii judecatoresti.Tin sa mentionez ca in acest timp de cand am masina nu am primit nici o notificare de la nici o banca,de la nici un judecator cum ca ar trebui sa dau masina,nu m-a contactat nimeni,iar pe toate actele din dosarul executorului scria numele firmei din Bacau si nicaieri numele meu...s-a facut executarea ca si cum eu as fi fost reprezentantul firmei.in josul fiecarei pagini unde ma punea sa semnez scria numele firmei si reprezentant,am taiat si am scris proprietar actual si semnatura.Am predat dosarul unui avocat pt a vedea ce este de facut si dupa ce m-am interesat in mai multe parti se pare ca singurul pe care pot sa il chem in judecata este cel de la ploiesti care mi-a vandut masina.Eu nu pot sa inteleg cum eu cu acte eliberate de institutiile statului,cu impozite platite,totul in regula pot sa fiu tratat ca un infractor nu mi s-a dat nici un drept sa ma apar sa pot sa contest decizia de executare silita pur si simplu am fost pus in fata faptului implinit.In contractul pe care firma de la Bacau l-a semnat cu Porsche Bank ca despre ea este vorba scria ca nu are voie sa vanda masina.Acum eu va intreb pe voi:de ce banca nu si-a luat masuri de precautie ca firma sa nu poata vinde masina???i-a dat frumos doua chei,talonul,C.I.V-ul normal ca pe aia nu ii impiedica nimic sa vanda masina...niste legi de rahat,o tara de rahat.Daca eram vreun miliardar dadeam in judecata si statul si politia pt ca nu au un ghiseu sau un sediu cum este RAR-ul unde se verifica daca masina este furata,sa se verifice si daca masina este pusa gaj si nu se poate instraina.Cu ce sunt eu de vina ca am cumparat o masina si firma nu si-a respectat contractul cu banca,sa se judece intre ei,sa le execute bunurile.nu sa vina la mn care sunt al 3-lea proprietar n-am nici o vina sunt cumparator de buna-credinta sa imi ia masina...oricum masina este PA,doar banii pot sa-i mai recuperez dar dupa cativa ani de judecata si bani cheltuiti aiurea...
- sponsoru18
- Gold Member
- Maşina: Ford Focus