ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Apr 2012, 09:19
Multumesc mult Mihai.Ma ajutat sa nu dau bani degeaba.
08 Apr 2012, 10:28

- zaibar.JPG (25.45 KiB) Vizualizat de 5621 ori
Gyovany ,uite zaibarul
08 Apr 2012, 18:24
Hristos a inviat ptr cei care sarbatoresc astazi Pastele !la fel ptr toti crinii,margaretele,violetele,lacramioarelor,narcisele ,florinele si florinii,de ziua lor!chiar si intaiului crin al tarii!

daca am uitat vreo floare,sa-mi fie cu iertare.
08 Apr 2012, 19:01
Rationamentul colegului nu e hilar. E doar dincolo de puterea ta de intelegere.
Hilara e ambitia cu care incerci sa argumentezi o mistocareala ieftina.
De ce fata respectiva a fost OBLIGATA de sistemul educational sa umble aiurea prin paduri, cand bacalaureatul bate la usa?
Daca ar fi fost la scoala, acolo unde trebuie in mod normal sa fie un elev in timpul orelor de program, avea o metoda de deplasare pana acasa, aceiasi pe care a folosit-o 12 ani de zile si a supravietuit, de fiecare data.
08 Apr 2012, 19:52
Nic,stie colegul Temir ce a scris

dar bascalia este ceva tipic romanesc ?!din pacate.
08 Apr 2012, 20:25
Hai sa o lasam balta. Buna sau rea, "saptamana altfel" s-a dus, a venit vacanta.
08 Apr 2012, 22:09
Simplu. Sa fi iesit la plimbare, era decizia ei. Sa iasa in excursie in padure, ca parte a programei scolare = decizia altora.
08 Apr 2012, 22:24
Acum n-as vrea sa fiu cinic, dar care e diferenta in final, daca rezultatul e acelasi? Nu e ca in bancul cu accidentul de masina in care cel care purta centura arata ca viu?
08 Apr 2012, 22:37
ideea de "scoala altfel' e buna,cu conditia ca cei care o pun in practica sa o trateze cu seriozitate.mai bine ar revizui programa si manualele scolare,care sunt varza.sunt nevoit sa fac lectii cu fiu-miu,ca sa inteleaga ceva, cand lipseste de la scoala din cauza meciurilor,asa ca frunzaresc si eu manualele. multe sunt un amestec de lucruri inutile prezentate cu font mare si lucruri interesante puse in coltul paginii cu litere de-o schioapa.cartea de limba si literatura romana e mai dificil de parcurs decat un tratat filozofic.ca de obicei,scola romaneasca doreste sa formeze mecanici auto care sa fie in stare sa tina o disertatie despre cunoasterea de sine,istorici cu aptitudini medicale si farmacisti capabili sa stie toata capitalele lumii,inclusiv ale insulitelor stat din oceania.ca sa nu pomenesc de lucratori forestieri cu cunostinte aprofundate de mecanica fluidelor,si nu neaparat ale celor cu grade.remarc totusi revenirea la normalitate in ceea ce priveste admiterea la facultate,unde media anuala de la liceul din crevedia nu v-a bate pe cea de la un liceu de top din tara in alcatuirea listei de admisi.
legat de evenimentul nefericit ,cadrul didactic este respunzator de elevi pana la terminarea actiunii,adica pana ajunge in curtea scolii.nu trebuia sa permita sa plece cu acea masina.din ce mi-a povestit fiu-miu legat de saptamana cu altfel de scoala,am inteles ca dascalii (vorbesc strict de scoala lui) nu prea si-au dat interesul in organizarea ei.
09 Apr 2012, 08:46
Ca orice lucru in Romania NOU, starneste critici si laude! Suntem rigizi, privim lucrurile cu scepticism si nu vrem sa vedem ce am putea castiga de pe urma ORICARUI lucru nou. "Scoala altfel" este exact ce spune denumirea: altceva decat invatatoarea/profesoara care sta cu aratatorul in fata clasei, tipa ca o isterica si cere sa reproduci definitia chibritului! (sigur, plastic exprimat).
Daca ne luam iar cu manuale, programe, minister, suitul in transportul scolar si face buf din cauze ozeneice ... deja o dam intr-un derizoriu murdar si fara sens!
PS: imi place ca dam vina pe o programa scolara si nu pe sofer, drum sau ce alta cauza REALA a avut acel accident!
09 Apr 2012, 09:16
Discutia despre invatamantul romanesc poate deveni foarte ampla, dar nu foloseste la nimic. Vorba ceea, cainii latra, caravana trece...
Neatza gasca! Cum e cafeaua? O savurati inconjurati de mirosul florilor de primavara si ciripit de pasarele, sau la dat zapada cu lopata?
09 Apr 2012, 09:50
O zi buna tuturor!!
As savura eu cafeaua langa flori pe terasa dar cinstit cand am iesit azi din casa la 2 grade cu plus

am facut stanga-nprejur,asa din mansarda este foarte frumos afara
09 Apr 2012, 14:26
Manualele erau varza si pe timpul meu si sunt ceva ani de-atunci. Numai ca nu existau alternative. Era prost, prost invatai. Eu am condamnat faptul ca discutia despre "scoala altfel" nu ar trebui sa se duca spre manuale, ci mai degraba spre "cu ce ramai" din ea!
09 Apr 2012, 14:57
Oameni buni, situatia se prezinta exact cum spun baietii astia:
11 Apr 2012, 13:07
Daniel, esti (din nou) in eroare. Melodia de care vorbesti, nu o canta Sarmalele Reci, ci formatia Ciorba Reincalzita. De fapt cu greu o pot numi melodie, e o lalaiala in jurul refrenului previzibil, plictisitor si anost.
25 Apr 2012, 15:02
POLITAXI a ajuns in Brasov! O campanie publicitara excelenta, masina chiar exista, vopsita 50%-50%.
In opinia mea, se poate merge chiar mai departe, cu imagini de la accidente produse de soferii cu alcool in sange peste limita admisa. In fond si la urma urmei, intalnirile cu poli/taxi sunt cu happy-end, nu moare nimeni.
25 Apr 2012, 17:40
Da,la cati politai beti umbla cu masinile de serviciu....
Ca campanie publicitara este excelenta pt o tara civilizata,dar pt Romania......frectie la picior de lemn.
25 Apr 2012, 18:10
Sti cum este romanul vede pe moment si zice gata nu ma urc la volan cand beau si dupa 2 zile uita ce si-a propus.
25 Apr 2012, 18:16
Pai asta e problema: cand e treaz, isi aduce aminte de mesajul campaniei. Insa dupa ce bea 2-3 pahare...
25 Apr 2012, 19:24
foarte faina campania, sper sa fie cat mai multi care sa traga invataturi din ea
28 Apr 2012, 11:47
Macabru proiectul ala de lege..
Taticule ce mai faci matale,nu mai zici nimic..te-ai pensoinat..
Ce liniste e pe aici...toata lumea in "minivacanta" de 1 MAI...
05 Mai 2012, 19:37
Va salut domnilor,
La multi ani tuturor masculilor cu ocazia zile de 8 Martie a barbatului
Sa fim iubiti:)